Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ankara'da yaşayan Afyon doğumlu, Gazetecilik Halkla İlişkiler Radyo-TV bölümü mezunuyum.. Kamuda basınla ilgili alanlarda, medya takip ve bir çok yayının hazırlanmasında çalıştım. Yerel basında yazdım. 1,5 yıl kadar Onpunto'daydım.Yaşamdaki tüm konularla ilgilenir, nesnel olmaya çalışır, işlenmeyen noktalarını esprili, özg..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
"Uzmanım" demek için kaç saat gerekir?

Selamlar.Yazı içeriğinizde önemli bilgiler var.Deneyime önem verdiğinize göre deneyimli sayılabilecek biri olarak bir şeyler eklemek isterim.Einstein'in de bir sözü vardır, "başarımı azim ve inatçılığıma borçluyum" diye.Ama "10 bin saat çalışmayı" başarının anahtarı gibi gösterirsek, bunu sanki sihirli bir rakam gibi lanse etmiş oluruz ve bunu yerine getiren herkes başarıya ulaşır gibi bir kanı ortaya çıkabilir. Oysa yok öyle bir şey.Milyonlarca işçi, memur, öğretmen dalga geçmiyor fazlasıyla çalışıyorlar.Sanatla uğraşan pek çok kişi, sporcu amatör düzeyde kalıyor.Karıncalar, arılar kadar çalışanı yok. Başarı sadece çalışma ile açıklanamaz.Zaten neye göre-kime göre ama kasıt belli ki zirveler.. Oysa zirveler çok kişinin yarışıp geriye düştüğü azınlık noktaları."En"lere yaklaşmak bile çok güç. Başarı için birçok gereksinim var ve ısrarla çalışmak bunlardan sadece biri.Maya önemli, zeka önemli, fırsatlar, gözlemler, deneyimler önemli. Ve sanırım çevre ve koşullar da..

20 Mayıs 2016 01:34
Döndük yine en başa

Evet, 13 yıl oldu ve bence de bu kadar uzun süre halk çoğunluğu yanılıyor olamaz.Yanılgının bende olduğunu düşünüyor ve bugüne kadarki sosyal demokrat eğilimimi silerek, artık sağda yer alıyorum. Artık ben de AKP'deyim.

03 Kasım 2015 23:16
İspat edin Esad'ın yaptığını

İspat edemezler. 11 Eylül'de gerçekte ne olduğunu düşünürsek,yapıp da iftira etmesini iyi bilirler.

23 Ağustos 2013 22:10
 
Toplam blog
: 61
: 25799
Kayıt tarihi
: 09.07.08
 
 
 
 

 
"Düşüncelerim için ölümü göze almam, çünkü yanlış da olabilirler." Bernard Russell
  • Müzik [8]
  • haber-yorum [8]
  • eğitim [5]
  • Sağlık [5]
  • Tarihte bu gün [4]