Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Temmuz '15

 
Kategori
Astroloji
 

20 - 26 Temmuz 2015 Haftalık burç astroloji: 30 Temmuz öncesi süper yoğun bir hafta !

20 - 26 Temmuz 2015 Haftalık burç astroloji: 30 Temmuz öncesi süper yoğun bir hafta !
 

haftalık burç


Bu hafta retrolar, burç değişimleri, katsayılardaki belirgin düşüşler havalarda uçuşacak. 23 Temmuz Perşembe günü Güneş Aslan burcuna geçecek. 24 Temmuz Cuma günü ise Merkür de Aslan burcunda Güneşle buluşacak. 25 Temmuz Cumartesi Venüs Başak burcunda retro yapacak. 26 Temmuz Pazar günü Uranüs de retro yapan gezegenler grubuna katılacak. (Temmuz 2015 burç)

22 Temmuz Çarşamba günü Ay Terazi burcunda -2 katsayısında olacağından Yengeç burcunu simgeleyen vatani konular Terazi burcunu simgeleyen sosyal ve siyasi konuları, diplomatik ve ikili ilişkileri olumsuz etkileyebilir. Yengeç burcunu simgeleyen Amerika huzursuz edici gelişmelerle, saldırılarla, hile ve kurnazlıklarla, bilgi sızmalarıyla karşı karşıya kalabilir bu yüzden de Amerika her zamankinden daha talepkar, kendi isteklerine düşkün, kararsız yada uyumsuz olabilir. Ay Terazi burcunda olduğundan bu durumdan Güneşi yada Marsı Terazi burcundakiler olumsuz etkilenebilir (Rusya Başkanı Putin, İsrail, İngiltere, Çin, Suriye, Türkiye, Suudi Arabistan, Almanya, Fransa, Makedonya, vs). Sosyal ve siyasi konularda ikincil olarak da para konularında dalgalanmalar, keyfi değişimler olabilir. Güneşi yada Marsı Yengeç burcundan kişilerin talepkar ve kendi isteklerine düşkün olabilecekleri bir gün. Ayrıca 22 Temmuz -9 katsayısıyla haftanın en yoğun günlerinden sayılmaktadır. Bugünde Güneş, Merkür, Mars Yengeçde, Ay Terazide, Venüs Başakda, Uranüs Koçda, Neptün Balıkda, Plüto Oğlakda düşük katsayıda olacaklar. (haftalık burç)

Merkür -> Yengeç
Güneş -> Yengeç (Ay) -> Terazi (Venüs) -> Başak (Merkür)
Uranüs -> Koç (Mars) -> Yengeç

Uranüsü (Kova burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi ya da Marsı Kova burcundan ünlüler: Aktivist Julian Assange, HDP başkanı Selahattin Demirtaş
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan ülkeler: Japonya, Rusya, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Yunanistan, Libya
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan partiler, gruplar: HÜDA-PAR, MHP
- Kova burcunu simgeleyen şeyler: Grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgürlükçü ve hümanist kişiler

Uranüsü simgeleyen şeylerde zorlanma, kavga, tartışma ve saldırganlıklar olabilir. Uranüsü simgeleyen şeyler Marsı simgeleyen şeyleri olumsuz etkileyebilir. (haftalık astroloji)

Marsı (Koç burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Koç burcundan ünlüler: HDP başkanı Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan
- Güneşi ya da Marsı Koç burcundan ülkeler: Filistin, İran
- Güneşi ya da Marsı Koç burcundan partiler, gruplar: Işid
- Koç burcunu simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler

Marsı simgeleyen şeylerde huzursuzluklar, keyfi değişimler, güvenlik problemleri, dalgalanmalar, aşırı bir hassasiyet olabilir. Marsı simgeleyen şeyler Ay.ı simgeleyen şeyleri olumsuz etkileyebilir. (Temmuz astroloji)

Güneşi (Aslan burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi ya da Marsı Aslan burcundan ünlüler: Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Abdullah Öcalan
- Güneşi ya da Marsı Aslan burcundan ülkeler: Çin, Kıbrıs Rum Kesimi, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt
- Güneşi ya da Marsı Aslan burcundan partiler, gruplar: AKP, CHP
- Aslan burcunu simgeleyen şeyler: Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz)

Güneşi simgeleyen şeylerde keyfi değişimler, güvenlik problemleri, dalgalanmalar, aşırı bir hassasiyet olabilir. Güneşi simgeleyen şeyler Ay.ı simgeleyen şeyleri olumsuz etkileyebilir. (2015 Temmuz burç)

Merkürü (İkizler ve Başak burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan ünlüler: Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, MHP Başkanı Bahçeli, Başbakan Davutoğlu, Suriye Başkanı Esad
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan ülkeler: Amerika, Kıbrıs RUm Kesimi, Almanya, Fransa, Mısır, Yemen, Kuveyt, KKTC, İtalya, Ermenistan, Ukrayna, Makedonya
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan partiler, gruplar: CHP
- İkizler ve Başak burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, antlaşma), her türlü hizmet (sağlık, eğitim, ulaşım), işçi ve çalışanlar, ticari konular, komşu ülkeler

Merkürü simgeleyen şeylerde keyfi değişimler, güvenlik problemleri, dalgalanmalar, aşırı bir hassasiyet olabilir. Merkürü simgeleyen şeyler Ay.ı simgeleyen şeyleri olumsuz etkileyebilir. (2015 haftalık burç)

Ay.ı (Yengeç burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan ünlüler: Almanya Başbakanı Angela Merkel, aktivist Julian Assange
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan ülkeler: Amerika, İngiltere, Mısır
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan partiler, gruplar: IMF
- Yengeç burcunu simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği, üretimle ilgili konular

Ay.ı simgeleyen şeyler egoistliklerle, saldırılarla, iletişim problemleriyle, hile ve kurnazlıklarla, huzursuz edici durumlarla karşı karşıya kalabilirler. Ayrıca Ay.ı simgeleyen şeylerde de bu yüzden kendi isteklerine düşkünlük, talepkarlık, kararsızlık ve bir yavaşlama olabilir. Ay.ı simgeleyen şeyler Venüsü simgeleyen şeyleri olumsuz etkileyebilir. (Temmuz 2015)

Venüsü (Boğa ve Terazi burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan ünlüler: Rusya Devlet Başkanı Putin
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan ülkeler: İsrail, İngiltere, Çin, Suriye, Türkiye, Suudi Arabistan, Almanya, Fransa, Makedonya
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan partiler, gruplar: HDP
- Boğa ve Terazi burcunu simgeleyen şeyler: Mal-mülk, para ve toprak paylaşımıyla ilgili konular, sosyal, siyasi ve diplomatik konular

Venüsü simgeleyen şeyler keyfi değişimlerle, güvenlik problemleriyle, dalgalanmalarla, aşırı bir hassasiyetle, iletişim problemleriyle, hile ve kurnazlıklarla karşı karşıya kalabilirler. Bu yüzden de Venüsü simgeleyen şeylerde aşırı bir titizlik, iletişim problemleri, hile ve kurnazlıklar olabilir.  Venüsü simgeleyen şeyler Merkürü simgeleyen şeyleri olumsuz etkileyebilir. (Temmuz 2015 burç)

23 Temmuz Perşembe günü de -9 katsayısıyla haftanın en yoğun günlerinden sayılmaktadır. Bugünde Güneş Aslanda, Ay Terazide, Merkür, Mars Yengeçde, Venüs Başakda, Uranüs Koçda, Neptün Balıkda, Plüto Oğlakda düşük katsayıda olacaktır. 23 Temmuz günü Mars Yengeçde -2 katsayısıyla belirgin bir şekilde düşeceğinden Koç - Yengeç çatışmasına ve sembolize ettiklerine dikkat diyorum. Örneğin Yengeç burcunu simgeleyen şeylere saldırılar gündeme gelebilir. Amerika - Işid yada Amerika - İran çatışmasına da örnek olabilir. Yukarda verilen gezegenlerin sembolize ettiği şeylerin mantıklı kombinasyonlarını çoğaltmak mümkündür. (Temmuz astroloji)

Merkür -> Yengeç (Ay) -> Terazi (Venüs) -> Başak (Merkür)
Uranüs -> Koç (Mars) -> Yengeç

24 Temmuz Cuma ise Ay Akrep burcunda +5 katsayısı ile süper bir konumda olacağından Ay.ı simgeleyen vatani konularda güçlenme söz konusu olabilir. Örneğin Amerika Akrep burcundan şeyleri (Türkiye, vs) olumlu etkileyebileceği gibi Amerikada bir güçlenme ve nüfuz edici olma olasılığı muhtemeldir. (2015 Temmuz burç)

Plüto (Akrep burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Akrep burcundan ünlüler: Abdullah Gül, Suriye Başkanı Esad
- Güneşi yada Marsı Akrep burcundan ülkeler: Japonya, KKTC, Filistin, Türkiye
- Güneşi yada Marsı Akrep burcundan partiler, gruplar: MHP
- Akrep burcunu simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler ve gruplar, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, vs)

Plütonu (Akrep burcunu) simgeleyen şeylerde yeni güvenlik önlemleri, üretim artışı yada anlayış ve duyarlılık olabilir. (2015 haftalık burç)

25 Temmuz Cumartesi günü ise yine -9 katsayısı ile haftanın en yoğun günlerinden biri sayılır. Bugünde Güneş, Merkür, Jüpiter Aslanda, Satürn Akrepde, Venüs Başakda, Mars Yengeçde, Uranüs Koçda, Neptün Balıkda, Plüto Oğlakda düşük katsayıda olacaktır. (Temmuz 2015)

Güneş -> Aslan
Venüs -> Başak (Merkür) -> Aslan
Jüpiter -> Aslan

Uranüs -> Koç (Mars) -> Yengeç (Ay)

Jüpiteri (Yay burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan ünlüler: Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Almanya Başbakanı Angela Merkel, CHP Başkanı Kılıçdaroğlu
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan ülkeler: Rusya, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Yunanistan
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan partiler, gruplar: HDP, AKP
- Yay burcunu simgeleyen şeyler: Din, inanç ve felsefeyele ilgili konular, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular

Jüpiteri simgeleyen şeylerde egoistlik, gurur, kibir ve saldırganlıklar olabilir. Jüpiteri simgeleyen şeyler Güneşi simgeleyen şeyleri olumsuz etkileyebilir. (Temmuz astroloji)

25 Temmuz günü yine bütün oklar Güneş (Aslan) ve Ay.ı (Yengeç) simgeleyen şeyleri gösterdiğinden dünya genelinde bu durumdan en çok Obama ve ülkesi Amerika önemli ölçüde olumsuz etkiler alabilirler. 24 Temmuz günü Amerika Akrep burcundan ülke ve kişileri desteklese de 25 Temmuz günü Marsdan (Işid, İran, vs) dolaylı olarak da Uranüsü simgeleyen şeylerden (Rusya, Kürdistan, vs) olumsuz etkiler alabilir. Amerikan Başkanı Obama ise Güneş, Merkür ve Jüpiteri simgeleyen şeylerden dolaylı olarak da Venüsü (Rusya Başkanı Putin, vs) simgeleyen şeylerden olumsuz etkiler alabilir. (Temmuz 2015 burç)

26 Temmuz Pazar günü Uranüs Koç burcunda -2 katsayısına düşeceğinden Uranüsü simgeleyen şeylerde öfke, kavga, tartışma ve saldırganlıklar olabilir. Uranüsü simgeleyen şeyler Koç burcunu simgeleyen şeyleri olumsuz etkileyebilir. Koç burcunu simgeleyen şeylerde huzursuzluk ve ani değişimler olabilir. Örneğin asker, polis ve güvenlik birimlerinde huzursuzluklar olabilir. Özgürlükçü gruplar içinde kavga ve tartışmalar çıkabilir. Bu arada Işid yada İran içinde de huzursuzluklar çıkabilir. Bir takım saldırı silahları da asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir.

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/07/20-26-temmuz-2015-haftalk-burc.html

 

Etkisi en çok hissedilecek Natal gezegenler ve etkileri

 

Koç     22, 23, 24, 25, 26 Temmuz günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Kova burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Koç burcundaysa o konularda biraz agresif olma olasılığınız mevcut.

 

22, 23 Temmuz günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

24, 25 Temmuz günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Boğa 20, 21, 22, 23, 25, 26 Temmuz hangi Natal gezegenleriniz Boğa burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.

 

20, 22, 23, 25 Temmuz günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

22, 23 Temmuz günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

İkizler 20, 22, 23, 25 Temmuz hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda iletişimsiz ve biraz kurnaz davranma olasılığınız mevcut.

 

22, 23 Temmuz günleri İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

25 Temmuz günü İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

20, 21, 22, 23, 25, 26 Temmuz günleri İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Yengeç 22 Temmuz günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

20, 22, 23 Temmuz günleri Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

Bütün bir hafta Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

22, 23 Temmuz hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda aşırı hassas yada güvensiz davranma olasılığınız mevcut.

 

22, 23 Temmuz günleri Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

24, 25 Temmuz hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda duygulu, duyarlı ve üretken davranma olasılığınız mevcut.

 

24, 25 Temmuz günleri Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Akrep burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Aslan 22, 23, 25 Temmuz hangi Natal gezegenleriniz Aslan burcundaysa o konularda biraz egoist ve aşırı gururlu davranma olasılığınız mevcut.

 

22 Temmuz günü Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

23, 25 Temmuz günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

25 Temmuz günü Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

25, 26 Temmuz günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yay burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Başak 20, 22, 23, 25 Temmuz hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda iletişimsiz, aşırı titiz ve biraz kurnaz davranma olasılığınız mevcut.

 

22, 23 Temmuz günleri Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

25 Temmuz günü Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

20, 21, 22, 23, 25, 26 Temmuz günleri Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Terazi 20, 21, 22, 23, 25, 26 Temmuz günleri hangi Natal gezegenleriniz Terazi burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.

 

20, 22, 23, 25 Temmuz günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

22, 23 Temmuz günleri Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Akrep 24, 25 Temmuz günleri Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

 

20, 21, 22 Temmuz günleri Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

 

25, 26 Temmuz Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Akrep burcundaysa o konularda biraz katı yada biraz kıskanç davranma olasılığınız mevcut.

Yay     25, 26 Temmuz hangi Natal gezegenleriniz Yay burcundaysa o konularda biraz sorumsuz, savruk yada tembel davranma olasılığınız mevcut.

 

25 Temmuz günü Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Oğlak 20, 21, 22 Temmuz hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda disiplinli, güvenilir ve tedbirli davranma olasılığınız mevcut.

 

Bütün bir hafta Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Akrep burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

25, 26 Temmuz hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda bunalımlı ve kuşkucu davranma olasılığınız mevcut.

Kova 22, 23, 24, 25, 26 Temmuz hangi Natal gezegenleriniz Kova burcundaysa o konularda huzursuz ve aykırı davranma olasılığınız mevcut.

 

22, 23, 24, 25, 26 Temmuz günleri Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Balık   Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Balık burcundaysa o konularda biraz aldatıcı, dikkatsiz, düşüncesiz davranma olasılığınız mevcut.

 

Bütün bir hafta Balık burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Balık burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..