Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Şubat '11

 
Kategori
Magazin
 

2011 Eurovision şarkımız belli oldu…

2011 Eurovision şarkımız belli oldu…
 

Almanya'da düzenlenecek 56. Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi temsil edecek şarkı bu akşam düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.


Türkiye'nin Eurovision şarkısı, TRT Tepebaşı Stüdyolarında, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahinve "Yüksek Sadakat" grubu üyelerinin katıldığı basın toplantısında açıklandı. Buna göre grup, Almanya'da yapılacak 56. Eurovision Şarkı Yarışması'na, "Live it up" (Hayatını Yaşa) adlı İngilizce parçayla katılacak.

Yüksek Sadakat, 56. Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi "Live it up" şarkısı ile temsil edecek.

10- 14 Mayıs 2011 tarihleri arasında Almanya'nın Düsseldorf şehrinde düzenlenecek olan 56. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan şarkı için bir basın toplantısı düzenlendi.

Yüksek Sadakat grubu basın toplantısında şunları söyledi;

"Şarkımızın adı "Live it up" Biz şarkımızın bizi ve ülkemizi iyi temsil ettiğini düşünüyoruz. İnancımız ve isteğimiz müziğimizle nasıl var olduysak kitlemizi aynı şekilde devam ettirmek yönündedir.

İngilizce şarkıların başarı şansı daha yüksek olduğu için şarkıyı İngilizce olarak hazırladık.

Yarışmayı grubumuzun kendisini geliştirmesi için bir fırsat olarak görüyoruz. Mart ve Nisan ayı boyunca Almanya'da konserler vereceğiz. Şarkımızın tanıtımları için sosyal medyayı çok iyi kullanmayı düşünüyoruz. 2 ülkeye gidip 12 ülkedeki etkinliklere katılarak ve sosyal medyayla tanıtımlarımızı yapacağız."

Hayırlı olsun ne diyelim işte link: http://video.milliyet.com.tr/Eurovision-sarkimiz_1_48273.htm?


İzmir 2011-02-26 

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..