Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '10

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

2012 kıyamet günü

2012 kıyamet günü
 

kıyamet 2012


Nostradamus, Mayalar, Vanga, Cayce ve daha bir çokları...

Geleceğe bilgiler bırakmak için; şifreli kitaplar yazılmış, taşlara tasvirler çizilmiş, heykeller yapılmış, takvimler olşturulmuş....

İşte gerçeğe açılan kapıya hoşgeldiniz...

Kıyamet günü yakında, birçok insan ölecek, geçmişte anlatılan birçok destanda olduğu gibi büyük felaketler kapımızda.

Zaman azalıyor; ne olacağı hiç belli değil...

Belkide hiçbirşey olmayacak ve bu günler hayatınızda anı olarak kalacak.

Gerçeği söylemek gerekirse kıyamet gününe sıcak bakıyorum. Elbette kimsenin ölmesini istemem keşke imkan olsada her insan sonsuza kadar yaşayabilse. Ama yaratılışımız gereği doğan, büyüyen, yaşlanan ve ölen canlılarız.

Tabiiki bir kaza geçirmez, ölümcül bir hastalıkla boğuşmaz veya öldürülmezsek. Bu etkenlerde yaşam süremizi kısaltıyor. Ne zaman öleceğimizi bilmediğimiz için her günümüzü son günümüzmüş gibi yaşamalıyız.

Geleceğe karşı duyulan ilgi ve merak asla bitmeyecek. Binlerce yıldır krallar kahinlerinin söylediklerini uyguladı; kimi uğursuz dönemlerde karısıyla bile buluşmadı, büyük bir gazaptan korkup intihar edenler bile oldu. İlişkilerini günlük fallara bağlayıp belkide geleceğini mahfedenlerde. Evet kimi falcı yada kahin gerçekten görüyorlardı geleceği..

Peki bu büyük Kahinlerin amacı bizi uyarmak mıydı? Küçük kehanetler için evet ama bir kıyamet gününden kaç kişi kurtulabilir.

Rotası belli olmayan, nereye düşeceği hiç belli olmayan bir göktaşına karşı tek garanti çare uzay boşluğunda dolanmak. Belki birkaç uzay aracı yapılır içine sayılı zengin yolcu yerleştirilir ve dev dalgalardan, yarılan yeryüzünden çok rahatlıkla kurtulabilir. Peki sonra ne olacak.. 10 yıllıkta yiyecekleri var ve 10 yılda geçti. Artık o yolcularıda kıyametden beter günler bekliyor. Hayatta bir kaç ay fazla kalacak sadece güçlüler olacak. Belkide birbirlerini yiyecekler hayvanlar gibi....

Hepimiz bir gün öleceğiz ve normal insanların en büyük korkusu en sevdiği kişinin ondan önce ölmesidir. Sevdiklerimin ölmemesi için elimden gelenide yapmaya hazırım. Sığınaksa sığınak, erzaksa erzak . Son umutta tükenene kadar cebelleşirim ölümle.

Ama dünyanın sonunu getirecek olan bir göktaşıysa ve üzerimize doğru geliyorsa çıkarım sığınaktan, yakarım bir sigara; her döneme nasip olmayan o anı saklanarak değil ayakta karşılarım. Nasıl olsa hepimiz öleceğiz ama bu manzaradan mahrum olmak istemem. Tanrı benim biletimi kesmiş derim hemde en ön sırada. Herkeze nasip olmaz bu an..

İnsanların sevdiklerini kaybetmesi kadar acı birşey yoktur. Kıyamet olacaksa sakın korkmayın yalnız değilsiniz. Sevdiğinizin elini tutun son kez sarılın sıkıca, son nefesinizi birlikte alın.

Yaşam gerçektende çok kısa...

Belkide altın çağ başlar Mayaların dediği gibi..

Ömürler uzar, savaşlar olmaz, herkez mutluluk ve kardeşlik içinde yaşar. Sonsuz merakın için uzun bir yaşam olur önünde. Sevdiklerimle geçireceğim her yıl büyük haz verir bana. Bu yüzden seçenek verseler tabiiki seçimim herkez için uzun yaşam olurdu.

Sakın pisikolojim bozulmuş sanmayın yazdıklarımdan;

sonsuz imkansızlıklar içinde sadece tat almaya çalışırdım ben.

Umudunuz sonsuz, güzellikleriniz bol olsun...

 
Toplam blog
: 20
: 2087
Kayıt tarihi
: 02.02.10
 
 

birkaç üniversite, teknik bir iş, mutlu bir aile.. ..