Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '17

 
Kategori
Anime / Manga
 

2017 Yılı En İyi Mangaları

2017 Yılı En İyi Mangaları
 

2017 yılı en iyi mangaları sıralaması ile 2017 nin enlerini seçmeye devam ediyoruz. Bu kez aksiyon, fantastik, romantik komedi, okul ve tarihi türlerde bu yıl okuduğum ve en sevdiğim mangalar da sıra sözü daha fazla uzatmadan başlıyorum

1.Adventures Of God : Adından da anlaşılacağı üzere yukarısının maceralarını okuyoruz oldukça komik bir manga.

2. One Punch Man : Uzun zamandır devam eden bir süper kahraman serisi benim keyifle okuduğum mangalardan

3. Boku Wa Tomodachi Ga Sukunai : Okulda geçen içe kapanık iki arkadaşın konuşma klubü kurmasını ve sonrasını izlediğimiz bu manganın animesi de var.

4.Chiguhagu Planet : Ailesi güvenilmez olan bu yüzden annelik içgüdüleri gelişmiş herkesin sorunlarını halletmeye çalışan kızımız Eri'nin okuluna bir gün yakışıklı ama güvensiz Nogina transfer olur. Eri ile Nogina arasında yaşananların öyküsü bu manganın konusu.

2017 yılı mangaları

5.Adonis Next Door : Yan daireye taşınan komşu anahtarını kapının üzerinde bırakır. Esas kızımız Su Shuang bir kız taşındı sanıp daireye girer. Komşu ise bir şirketin velihattı olan Qin Mo Qin duştan çıkmıştır ve direk polisi arayıp kızımızı tacizden tutuklatır. Böyle başlayan çok güzel bir romantik komedi.

6. Ao Haru Ride : Daha önce de bahsettiğim çok sevdiğim okul konulu romantik komedi. Orta okul aşkına lisede kavuşan ama orta okuldan kalma travmaları olan Futuba'nın hikayesi

2017 yılı mangaları

7.Cengiz Kağan : Çok sevdiğim tarihi bir kişilik olan büyük moğol imparatoru cengiz kağan'ın hikayesi manga eski ama türkçeye bu yıl çevrildiği için bu sene okuyabildim ve sizlere de öneririm.

8.Kidou Senshi Gundam: 24.yy da artan insan nüfusu nedeniyle dünya uzayda kolaniler kurar ve o kolonilerden biri olan Side 3 bağımsızlığını duyurarak kendisini zeon prensliği olarak ilan eder ve savaş başlar.

9. Hakushaku To Yousei: Lydia Carlton konuşan peri kedisi nico ile sade bir yaşam sürerken bir gün babasından mektup alır ve oraya gitmek için yola çıkar ve gemide şüpheli birisine kendini yardım ederken bulur ve aşk dolu macera başlar. Animesi de oldukça güzel olan bu mangayı da mutlaka okuyun.

2017 yılı mangaları

10. Yume no Shizuku Ougon no Torikago : Muhteşem Yüzyıldan önce yazılmış bir hürrem hikayesi oldukça güzel bu mangayı da tarihi seviyorsanız okumanızı önereceğim bir manga açıkçası muhteşem yüzyıldan çok daha iyi yansıtılmış olduğunu da söylemem gerek

Benim 2017 yılı en iyi mangaları sıralama bu şekilde peki ya sizin  2017 yılı en iyi mangaları sıralamanız nasıl? Yanıtlarınız ve daha fazlası için http://www.elifsel.com/

 

 
Toplam blog
: 16
: 2691
Kayıt tarihi
: 23.11.17
 
 

Tarih mezunu...belkide bu yüzden manga okurken, anime izlerken dinlenen, bulunduğu coğrafyadan pe..