Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '11

 
Kategori
Futurizm
 

21. Yüzyılın Küresel Tezgahları (4)

21. Yüzyılın Küresel Tezgahları (4)
 

Önceki üç yazımda (BlogNo=284244 , BlogNo=284940 ve BlogNo=286851 ) dünyanın bir tür küresel tezgâh ile karşı karşıya olduğu görüşünü savunmuş; 2075 yılına kadarki aşamaların makro şifrelerini kırmaya çalışmıştım. Şimdi sıra, “küresel tezgâhtarlar” tarafından kurgulanmış bu yüzyıla değgin plânların son evresini çözümlemeye geldi...

5-) Dördüncü Aşama/Dördüncü Çeyrek (2075-2100):

Sayın Başkan,

Bu çeyrekte hedeflenen üç asal gayemiz var: biri 7 kıtayı birleştirmek, diğeri dünyada sadece 4 büyük dinin varlığını sağlayıp korumak ve üçüncüsü Beyaz Saray’ı Dünya Devleti’nin Yönetim Merkezi ilan etmek. Bu amaçla, bu çeyreğe giriş 2077 yılında başlayacaktır; çünkü Hicri Takvim’e göre bu tarih Hz. Muhammed’in Mekke’den Medine’ye göç edişinin tam 16 yüzyıl sonrasına rastgelmektedir. Bu yıldönümü tarihteki en görkemli kutlamalar zincirine sahne olmalı, Mekke’den başlayan ve Vaşington’da sona eren bir Hicret Yolculuğu başlatılmalıdır.

Küresel bir Dünya İmparatorluğu oluşturma stratejimizin bu evresinde, yerküre üzerindeki siyasal, ekonomik ve askerî durumlar özetle aşağıdaki gibi olacaktır:

5-a) Yeryüzü 7 siyasal kıtaya bölünmüş; her kıtada bir adet Birleşik Devletler Topluluğu (Continental Commonwealth) bulunuyor olacaktır. Bu BDT’lerin her birinin bir başkanı ve çok sayıda yardımcısı olacaktır. Bunların başkanlığındaki siyasal hükümetler ise 2025-2075 yılları arasında yetiştirdiğimiz 40-50 yaş aralığındaki yerel siyasetçiler tarafından kurulmuş olacaktır. 2075’teki kıta birleşmeleri ise tüm dünyayı tehdit eden ortak bir uzay düşmanı yaratılarak sağlanacaktır.

5-b) Adı ABDT (Amerika Birleşik Devletler Topluluğu) olarak değiştirilmiş olan ABD bu son çeyreğe dünyanın bütün denizlerini, okyanuslarını ve hava sahanlığını kontrolü altına almış olarak girecektir. 7 BDT’nin başkan ve eşbaşkanlarının göreve başlayabilmeleri için bir ön koşul ilkesi oluşturulacak ve bu yöneticiler ABDT Senatosu’nun güvenilirlik testinden geçmiş olanlar arasından seçilebilecektir. Ayrıca; dünyadaki tüm binalar “Piko Teknoloji” yardımıyla yapılmış materyallerden inşa edilmiş akıllı binalarla değiştirilmiş ve 9 şiddetindeki depremlere ve güçlü patlamalara karşı dayanıklı olacaktır.

5-c) ABD ve diğer 5 BDT’nin ekonomileri ABD şirketleri ve finans kurumları tarafından yönetiliyor olacak; 7’nci kıtanın ekonomi yönetimi ise -strateji gereği Wall Street’e kayıtlı olmayan- bazı büyük küresel sermaye sahiplerine bırakılmış olacaktır. Böylece, ABD’den gizlenen sistem dışı sermayenin hem o kıtaya akışı sağlanmış olacak, hem de 2090’lı yıllarda oradan ayrılarak, Wall Street Borsası’na entegre olmasının yolu döşenmiş olacaktır.

5-d) Tüm kıtalardaki devletlere, şirketlere, ailelere ve bireylere ait olan her türlü bilgi (çözülmüş genetik şifrelerin haritaları, varsa değiştirilmiş genetik şifre bilgileri, beyinlerdeki bilgilerin dijital ortama dökülmüş biçimleri ve tüm günlük faaliyetlerinin dökümleri) Microsoft şirketi tarafından toplanıyor ve saklanıyor olacaktır. Bu bilgiler sadece Harvard-MIT eşbaşkanları, Birleştirilmiş Pentagon-CIA Komuta Kademesi ve Beyaz Saray’daki Oval Ofis yetkililerinin erişim ve kullanımına açık olacaktır.

5-e) Bu stratejiler yürütülürken ABD’nin eksen ülke olduğu inancı sürekli olarak ön plânda tutulacaktır; çünkü Amerikan vatandaşlarının kendilerini ABD’ye ait ve özel hissetmelerini sürdürmeleri hayatî önem taşımaktadır. Bunu gerçekleştirmek için Hollywood yıldızları, medya çalışanları, yazarlar, akademisyenler ve bilginlerden oluşan birkaç misyoner gruba geniş olanaklar sağlanmalıdır. Bu grup -dinsel ve mezhepsel ayrıştırma süreci bitmiş, birleştirme evresine girilmiş olacağı için- dinsel konular yerine Amerikalıların çok sevdiği ve hayal güçlerini tetikleyen uzaydaki diğer yaşam türleri hakkında mitler oluşturmalı, bunların her yerde konuşulup tartışılması sürecini yönetmelidir.

5-f) Bu mitler oluştuktan sonra biz dünyalılar ile komşu galaksideki bizden üstün canlılar arasında uzay savaşları başlayacağı duygusu yaratılarak, kıtalar arasındaki işbirliği, kardeşlik ve dünyasal ortak kader temaları işlenmelidir. Herkes oluşturulacak o korku atmosferi içine girmişken; dünya vatandaşlığı pasaportlarının dağıtılması evresine girilmelidir. Gerisi karşılıklı medya üzerinde yürütülecek tartışmalarla ve Piko teknolojinin yardımıyla sonuca ulaştırılabilir.

5-g) Daha ilk çeyrekte başlatmış olacağımız çok kültürlülüğün zararları temalı tartışmalar bu yıla kadar meyvelerini vermiş, kıtaların ortak bir kültürü oluşmuş olacaktır. Bu son çeyrekte kıtalar arasındaki kozmetik kültür farklılıklarının silinmesi misyonu ise Marksist retorik aracılığı ile yürütülecektir. Kıtaların ve dünya halklarının kardeşliği teması ateşlendirilecek ve 7 kıtaya ait siyasal haritalar, “Tek Millet, Tek Devlet, Tek Dil, Tek Din” sloganları eşliğinde meydanlarda yakılacaktır. Tüm toplu yakma protestolarına çağın medya organlarınca yaygın olarak yer verilecektir.

5-h) Anglosakson, İsrailoğulları ve ancak 2050’den sonra belirlenmiş olacak bir üçüncü ırkın kültürel ve genetik yapılarının korunması amacıyla uygulayacağımız “iç savaşlar ve göçler” stratejisi doğrultusunda kıtalar arasında kültürel farklılıklar azaltılmış; ama genetik farklılıklar çoğaltılmış olacaktır.

5-i) Dünya nüfusunun 10 milyar olacağı 2095 yılında, insan sayısını sabitlemek amacıyla hem medikal hem elektromanyetik araçlar devreye sokularak, “bir ölüm-bir doğum” evresine girilecek; kurulacak olan “One World, Too Many People” STK’sı sayesinde doğum kontrollerine karşı çıkacak kuruluş ve bireylerin propagandaları etkisizleştirilecektir.

5-j) Çok gizli tuttuğumuz ve tutulması gereken bir proje olan SETI Dünya Dışı Akıllı Yaşam Araştırmaları” aracılığı ile uzaydaki diğer yaşam formlarından alınacak bazı mesajların yanıltıcı olup olmadıkları sorunu ise ancak 2110 yılından sonra çözümlenebilecektir. Bu tarihin öne alınması yeni dünya devletinin, gezegenimizin ve tüm dünyasal yaşam formlarının hayatta kalması bakımından büyük önem arz etmektedir... (Bu çeyreğe değgin tüm belgeler ekteki 15 sayılı dijital kitap klasöründedir.)

5-k) Mevcut 7 kıtanın birleşip ABD liderliğinde bir dünya devleti kurmasından sonra, 22’nci yüzyılda ortaya çıkarılmasını düşündüğümüz “çatışma-üretim-kâr” paradigmasını kırmak için verilecek mücadelelere tartışma platformu sağlanacaktır. O yüzyılda bazı bölünmeler veya savaşlar gerekiyorsa, bu tartışmaların yaratacağı kapıdan girilerek, 22. yüzyılının makro plânı hazırlanmış olacaktır.

5-l) Nikola Tesla’nın bulduğu kablosuz enerji transferi çalışmaları NASA ve Pentagon tarafından yarım yüzyıl boyunca kullanıldı; iklimler değiştirilebildi, insan ve hayvan beyinlerinin sinyalizasyon yapıları bozulabildi. Bu son çeyrekte, insan zihnindeki bilgiler önceden programlanmış yeni bilgilerle değiştirilebilecektir. Bunun yaratacağı geniş olanaklar 22’nci yüzyıldaki stratejiler için kullanılmalıdır.

5-m) 2100 yılı kutlamalarının yapılacağı 31 Aralık 2099 günü Tek Dünya Devleti’nin imza töreni başkent Lahey veya Brüksel’de imzalanacak; 7 kıtanın 7 lideri ve önde gelen kanaat önderleri dünyaya tanıtılarak, dünya parlamentosu seçimlerine katılacak adaylar olarak lanse edileceklerdir.

.

Günün sözü: “Küresel, liberal, etnik, köken, millî, dinî, mezhep, inanç, özgürlük, esaret, yeni, süper... Bu sözcükler zihinleri iğfal eden modern emperyalizmin kavramlarıdır; temkinle yaklaşılmalı, söyleyenlerin iç-dış bağlantıları kontrol edilmelidir.”

 
Toplam blog
: 147
: 2923
Kayıt tarihi
: 05.05.07
 
 

İngilizce öğretmeniyim, çevirmenim, dilmaçım, araştırmacıyım. / Beş kitabım var: Beynin Kimliği, ..