Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Aralık '20

 
Kategori
Astroloji
 

21-27 Aralık 2020 Astroloji

21 - 27 Aralık 2020 Haftalık Burç Astroloji: 21 Aralık Jüpiter - Satürn Kavuşumu! Eylül 2031 Jüpiter Süper!
 
Haftaya 21 Aralık Jüpiter - Satürn kavuşumu ile başlıyoruz. 800 yılda bir görülen tarihi bir olaya şahitlik edeceğiz. Jüpiter ve Satürnün katsayısı orta seviyede (+2) olacaktır. Bu durumdan en çok Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar olumlu fayda elde edebilir. Zaten Jüpiter ve Satürn Oğlak burcunda 08 Kasımdan beri yüksek katsayıda olup Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını son derece olumlu yönde etkilemekteydi. Bunu Natal Marsı Terazi olan Türkiye'den ve Natal Marsı Akrep olan Azerbaycan'dan da anlayabiliriz. 10 Kasımda bilindiği üzere Azerbaycan Ermenistan'ın işgal ettiği topraklarını geri almıştır. Türkiye de askeri konularda güçlenmiştir. Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep'lerin hayatına bakıp Jüpiter ve Satürnün olumlu etkilerini görebiliriz.Bu arada Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarına denk gelen evlerimizde de önemli başarılar olabilir. (Aralık 2020 burç) (haftalık burç)
 
21 Aralıkta doğacak çocukların Natal Marsları Koç burcunda olacağından Jüpiter - Satürn transitlerinden de hayat boyu son derece olumlu etkiler alabilirler. Jüpiter yüksek katsayıda bolluk ve bereketi, başarıyı sembolize ederken Satürn yüksek katsayıda disiplinli çalışmaları, güveni sembolize eder. Jüpiter şimdiye kadar (11 ve 15 Kasımda) en yüksek +7 katsayısına ulaşmıştı. 18 - 19 Eylül 2031'de ise Jüpiter Transiti +9 katsayısına ulaşacaktır. Bu günde doğacak olan kişi yada kişiler son derece ahlak sahibi, dini bütün, ilahi kudrete bağlı ve bereketli kişiler olacaktır. Bu kişi yada kişilerin Güneşleri Başak Marsları Yayda olacaktır. Eylül 2031'de ahlaki değerler yükselebilir, dini konular, uzak gezegenlere gitmek, koloni kurmak ve hatta uzak gezegenlerden Dünyamıza uzaylıların gelmesi gündeme gelebilir. Eylül 2031'de herkes tarafından beklenen Mehdi'nin doğumu da gerçekleşebilir. Eylül 2031'e kadar Dünyada açlık, kıtlık ve savaşlar olabilir. Ama Mehdi'nin gelişiyle yani Eylül 2031'de Tr Jüpiterin +9 katsayısına ulaşmasıyla Dünya bir bolluk ve bereket dönemine girebilir. (haftalık astroloji)
 
21 Aralık 2020 haftası boyunca Tr Jüpiter ve Satürn yüksek katsayıda olup Koç burcunu sembolize eden askeri konuları, Boğa burcunu sembolize eden ülkelerin sınırlarını, Terazi burcunu sembolize eden diplomatik ilişkileri, Akrep burcunu sembolize eden yer altı (petrol, doğal gaz, vs) kaynaklarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Tabiki Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olan ülkeleri daha çok olumlu etkileyecektir. Natal Marsı Terazi olan Türkiye ve Natal Marsı Akrep olan Azerbaycan 07 Ocak 2021 tarihine kadar Tr Satürn ve Jüpiterden olumlu etkiler almaya devam edebilir. (Aralık astroloji) (2020 Aralık burç)
 
24 Aralık Mars ve Uranüs transitleri Boğa - Akrep burçlarını olumsuz yönde etkileyeceğinden zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, maden göçükleri, volkanik patlamalar oluşabilir. Bazıları olası bu olayları 21 Aralıktaki Jüpiter - Satürn kavuşumundan sanabilir. Oysa olası bu olaylar Tr Mars ve Uranüsün Boğa - Akrep burcuna verdiği olumsuz etkidir. 
 
24 Aralık Astro Carto Grafide Tr Mars ve Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Zonguldak, Düzce, Bolu, Eskişehir, Afyonkarahisar, Isparta, Antalya, Samsun, Amasya, Tokat, Yozgat, Kayseri, Kahramanmaraş, Adana**, Antakya, Hatay, Ordu, Sivas, Malatya, Gaziantep, Rize, Erzurum, Muş, Bingöl, Siirt, Bitlis, Batman, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, Artvin), Akdeniz Açıkları, Lübnan, Ürdün, İsrail, Filistin, Suriye, Irak, Suudi Arabistan, Azerbaycan, İran, Yemen, Umman, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin (Hubei), Miyanmar, Tayland, Malezya, Singapur, Tayvan, Filipinler, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Yeni Zelanda, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya (Osaka), Meksika, Amerika (Kansas, Nebraska), Kanada, Panama, Ekvador, Kolombiya, Peru, Venezuella, Brezilya, Bolivya, Arjantin, Portekiz, İspanya, Fas, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, Malta, İtalya (Roma), İngiltere, Fransa, Almanya, İsveç, Norveç, Avusturya, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya, Ukrayna, Rusya (Moskova) 
 
Yukardaki adı geçen bölgelerde 24 Aralık ve civarı zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, göçükler, volkanik aktiviteler, elektronik alet kazaları, şiddet ve terör olayları, patlama ve yangınlar olasıdır. (2020 haftalık burç) (Aralık 2020)
 
21 ve 24 Aralıkta Merkür ve Venüsün İkizler - Yay burçlarını olumsuz etkilemesi yüzünden muhtelif yerlerde olumsuz hava koşulları (fırtına, sel, sis, kar, tipi, vs) oluşabilir. 21 ve 24 Aralıkta İkizler, Başak, Yay, Balık burçları Tr Merkür ve Venüsden, ayrıca Natal Marsı Koç ve Terazi burçlarından olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin Balık burcu C** E**'ın 10.evindeki Tr Merkür, 9.evindeki Tr Venüse dikkat etmesi gerekebilir. 21 ve 24 Aralıkta C** E**'In Natal Marsı Koç olan Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e, Natal Marsı Terazi olan Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'ye Merküryen (bilgi, belge, konuşa, sözleşme) ve Venüsyen (diplomatik ilişkiler) konularında dikkat etmesi gerekebilir.   
 
21 Aralık Haftası A** Tablosu:
 
        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
A**   11   9     6     13    11     10    13
 
A** 23 Aralıkta bir miktar düşebilir ama hafta sonuna doğru tekrar bir çıkış yapabilir.
 
21 Aralık Haftası D** ve T** Tablosu: 
 
          Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
D**     12   8     2     6        5       6     5
 
      Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
T**  21 17     14 12     17     16    13
 
Yukardaki D** - T** Tablosundan bakınca 23 Aralık Çarşamba günü D** bir miktar düşmesi söz konusu olabilir ama 24 Aralıkta D** tekrar yükselişe geçebilir. 25 Aralık Cuma günü ise D** tekrar düşebilir. Yani 23, 24, 25 Aralıkta D** dalgalı seyredebilir.
 
D** ve T** katsayılarında Kuruluş tarihlerine göre Natal Venüslerin katsayıları hesaplamaya alınmıştır. D** Natal Venüsü Yengeç (Tr Ay) T**  Natal Venüsü Akrep (Tr Plüto) burcundadır.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç ---------------------------------------------------------------
(21 Aralık 9.ev Güneş, Hafta boyu 10.ev Plüto, 11.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 2.ev, 5.ev, 8.ev, 11.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Boğa ---------------------------------------------------------------
(21 Aralık 8.ev Güneş, Hafta boyu 9.ev Plüto, 10.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 1.ev, 4.ev, 7.ev, 10.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen İkizler --------------------------------------------------------------
(21 Aralık 7.ev Güneş, Hafta boyu 8.ev Plüto, 9.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 12.ev, 3.ev, 6.ev, 9.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Yengeç -------------------------------------------------------------
(21 Aralık 6.ev Güneş, Hafta boyu 7.ev Plüto, 8.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 11.ev, 2.ev, 5.ev, 8.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Aslan ------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 5.ev Güneş, Hafta boyu 6.ev Plüto, 7.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 10.ev, 1.ev, 4.ev, 7.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Başak ------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 4.ev Güneş, Hafta boyu 5.ev Plüto, 6.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 9.ev, 12.ev, 3.ev, 6.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Terazi --------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 3.ev Güneş, Hafta boyu 4.ev Plüto, 5.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 8.ev, 11.ev, 2.ev, 5.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Akrep ---------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 2.ev Güneş, Hafta boyu 3.ev Plüto, 4.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 7.ev, 10.ev, 1.ev, 4.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Yay -----------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 1.ev Güneş, Hafta boyu 2.ev Plüto, 3.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 6.ev, 9.ev, 12.ev, 3.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Oğlak ---------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 12.ev Güneş, Hafta boyu 1.ev Plüto, 2.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 5.ev, 8.ev, 11.ev, 2.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Kova ----------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 11.ev Güneş, Hafta boyu 12.ev Plüto, 1.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 4.ev, 7.ev, 10.ev, 1.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Balık ------------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 10.ev Güneş, Hafta boyu 11.ev Plüto, 12.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 3.ev, 6.ev, 9.ev, 12.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..