Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Aralık '20

 
Kategori
Astroloji
 

28-03 Ocak 2021 Astroloji

28 - 03 Ocak 2021 Haftalık Burç Astroloji: 28 Aralık Haftanın En Yoğun Günü
 
28 Aralık haftanın en yoğun günü olup hafta boyu Boğa, Aslan, Akrep ve Kovalar Tr Mars, Uranüs ve Plütondan çok çekebilir. 28 Aralıkta zayıf fay hatlarında Tr Mars ve Uranüs yüzünden şiddetli depremler olabilir, Tr Güneş yüzünden de bazı yerlerde olumsuz hava koşulları (kar, tipi, fırtına, sis, sel, vs) ve iletişim (hava, kara, deniz, internet) kazaları oluşablir. 28 Aralıkta D** haftaya yüksek başlayabilir ama yılbaşına doğru yani 31 Aralık, 01 Ocak tarihlerinde düşebilir. 31 Aralıkta D** düşerken A** yükselebilir. (Ocak 2021 burç)
 
Haftaya damgasını 03 Ocakta +7 Katsayısındaki Tr Mars vurabilir. Mars yüksek katsayıda yeni başlangıçları, girişimciliği, enerjik olmayı, askeri güçleri sembolize eder. Transit (Tr) Marsdan olumlu etki alan Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar Tr Mars hangi evlerindeyse o konulardan kaynaklı son derece enerjik ve girişimci olabilirler ama bu durum Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları olumsuz etkileyebilir. (haftalık burç) (haftalık astroloji)
 
Mars Koç burcunun yöneticisidir ve Natal gezegenleri Koç olanların katsayısı artacağından Natal Güneşi Koç olanların keyfi yerine gelirken Natal Marsı Koç olanların girişimciliği artabilir. Örneğin Natal Güneşi Boğa Marsı Koç olan M** İ**'Nin 28 Aralık haftasında ve özellikle 03 Ocak günü girişimciliği artabilir. Ama bu durum M** İ**'Nin keyfini ve rahatını biraz kaçırabilir. Çünkü Natal Güneşi Boğa burcundadır. (Ocak astroloji) (2021 Ocak burç)
 
Hafta boyu Tr Mars Natal Marsı Yengeç ve Oğlak olanlara daha çok enerji ve atılım fırsatı verebilir. Örneğin Natal Marsı Yengeç olan E** İ** 10.evindeki Tr Marsdan son derece olumlu etkiler alabilir. E** İ** 28 Aralık haftası boyunca kariyeriyle ilgili yeni atılımlar yapabilir. 28 Aralık haftası boyunca Natal Marsı Koç olan Yunanistan Başbakanı Miçotakis de bir çok yeni atılımlara imza atabilir. Bu durum Akrep burcu Türkiye'nin huzurunu kaçırabilir. (2021 haftalık burç) (Ocak 2021)
 
Hafta boyu ve özellikle 03 Ocakta Tr Marsdan Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail son derece olumsuz etkiler alabilir. 28 Aralık haftası boyunca ve özellikle 03 Ocak Pazar günü İsrail'in Natal Marsı Koç olan Filistin'e ve Natal Güneşi Koç olan İran'a çok dikkat etmesi gerekebilir. 03 Ocak 2020 İran Devrim Muhafızı Kasım Süleymani'nin suikaste uğradığı bir gündür ve Boğa burcu İsrail'in Tr Marsı sembolize eden Filistin ve İran'dan yada bir takım Marsiyen saldırılardan olumsuz etkiler alabileceği bir gün olabilir. 
 
Hafta boyu ve bilhassa 03 Ocakta Akrep burcu Joe Biden da 1.evindeki (Yükselen Koç) Tr Marsdan son derece olumsuz etkiler alabilir. Joe Biden'ın kavga, tartışma ve yorucu işlerden kaçınması gerekebilir. 03 Ocakta Joe Biden'ın Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlara yada Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlara çok dikkat etmesi gerekebilir. Bu kişiler (örneğin Natal Marsı Koç olan yeni Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Natal Marsı Oğlak olan Mike Pompeo, vs) Joe Biden'ı biraz kızdırabilir yada yorabilir.
 
Akrep burcu Türkiye 28 Aralık haftası boyunca ve bilhassa 03 Ocakta Koç burcu NATO'dan olumsuz etkiler alabilir ama Türkiye'nin ve TSK'nın Natal Marsı Terazi olduğundan bu durumu kendi lehine çevirebilecektir. 
 
Kişisel olarak Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep ve Kovaların Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanları fazla kızdırmamaları gerekebilir. Yoksa Koç burçlarının o enerjik kişilikleri bu kişilere karşı kavga ve saldırıya dönüşebilir. 
 
31 Aralık ve 01 Ocak bütün burçlar ama bilhassa Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Tr Aydan son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin 31 Aralık ve 01 Ocakta Natal Marsı Terazi olan Türkiye ile Natal Marsı Akrep olan Azerbaycan hem ülke güvenliklerini hem de verimlerini arttırabilirler. Kişisel olarak 31 Aralık ve 01 Ocakta Tr Ay hangi evinizdeyse o konularda verim ve güvenliğiniz artabilir. Bu durum Natal Marsı Koç, Boğa, Akrep, Terazi burçları için son derece belirgin olabilir.
 
28 Aralık Astro Carto Grafide Tr Mars ve Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Kırklareli, Tekirdağ, Marmara, Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın, Kastamonu, Sinop, Çorum, Yozgat, Nevşehir, Kırşehir, Niğde, Mersin, Adana, Ordu, Giresun, Sivas, Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Diyarbakır, Mardin), Kos Adası, Ege Açıkları, Akdeniz Açıkları, İsrail, Filistin, Suriye, Ürdün, Suudi Arabistan, Irak, Ermenistan, Gürcistan, İran, Türkmenistan, Kuveyt, Umman, Yemen, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Miyanmar, Tayland, Malezya, Singapur, Endonezya, Avustralya, Yeni Zelanda, Papua Yeni Gine, Filipinler, Hong Kong, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Panama, Venezuella, Kolombiya, Peru, Brezilya, Arjantin, İspanya, Portekiz, Fas, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, İtalya, Malta, Fransa, İngiltere, Hollanda, Bürüksel, Almanya, Danimarka, Polonya, Avusturya, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Rusya
 
Yukardaki Astro Carto Grafide 28 Aralıkta adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, volkanik aktiviteler, göçükler, elektronik aletlerden kaynaklı kazalar, patlama ve yangınlar, şiddet ve terör olayları olabilir. 
 
28 Aralık Haftası A** Tablosu:
            Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
A**        9     8     5     10     8         9     7
 
31 Aralık A** bir miktar yükselebilir.
 
28 Aralık Haftası D** ve T** Tablosu: 
            Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
D**        6     7    8     11     6       8     9
 
            Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
T**         11 17   19   23     20     21 18
 
28 Aralık Pazartesi D** haftaya yüksek başlasa da 31 Aralık ve 01 Ocakta D** bir miktar düşebilir.
 
D** ve T** katsayılarında Kuruluş tarihlerine göre Natal Venüslerin katsayıları hesaplamaya alınmıştır. D** Natal Venüsü Yengeç (Tr Ay) T** Natal Venüsü Akrep (Tr Plüto) burcundadır.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler.  
 
Yükselen Koç 
(Hafta boyu 2.ev, 5.ev, 8.ev, 11.eve Mars, Uranüs ve Plütondan olumsuz yansıma, 31 Aralıkda 1.ev, 2.ev, 7.ev 8.eve Aydan olumlu yansıma)
Yükselen Boğa 
(Hafta boyu 1.ev, 4.ev, 7.ev, 10.eve Mars, Uranüs ve Plütondan olumsuz yansıma, 31 Aralıkda 12.ev, 1.ev, 6.ev 7.eve Aydan olumlu yansıma)
Yükselen İkizler
(Hafta boyu 12.ev, 3.ev, 6.ev, 9.eve Mars, Uranüs ve Plütondan olumsuz yansıma, 31 Aralıkda 11.ev, 12.ev, 5.ev 6.eve Aydan olumlu yansıma)
Yükselen Yengeç 
(Hafta boyu 11.ev, 2.ev, 5.ev, 8.eve Mars, Uranüs ve Plütondan olumsuz yansıma, 31 Aralıkda 10.ev, 11.ev, 4.ev 5.eve Aydan olumlu yansıma)
Yükselen Aslan 
(Hafta boyu 10.ev, 1.ev, 4.ev, 7.eve Mars, Uranüs ve Plütondan olumsuz yansıma, 31 Aralıkda 9.ev, 10.ev, 3.ev 4.eve Aydan olumlu yansıma)
Yükselen Başak 
(Hafta boyu 9.ev, 12.ev, 3.ev, 6.eve Mars, Uranüs ve Plütondan olumsuz yansıma, 31 Aralıkda 8.ev, 9.ev, 2.ev 3.eve Aydan olumlu yansıma)
Yükselen Terazi
(Hafta boyu 8.ev, 11.ev, 2.ev, 5.eve Mars, Uranüs ve Plütondan olumsuz yansıma, 31 Aralıkda 7.ev, 8.ev, 1.ev 2.eve Aydan olumlu yansıma)
Yükselen Akrep 
(Hafta boyu 7.ev, 10.ev, 1.ev, 4.eve Mars, Uranüs ve Plütondan olumsuz yansıma, 31 Aralıkda 6.ev, 7.ev, 12.ev 1.eve Aydan olumlu yansıma)
Yükselen Yay 
(Hafta boyu 6.ev, 9.ev, 12.ev, 3.eve Mars, Uranüs ve Plütondan olumsuz yansıma, 31 Aralıkda 5.ev, 6.ev, 11.ev 12.eve Aydan olumlu yansıma)
Yükselen Oğlak 
(Hafta boyu 5.ev, 8.ev, 11.ev, 2.eve Mars, Uranüs ve Plütondan olumsuz yansıma, 31 Aralıkda 4.ev, 5.ev, 10.ev 11.eve Aydan olumlu yansıma)
Yükselen Kova 
(Hafta boyu 4.ev, 7.ev, 10.ev, 1.eve Mars, Uranüs ve Plütondan olumsuz yansıma, 31 Aralıkda 3.ev, 4.ev, 9.ev 10.eve Aydan olumlu yansıma)
Yükselen Balık 
(Hafta boyu 3.ev, 6.ev, 9.ev, 12.eve Mars, Uranüs ve Plütondan olumsuz yansıma, 31 Aralıkda 2.ev, 3.ev, 8.ev 9.eve Aydan olumlu yansıma)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..