Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '12

 
Kategori
Güncel
 

21 Aralık ve kıyamet beklentisi

21 Aralık ve kıyamet beklentisi
 

Maya takviminin bitim tarihi olan 21 Aralıkta bir Kıyamet beklentisi içinde olan insanlık, gerçekte bir kıyamet içinde olduğumuzun farkında değil. Yaklaşık 2000 li yılların başından itibaren bir kıyamet sürecine girmiş durumdayız.

Tarihe damgasını vuran olayların bir günde gerçekleşmediği nasıl yüzyıllardır yaşanmış dünya tarihine baktığımızda görebiliyorsak. Yaşlı ve hırpalanmış dünyamızın bu farklı çağa geçişide bir günde olmayacak zaten. 21 Aralık adı konmuş dönüm noktasıdır sadece senenin başlarında japonyada yaşadığımız tsunami bir kıyametti. Dev dalganın saatler içinde teslim aldığı medeniyeti insanlık sadece bir film karesi gibi izledi. Filmlerden bu tür sahnelere alışmış topluluklar bunu haber kanallarında sıradan bir haber gibi izledi. Daha nasıl bir kıyamet bekleniyorsa……….

Birde Mehdi ve deccal beklentimiz var degilmi? Valla mehdiyi bilemiyorum ama deccal bizim ülkemizde doğdu rivayettede ilan edildiği üzere tüm arap halklarının adını andığı ve kardeş kanı dökmesine yol açan eylemlerde bulunan kişiydi deccal….. Dibimizde Kardeş ülke suriyede dökülen müslüman müslümanı kıran savaşın gerçek sorumlusu insanları kendi ülkesine karşı ayaklandıran islam dünyasında kahraman gibi görünen bu kişi Deccal bizden çıktı. Din adı altında iyilik güzellik sevgi diye insanlığa Tanrı tarafından gönderildiği iddia edilen bu inançların son katliamları olur umuyorum bu kıyamet tarihi. İnanç adı altında topluluklara baskı kurmaya çalışan bu inançların son çırpınışları diye düşünüyorum. İşin acı yanı 21 aralık’la bu kargaşanın bitmeyecek olması. Zira tarihe mal olan hiçbir olay bir günde yazılmamıştır. arkasındanda güya mehdi  isa gelecekmiş.

Marduk gezegenimizde bu döneme denk geliyor dünyaya çarpacak beklentisi bir yana yakından geçecek olması bile galaksimizde büyük etkilere sebeb olması büyük ve doğal bir beklenti. Güneş sistemindeki gezegenlerin ve ay’ın yörüngesi üzerindeki hareketlerin  nasıl dünyamız üzerinde etkileri olduğu hepimizin malumu. Ay’ın dünyadaki gelgit olayına etkisi gibi. Şimdi bu etkilere 13. bir gezegen daha ekleniyor. Güneşteki fırtınalar da dahası. Tüm bunlara ek olarak kendi Dünya iç sorunumuz kirlilik nedeniyle dünyada oluşmuş olan sera etkisi iklim değişiklikleri kısaca zurnanın zırt dediği nokta 21 ARALIK diyorlar bakalım göreceğiz. Tüm bu etkenlerin insan üstünde meydana getirdiği gerginliklerin 21 Aralık öncesi etkilerini gördük sonrası nasıl geçecek yaşayıp göreceğiz.

 
Toplam blog
: 44
: 2426
Kayıt tarihi
: 30.08.08
 
 

Yaşamak buysa yaşıyoruz işte, hayat bir mücadele ve ben de bu mücadeleyi elimden geldiği şekliyle ve..