Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '09

 
Kategori
Futbol
 

22. hafta maçları

22. hafta maçları
 

22.Hafta da bütün takımlarımıza ve hakemlerimize başarılar


Cuma saat 20.00'da Beşiktaş evinde İBB'yi konuk ediyor. İbrahim Akın'ın kart cezalısı olduğunu söylemeden geçmek olmaz. Bunun için rahatlıkla söyleyebiliriz ki Beşiktaş maça banko çıkıyor ama gönül beraberlik isterdi. Rüştü'nün olmayacağını söylerim.

Cumartesi saat 13.30'da tam üç maç var.
Bunlardan birincisi Form düşüklüğü yaşayan Ankaraspor ile çıkış içerisinde olan Gençlerbirliği arasında. Bu maçın iddaca şekli 1-0.
Diğer maç Eskişehir'de. Es Es'ler evinde Kayserispor'u konuk edecek. Kötü gidişata dur demek isteyen Kayseri ile Sivas'ı elinden kaçıran Eskişehir'in maçı nefesleri kesecek gibi ama fazla gol olmaz. İddaca alt diyorum.

Diğer 13.30'da başlayacak maç ise Denizlispor-Gaziantepspor maçı. Adeta Tabata'sız bir hiç olan Antep'in bu maçta moralli Denizli'ye yenileceğini düşünüyorum.
Günün son maçı ise Kadıköyde.
Fenerbahçe Sivasspor'u konuk edecek. Banko Fenerbahçe olarak düşündüğüm bir maç olarak göze çarpıyor. Aragones Deivid'i kenara çekip solda Semih'i oynatmayı planlıyor. Zaten Fenerbahçe ilginç bir durum var bilmem farkında mısınız? Forvet diye alınan ve bilinen ve kabul edilen kimse forvet oynayamıyor. Tuncay, Deivid, Kazım Kazım bunlardan sadece bir kaçı. Şİmdi sıra Semih'te. Bir Santrafor oyuncuyu solda oynatacak olan Aragones'e başarılar. Roberto Carlos ve Kazım maçta yok.

Pazar Günü
Ankaragücü Ankara Derbisinde Hacettepe'yi ağırlıyor. Ankaragücü her ne kadar HAcetepe moralli olsa da bu maçı alır.

Diğer bir müsabaka Bursaspor-kocaelispor arasında. Ertuğrul Sağlam'ın takımı bu maça mutlak gabiliyet parolasıyla başlayacaktır diye düşünüyorum. Kocaelispor geçen hafta yendi ama bu sizi aldatmasın. Bursa'da Serdar Aziz ve Volkan Şen sakat.

Antalyaspor-Trabzonspor maçı ise gerçekten zor geçecek. Maçı kolay kolay bırakmayan Antalya en azından bir puan almaya çalışacaktır.

Haftanın son maçı ise Konyaspor-Galatasaray

Hafta içinde sağanak yağan yağmura teslim olan Konya stadında gerçekten zor bir maç bizi bekliyor. Kötü zeminde yıldızlarından verim alamayan bir takım olan Galatasaray maça yorgun çıkacak. Fransa temsilcisi Bordeaux'yu mükemmel oyunla yenen Bülent Korkmaz'ın takımı gerçekten göğsümüzü kabarttı ama Avrupa'da yürüyen bir takım lige ne kadar konsantre olur bilemem. Her şeye rağmen yine de 2 diyorum ve Galatasaray'ın yeneceğini düşünüyorum.

22. Hafta Maçları

Beşiktaş İstanbul B.B 1
Ankaraspor GEnçlerbirliği 1
Denizlispor Gaziantepspor 1 ya da 0
Eskişehirspor Kayserispor 1 ya da 0
Fenerbahçe Sivasspor 1
Ankaragücü Hacettepespor 1
Bursaspor Kocaelispor 1
Antalyaspor Trabzonspor 2
Konyaspor Galatasaray 2


 
Toplam blog
: 46
: 1055
Kayıt tarihi
: 07.10.07
 
 

1992 yılında Erzincan'da Doğdum. Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Halk Edebiyatı ilgilendiğim al..