Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '12

 
Kategori
Astroloji
 

23 - 29 Ocak'da Astroloji: Başak burçları, işçi ve çalışanlar dikkat !

23 - 29 Ocak'da Astroloji: Başak burçları, işçi ve çalışanlar dikkat  !
 

astroloji


Mars Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi, Pazar günleri Başak burcunda kötü konumda olduğundan eleştirmenleri, çalışan ve işçileri, hizmet ve sağlık sektörüyle uğraşanları kötü etkileyebilir. Bu kişiler yeni başlangıçlar yaparken biraz gergin ve sinirli olabilirler; adları kavga ve tartışmalara karışabilir. Aynı şey Güneşi Başak burcunda olanlar için de geçerli. Yani Başak burçları da kendilerini ifade ederken gergin ve sinirli olabilirler.

Güneş ise Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Kova burcunda kötü konumda olduğundan insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar, bilim ve teknolojiyle uğraşanlar kendilerini doğru ifade edemeyebilirler. Özellikle göz önündeki insanlar tarafından yanlış anlaşılabilirler. Bu yüzden ya çok saldırgan ya da ürkek davranabilirler. Aynı şey Güneşi Kova burcunda olanlar için de geçerli. Yani Kova burcundaki kişiler Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kendilerini doğru ifade edemeyebilirler. Özellikle Aslan burçları tarafından doğru algılanmayabilirler.

Uranüs Pazartesi ve Cuma günleri Koç burcunda iyi konumda olduğundan asker ve polisler bilim ve teknolojideki keşif ve çalışmalardan pozitif yönde etki alacaklar. Polis ve askeri birlikler teknolojinin sunduğu imkanlardan son derece iyi bir şekilde yararlanabilirler. Bireysel anlamda Koç burçları da teknolojinin imkanlarından Pazartesi ve Cuma günleri faydalanabilirler.

Venüs ise Cumartesi ve Pazar günleri Balık burcunda kötü konumda olduğundan başta hayırsever kurumlar olmak üzere büyük kurum ve kuruluşları bazı adli davalar ve para konuları kötü bir şekilde etkileyebilir. Bireysel anlamda  da Balık burçları para konuları, adli davalar ve bire bir ilişkiler konusunda kötü deneyimler yaşayabilirler. Balık burçları özellikle para konularında Boğa burçlarından ve adli konularda da Terazi burçlarından kötü etki alabilirler. Terazilerle tartışmaktan,
Boğalara da borç vermekten ya da iş yapmaktan kaçınsınlar.

Plüto Pazartesi Oğlak burcunda iyi konumda olduğundan otorite sahibi, emir veren insanlar yeniliklerden olumlu anlamda etki alacaklar. Bu kişiler kendilerini ve çevrelerini de olumlu anlamda yenilemeye çalışabilirler. Emir veren, otorite sahibi insanlar bankacılık ve borç paralar konusunda da olumlu etki alacaklar. Bireysel anlamda ise Oğlak burçları Akrep burçlarından borç para ya da kredi alabilirler. Akrep burçlarından gelebilecek her türlü yenilik Oğlak burçlarının işine yarayabilir.

Ay Pazar günü Koç burcunda kötü konumda olduğundan yurt genelinde asker ve polisler arasında aşırı duyarlılık oluşabilir. Aşırı vatansever insanlara dikkat etmeleri gerekebilir. Bireysel anlamda da Koç burçları Pazar günü aşırı duyarlı ve güvensizlik duygularına sahip olabilir. Koç burçları özellikle Yengeç burcundan olan kişilere dikkat etsinler.

Bu haftalık da Astrolojik tahminlerimiz bu kadardı !

Şimdilik Hoşçakalın !

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..