Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mayıs '13

 
Kategori
Astroloji
 

25 Mayıs 2013 Ay tutulmasının burçlara yansıması

25 Mayıs 2013 Ay tutulmasının burçlara yansıması
 

internetten alıntı


Mayıs ayı ‘’tutulma’’ların yoğun olduğu bir ay oldu. Tek Güneş ya da Ay tutulsa yine iyi! Her cenahta bir tutulmadır gidiyor. Tutulan tutulana! Fazla girme detaya! Sazdır sivrisinek anlayana! Ne faydadır ki davul zurna anlamayana!

Şimdi biz bakalım burçlara… Ay, Yay burcunda tutulunca bu gece, bakalım burçlar ne âlemde?

Koçlar;  Vay vay vay… Çok yoğun bir tempo var. Fazla yormayın bedeni.  Boşa harcamayın o size yönelen, boyutlarınızı aşacak kadar, yoğun enerjiyi. Birleştirirseniz eğer, kuvvetli sezginizle, enerjinizi.  Bilmelisiniz,  parasal konularda sırtınızın yere gelmeyeceğini. Başarı kaçınılmaz boyutlarda. Koçlara yarayacak bu tutulma.

Boğalar; Finansal konularda çok dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Sakın ola ‘’kredi alayım, iş ortaklığına kalkışayım’’ gibi durumlara girmeyin. Akıl yöntemleriniz çok fazla. Ve… Bunları ön plana çıkartmakta, var büyük fayda. Çevreniz her ne kadar geniş olsa da, yeni yeni çevreler ve dostluklar görünüyor ufukta.

İkizler;  Çok aceleci ve çok tez canlısınız. Bırakın tartışan tartışsın. Siz, uzak kalın tartışma, hır gür ortamlarından. Evde de işte de! Şans, aşk yönünden ibreyi size doğru yöneltmiş. Yalnız şans bana yöneldi diye, harcamayın paranızı fuzuli yere. Sabırlı olmak, her daim sizin yararınıza.

Yengeçler; Güller açacak hep yüzünüzde.  Gülümseyecek, gülümseteceksiniz. Pür neşe dolu olacak tüm benliğiniz. Bu günlerin kıymetini bilmelisiniz. Tavan yapma durumunda bütün önsezileriniz. İş, aşk ve yaşam ortamına taşıdığınız takdirde yeni, yepyeni başlangıçlara adım atma eğilimdesiniz. Bu günleri boşa geçirmemelisiniz.

Aslanlar; Enerji deposu olduğunuz günlerdesiniz. Çok ama çok çalışmalısınız. Evrenden size akan bu yüksek enerjiyi, iş hayatına kanalize ettiğiniz takdirde; hiçbir kimseler, duramaz bilin ki önünüzde. Bütün maharet sizde. Bu arada asla enerjinizi insanlarla tartışma yönünde tüketmemeniz gerekmekte. Bu da kulağınıza olsun, minicik bir küpe.

Başaklar; ‘’Dolu başaklar, hep başları eğik dururlar.’’ Bekliyor sizi iş ve eğitimde başarı dolu, mutluluk bahşeden günler. Tutulmadan sonra, mali konularda hayli güçleneceksiniz ama bol bol yemenin sonra bön bön bakmaya neden olacağı gerçeğini unutmadan, idareli davranmalısınız. Âşıksanız ne mutlu. Zirvede yaşamaktasınız. Değil iseniz de bilin ki aşk kapının ardında.

Teraziler; Denge denge hep dengede tutma derdindesiniz her bir işinizi. Zordur denge işi. Takılmamalısınız yaşanması muhtemel görünen problemlere. En güzeli, Ay’ın tutulmadan sonra size yansıyacak olan bitmez tükenmez enerjisi. Aşk ve sevgi konusunda bu güne değin yaşanmış ne sıkıntı, çekilen ne kadar acı varsa son bulacak hepsi. Vakit yeni deryalarda kulaç atma vakti. Benden söylemesi.

Akrepler; Hep kuruntu, hep kuruntu… Böyle enini dibini irdeleyip, üzülüp kahrolmakla çözülemez ki hiçbir konu. Silkelenin, atın üzerinizden tüm olumsuzlukları. Elbette her bir kişinin vardır gelecekle ilgili kaygıları da, siz düşüne düşüne kurtarmayacaksınız ki bu Dünya’yı.  Kazanç ve mutluluk görünüyor yakında. İşlerinize sarılmalısınız sıkı sıkıya…

Yaylar; Ay tutulmasının gerçekleştiği burcunuz size, bu tutulmadan sonra olumlu sinyaller gönderiyor. Ancak en çok dikkat etmeniz gereken konu! Kendi değerinizi öncelikle kendinizin bilmeniz. Sağlık ve iş yönünden huzur dolu günler sizi beklemekte. Seçimlerinizi yanlış işler ve yanlış kişiler üzerinde yapmamaya özen göstermelisiniz. Sevdiklerinizi de asla ihmal etmemelisiniz. Aşk konusunda pek şanslı değilsiniz gibi görünse de bu günlerde. Gün ola harman ola. Ümitle bakmalısınız yaşama.

Oğlaklar; Hayatınızın dönüm noktasındasınız. Çok muhabbet, tez ayrılık getirir sözünü unutmamalısınız. Ben merkezli, hep ben, ben diye yaşamamalısınız. Büyük hayal kırıklıkları yaşamanız olası gibi görünse de doğru ve yanılgısız kararlar verdiğiniz takdirde;  bu zor dönemi atlatabilecek gücünüzün olduğunu da unutmamalısınız. Ayrıca parasal durumlarda hayli sıkıntılısınız. Harcamalarınız konusunda daha dikkatli olmalısınız. Her türlü olumlu gelişmeye adım adım ulaşıldığını da unutmamalısınız.

Kovalar; Etrafınızdaki size yönelen aşırı ilgi ve baskıdan sıkılmış ve bunalmış durumdasınız. Sakin ve dingin bir yaşam dileseniz de içinizden, bu dönem isabetli kararlar verebilecek güçtesiniz. Aşk ve iş konularında sorunlar git gide azalacak. Mali durumunuzda gözle görülür bir rahatlama yaşamanız olası görünmekte. Yine de temkinli ve dikkatli hareket etmelisiniz.

Balıklar; Farkında lığınızı tüm çevrenize hissettireceğiniz bir güçte ve dönemdesiniz. Cesur ve dürüst davranışlarınızın hayatınıza yansımaları muhteşem olacak. Seviyor ve seviliyorsunuz. Sağlığınıza çok dikkat etmek durumundasınız. Aşk konusunda hayli yüksek beklentiler içerisindesiniz ama biraz daha sabırlı olmalısınız. İş ve yaşamda başarıları, coşkuyla kucaklayacaksınız.

 

‘’Ay tutuldu, bak neler oldu!’’ demeyin sakın. Her türlü başarı ve mutluluk elbette sizin sahip olduğunuz enerji ve güçte. Umut ışığı yanan mumu söndürmemek de sizlerin elinizde. Evren’den yansıyan tüm güzelliklerin, olumlu sinyallerin, iyiliklerin herkese ulaşması dileklerimle.

 

Ay Şen

25 Mayıs 2013

 

 
Toplam blog
: 533
: 1375
Kayıt tarihi
: 14.11.10
 
 

Aydoğdu; kızgın güneşinde Ağustos'un, sararmıştı altın sarısı başaklar. Kırlangıçların göç dansın..