Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mayıs '13

 
Kategori
Astroloji
 

27 Mayıs - 02 Haziran : Bu hafta İnsani Yardımlar ve İdealist çalışmalar ön planda !

27 Mayıs - 02 Haziran : Bu hafta İnsani Yardımlar ve İdealist çalışmalar ön planda !
 

Astroloji


09 Mayıs'da yazdığımız, 13- 19 Mayıs haftasına ait yorumlarımızda Ay'ın 19 Mayıs'da Başak burcunda +7 katsayısı ile süper bir konumda olacağını ve bu yüzden Başak burcunu simgeleyen işçi ve çalışanları ilgilendiren süper bir olay yada haberin olabileceğini yazmıştım. Gerçekten de 19 Mayıs'dan 2 gün önce Posta gazetesi 17 Mayıs'da attığı başlıkta Memura işçiye 3 önemli haberin olduğunu; asgari ücrette verginin kalkacağını, emeklilikte yaş bekleyene müjde olacağını ve 5 yıllık memurun da müdür olabileceğini yazdı. Ayrıca 16.05.2013'de Moodys'in Türkiye'nin notunu da yükseltmesi işçi ve çalışanlara dolaylı yoldan pozitif bir şekilde yansıdı.

Marsın Boğa burcundaki kötü konumu azalarak devam ediyor; özellikle Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Mars Boğa burcunda kötü konumda olduğundan temeli para, mal-mülk ve toprak paylaşımları olan zorlama, saldırı, öfke ve zalimlikler olmaya devam edebilir.

Ay Salı günü Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan otorite ve Başkan konumundaki kişilerin verimlilikleri düşebilir. Aşırı vatansever kişiler başkan ve otorite sahibi kişilere karşı duyarlı ve güvensiz olabilirler.  

Jüpiter İkizler burcunda Pazar günü kötü konumda olduğundan iletişim sektörüyle uğraşanlar (gazeteciler, entel kişiler, bilgi ağı kuranlar, internetle uğraşanlar, vs.) özellikle fikir, yazı ve konuşmalarına dikkat etsinler; bu günde iletişim sektörüyle uğraşanlar sorumsuzluklarla karşı karşıya kalabilirler. Ayrıca iletişim sektörüyle uğraşanlar ve ticaret ile uğraşan kişilerin başı hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle (kürt, alevi, vs.) derde de girebilir.

Uranüs Pazartesi Koç burcunda kötü konumda olduğundan saldırgan gruplar içerisinde ani değişimler ve huzursuzluklar olmaya devam edebilir.

Güneş İkizler burcuna girdiği günden beri hep iyi konumda bu hafta en iyi olduğu konum ise Çarşamba. Çarşamba günü iletişim sektörüyle uğraşanlar ve ticaretle uğraşanlar için yapıcı ve yaratıcı bir gün olabilir. Bu günde iletişim sektörüyle uğraşanlar nüfuzlu kişilerden olumlu etkiler almakta. İletişimin olumlu anlamda canlı olacağı bir gün. Liderlerin yapacağı fikir, yazı ve konuşmalar da dikkat çekici olabilir.

Neptün Balık burcunda geçen haftadan beri dikkat çekici bir şekilde iyi bir konumda. Bu hafta da Neptün Balık burcunda Pazartesi, Salı, Cumartesi ve Pazar günleri çok iyi konumda özellikle 02 Haziran Pazar günü +7 katsayısı ile süper konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Özel yada Kamu Kurum ve Kuruluşları, Hayırsever Kurum ve Kuruluşlar, vs.) içerisinde insancıl duyguların, yaratıcılığın ve idealist duyguların son derece yoğun olacağı bir gün. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içerisinde temelinde insanlık yararı gözetilen çalışmalara hız verilebilinir. Ayrıca Artistik konularla uğraşanların (resim, müzik, sinema, vs.) da yaratıcılıklarının artacağı bir hafta olabilir. Bilhassa 02 Haziran Pazar günü idealist insanların çalışmaları hızlanabilir. Biliyorsunuz Başbakanımız da Balık burcu olduğundan Başbakanımız Sayın Erdoğan'ın da yapacağı idealist ve insancıl çalışmalar, insani yardımlar hızlanabilir.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 27 Mayıs - 02 Haziran haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Pzt kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık. (Dış görüntünüzde ani değişimler olabilir. Başkaları üzerinde isyankar bir izlenim bırakabilirsiniz.)

Mars 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca para konularına dikkat !)

Güneş 3.evde Çrş süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik, yapıcılık, kendine güven.

Jüpiter 3.evde Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Ay 10.evde Salı kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 12.evde Pzt, Salı, Cts, Pazar süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri. (Özverili ve duyarlı davranarak sıkıntı ve sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz.)

Yükselen Boğa

Mars 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca dış görüntünüze, başkaları üzerinde bırakacağınız etkiye ve yeni başlangıçlara dikkat !)

Güneş 2.evde Çrş süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik, yapıcılık, kendine güven.

Jüpiter 2.evde Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Ay 9.evde Salı kötü :  Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 11.evde Pzt, Salı, Cts, Pazar süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 12.evde Pzt kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık. (Gizli düşmanlarınızın aykırı davranışları olabilir. Aykırı konular sıkıntı ve sorun oluşturabilir.)

Yükselen İkizler

Güneş 1.evde Çrş süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik, yapıcılık, kendine güven.

Jüpiter 1.evde Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Başkaları üzerinde tembel sorumsuz bir izlenim
bırakabilirsiniz.)

Ay 8.evde Salı kötü :  Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 10.evde Pzt, Salı, Cts, Pazar süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 11.evde Pzt kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık. (Çevrenizde aykırı tavırları olan arkadaş ve tanıdıklara dikkat !)

Mars 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca gizli düşmanlarınıza dikkat !)

Yükselen Yengeç

Ay 7.evde Salı kötü :  Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 9.evde Pzt, Salı, Cts, Pazar süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 10.evde Pzt kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık.

Mars 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca arkadaş ve tanıdıklara karşı dikkat edin !)

Güneş 12.evde Çrş süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik, yapıcılık, kendine güven.

Jüpiter 12.evde Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Aslan

AY 6.evde Salı kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 8.evde Pzt, Salı, Cts, Pazar süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 9.evde Pzt kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık. (Hukuk ve yasalarla, yüksek öğrenimle ilgili ani değişimlere dikkat !)

Mars 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca iş, meslek ve kariyer konularına dikkat ! Otorite sahibi kişilerin
zalimliği yada hoşgörüsüzlüğü yüzünden parasal kayıplar yaşanabilir.)

Güneş 11.evde Çrş süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik, yapıcılık, kendine güven.

Jüpiter 11.evde Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Başak

Ay 5.evde Salı kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularındaruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 7.evde Pzt, Salı, Cts, Pazar süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 8.evde Pzt kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık.

Mars 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca hukuk ve yasalar, yüksek öğrenim ve uzun yolculuklar konularına dikkat !)

Güneş 10.evde Çrş süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik, yapıcılık, kendine güven.

Jüpiter 10.evde Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Terazi

Ay 4.evde Salı kötü :  Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 6.evde Pzt, Salı, Cts, Pazar süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 7.evde Pzt kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık.

Mars 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak,
hoşgörüsüzlük. (Kısaca yenilik - her türlü yenilik, tıbbi müdahale, ameliyat, vs - , başkaları ile kaynaşma, bankacılık konularına dikkat edin !)

Güneş 9.evde Çrş süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik, yapıcılık, kendine güven.

Jüpiter 9.evde Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Akrep

Ay 3.evde Salı kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 5.evde Pzt, Salı, Cts, Pazar süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 6.evde Pzt kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık.

Mars 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca birebir ilişkiler - evlilik, ortaklık, vs - konularında
dikkatli olun !)

Güneş 8.evde Çrş süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik, yapıcılık, kendine güven.

Jüpiter 8.evde Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Yay 

Ay 2.evde Salı kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 4.evde Pzt, Salı, Cts, Pazar süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 5.evde Pzt kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık.

Mars 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca sağlık ve günlük işler konularına dikkat edin !)

Güneş 7.evde Çrş süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik, yapıcılık, kendine güven.

Jüpiter 7.evde Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Oğlak

Ay 1.evde Salı kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında  ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 3.evde Pzt, Salı, Cts, Pazar süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 4.evde Pzt kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık.

Mars 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca kendinizi ifade ederken dikkat edin !)

Güneş 6.evde Çrş süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik, yapıcılık, kendine güven.

Jüpiter 6.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Kova

Neptün 2.evde Pzt, Salı, Cts, Pazar süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 3.evde Pzt kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık.

Mars 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (KIsaca ev, gayrimenkul, aile içi işler ve güvenlik konularına dikkat edin !)

Güneş 5.evde Çrş süper :  Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik, yapıcılık, kendine güven.

Jüpiter 5.evde Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Ay 12.evde Salı kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Pzt, Salı, Cts, Pazar süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 2.evde Pzt kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, aşırılık. (Para konularında ani değişimler olabilir. Harcamalarınızda aşırılığa kaçmayın. Alışılmadık harcamalarınız olabilir.)

Mars 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Kısaca çevrenizle iletişim kurarken, fikirlerinizi yayarken dikkatli
olun !)

Güneş 4.evde Çrş süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik, yapıcılık, kendine güven.

Jüpiter 4.evde Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Ay 11.evde Salı kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..