Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mayıs '14

 
Kategori
Astroloji
 

26 - 01 Haziran 2014 haftalık burç astroloji: 28 Mayıs yoğun geçebilir ama Merkür İkizlerde süper!

26 - 01 Haziran 2014 haftalık burç astroloji: 28 Mayıs yoğun geçebilir ama Merkür İkizlerde süper!
 

haftalık burç


Bu hafta yine Koç, Terazi, Akrep, Oğlak ve kısmen de Yengeç burçlarını sembolize eden şeyler kötü etkiler almaya devam edecekler. İkizler, Balık ve kısmen de Yengeç burçlarını sembolize eden şeyler ise iyi etkiler almaktalar. 28 Mayıs Çarşamba haftanın en yoğun günü sayılabilir. Bu günde Mars Terazi.de Venüs ve Uranüs Koç.da, Jüpiter Yengeç.de, Satürn Akrep.de, Plüton ise Oğlak burcunda olumsuz etkiler aldığından kötü konumda olacak. İkizler burcundaki Merkür ise 28 Mayıs günü Güneş ve Ay.ın desteğiyle süper bir konumda bulunacak. 29 Mayıs Perşembe günü Merkür Yengeç burcuna ve Venüs ise Boğa burcuna geçiş yapacak. 31 Mayıs Cumartesi günü ise Neptün Balık burcunda diğer gezegenlerden süper etkiler aldığından haftanın en iyi konumunda olacak.

Olumsuz Transitler

Koç burcunu kötü etkileyen transitler : Venüs ve Uranüs

Venüs Koç burcunda 26, 27, 28 Mayıs günleri kötü konumda olduğundan Venüsü sembolize eden para konularında, sosyal ve siyasi konularda patlamalar olmaya devam edebilir. Siyasetçiler de Koç burcunun etkisiyle her zamankinden daha kavgacı, öfkeli ve hoşgörüsüz olmaya devam edebilirler. Para konularındaki zorlanmalar bir takım girişimleri yada başlangıçları olumsuz etkileyebilir. Sosyal ve siyasi konulardaki öfke, kavga ve saldırılar Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimlerini, aktivistleri, yeni girişim ve başlangıçları kötü yönde etkileyebilirler. Sosyal ve siyasi kavgalar yüzünden asker, polis ve güvenlik birimleri veya aktivistler kararsız, talepkar ve ağırkanlı olabilirler. Bu kişiler kendi isteklerini öne sürebilirler. Yeni yapılacak girişim ve başlangıçlarda da talepkarlık, ağırkanlılık ve kararsızlık olabilir.

Uranüs Koç burcunda 26, 27, 28 Mayıs günleri kötü konumda olduğundan Uranüsü sembolize eden çeşitli grup ve organizasyonlar, özgürlükçü ve hümanist kişiler ve gruplar içinde öfke, kavga ve tartışmalar olabilir. Teknolojik konular ve aletlerde, plan ve projelerde zorlanmalar olabilir. Saldırı silahları yada bir takım saldırı plan ve projeleri Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini olumsuz yönde etkileyebilir. Özgürlükçü ve hümanist kişilerin öfke, kavga ve tartışmalarından asker, polis ve güvenlik birimleri, bir takım yeni girişim ve başlangıçlar da kötü yönde etkilenebilirler. Bu olaylar yüzünden asker, polis ve güvenlik birimleri içinde ani değişimler ve huzursuzluklar olmaya devam edebilir.  

Yengeç burcunu kötü etkileyen transit : Jüpiter

Aslında Jüpiter Yengeç burcunda rahat ettiği bir burçta fakat diğer gezegenlerden olumsuz açıları var. Örneğin Yengeç burcundaki Jüpiter 26, 28, 29 ve 30 Mayıs günleri geri giden Plüton.dan 180 derece almakta. Satürn.den ise 120 derece alsa da Satürn rahatsız olduğu bir burç olan Akrep burcunda ve retro halinde olduğundan Jüpiteri olumsuz yönde etkilemekte. Bu yüzden Jüpiteri sembolize eden yabancı ülke ve kültürlerde (kürt, alevi, Irak, İran, Suriye, vs.) aşırı hassasiyet ve güvensizlik olabilir. Hukuk ve yasalar yada yüksek öğrenimle ilgili konularda da hassasiyet, güvensizlik ve değişkenlik söz konusu olabilir. Bu durumdan Yengeç burcunu sembolize eden vatanseverler, vatani konular, ülke güvenliğiyle ilgili konular yada üretim olumsuz yönde etkilenebilir. Örneğin yabancı ülke ve kültürleri sembolize eden kürtler yada Suriyeliler veya buna benzer gruplar içinde aşırı hassasiyet vatani konuları, ülke güvenliğini olumsuz yönde etkileyebilir. Vatanseverler fanatikleşebilir. Veya hukuki konulardaki hassasiyet yaratan değişimler vatani konuları, vatanseverleri veya üretimle ilgili konuları olumsuz yönde etkileyebilir.

Terazi burcunu kötü etkileyen transit : Mars

Mars Terazi burcunda 26, 27, 28, 30 Mayıs ve 01 Haziran günleri kötü konumda olduğundan Marsı sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri, aktivistler, girişim ve başlangıçlarda kararsızlık, ağırkanlılık ve talepkarlık olabilir. Bilhassa 26, 27 ve 28 Mayıs günleri Mars ve Venüs birbirlerini karşılıklı olarak kötü yönde etkilediklerinden Venüsü simgeleyen para konuları, sosyal ve siyasi konular ile siyasetçiler Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri ile aktivistler birbirlerini karşılıklı olarak olumsuz yönde etkilemeye devam edebilirler. Sosyal ve siyasi konulardaki kavga ve tartışmalar asker, polis ve güvenlik birimlerinin yada aktivistlerin talepkar ve kendi isteklerini ön plana çıkarmalarına neden olabilir. Ancak 29 Mayıs Perşembe günü Venüs Koç burcundan Boğa burcuna iyi konuma geçecek.

Akrep burcunu kötü etkileyen transit : Satürn

Satürn Akrep burcunda 28, 29, 30 ve 31 Mayıs günleri kötü konumda olacağından Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahipleri her zamankinden katı, sahiplenici ve yıkıcı olmaya devam edebilirler. Bu durum Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işleri, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını (maden ocakları, petrol, doğalgaz, vs.), bankacılık konularını, değişim ve dönüşümleri olumsuz yönde etkileyebilir. Bu konularda bunalımlar, yasaklar, aksilikler ve engeller olmaya devam edebilir. Soma'da olan maden faciasında da Satürn Akrep burcunda kötü konumda ve Akrep burcunun yöneticisi Plüton da Oğlak burcunda kötü konumdaydı. Zaten bu sene boyunca genelde Satürn ve Plüton ikilisi birbirlerini olumsuz yönde etkileyeceğinden Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işlerde, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında, bankacılık konularında, değişim ve dönüşümlerde bunalımlar olabilir. Satürn Başkan ve patronların haricinde iş ve mesleği de simgelediğinden Akrep burcunun yöneticisi Plüton da kötü konumdayken ölümü simgelediğinden iş ve meslek de ölümcül kaza haberlerini, önemli Başkan ve patronların ölüm haberlerini, bankacılık konularında engel, yasak ve kriz haberlerini, daha önce yapılmış gizli saklı işlerle ilgili kriz haberlerini, ülkenin yer altı (maden, petrol, doğalgaz, vs.) ve üstü kaynaklarında (barajlar, vs.) kriz ve yetersizlik haberlerini ve deprem haberlerini çokça duyabiliriz.  

Oğlak burcunu kötü etkileyen transit : Plüton

Plüton Oğlak burcunda 28, 29, 30, 31 Mayıs ve 01 Haziran günleri kötü konumda olacağından Plütonu simgeleyen gizli saklı işler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, değişim ve dönüşümlerde bunalımlar, aksilikler, engel ve yasaklar olmaya devam edebilir. Bu durumdan Başkan, patron ve otorite sahipleri olumsuz olarak etkilenebilir. Bilhassa 28, 29, 30 ve 31 Mayıs günleri Satürn ve Plüton birbirlerini karşılıklı olarak olumsuz yönde etkilemekte olduklarından gizli saklı işlerde, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında, bankacılık konularında, değişim ve dönüşümlerde bunalımlara dikkat etmek gerekebilir. Yer altındaki zayıf fay hatlarında da sonradan deprem yapmak üzere baskı olmaya devam edebilir.

Olumlu Transitler

İkizler burcunu iyi etkileyen transitler : Ay ve Merkür

Ay 29 Mayıs Perşembe günü İkizler burcunda iyi konumda olacağından Ay.ı simgeleyen vatani konularda, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda bilgi ve becerilerin artacağı bir gün olabilir. Bu günde Ülke güvenliği ve vatani konularda yada üretimle ilgili konularda bilgi ve beceriler iletişimi (fikir, yazı, konuşma, bilgi, belge, internet, vs.) ve ticareti olumlu yönde etkileyebilir. İletişimde (internet, bilgi, belge vs.) ve ticarette de güvenlik ve üretkenlik ön plana çıkabilir.

Merkür 27 ve 28 Mayıs günleri İkizler burcunda çok iyi bir konumda olacağı için bu günlerde Merkürü simgeleyen iletişim (bilgi, belge, yazı, konuşma, fikir, internet, vs.) konularında, ticari konularda, hizmet ve sağlık sektöründe, işçi ve çalışanlarla ilgili konularda bilgi ve becerilerin artması iletişim sektörünü ve ticari konuları olumlu yönde etkileyebilir. İletişim sektöründe ve sosyal medyada hizmet ve sağlık sektörüyle, işçi ve çalışanlarla ilgili haberler yoğunlukla devam edebilir.

Yengeç burcunu iyi etkileyen transit : Merkür

Merkür 29 Mayısda Yengeç burcuna geçiyor. 29 ve 30 Mayıs günleri de Merkür Yengeç burcunda çok iyi bir konumda olacağından Merkürü simgeleyen iletişim (bilgi, belge, yazı, konuşma, fikir, internet, vs.) konularında, ticari konularda, hizmet ve sağlık sektöründe, işçi ve çalışanlarla ilgili konularda bilgi ve becerilerin artması Yengeç burcunu simgeleyen vatani konuları, ülke güvenliğini ve üretimle ilgili konuları olumlu olarak etkileyebilir. Örneğin işçi ve çalışanlarla ilgili yada hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili bilgi, beceri, fikir, yazı ve konuşmalar üretimle ilgili konuları olumlu yönde etkileyebilir.  

Balık burcunu iyi etkileyen transit : Neptün

Neptün 26, 31 Mayıs ve 01 Haziran günleri Balık burcunda çok iyi bir konumda olacağından Neptünü simgeleyen Büyük Kurum ve kuruluşlar, şirketler, hayır kurumları içinde özverili, insanlık yararına ve idealist çalışmalar olabilir. Büyük kurum ve kuruluşlar başka kurum ve kuruluşlardan, devletlerden, hayır kurumlarından insanlık yararına olumlu etkiler ve yardımlar alabilirler. 

Haftanın en yoğun günü 28 Mayıs;

Terazi (Venüs) 0 <-> Koç (Mars) -1 (Mars ve Venüs eksiye kayıyor)

 

              Uranüs 0  -> Koç

 

Oğlak (Satürn) 1 <-> Akrep (Plüton) 0 (Plüton ve Satürn eksiye kayıyor)

 

 

Merkür 2 <-> İkizler (Merkür) +12 (Merkürün katsayısı pozitife kayıyor)

 

  Güneş  4 -> İkizler

     Ay     4 -> İkizler

 

28 Mayıs günü Venüs ve Mars ikilisi son defa olarak birbirlerini olumsuz yönde etkileyecekler. Çünkü 29 Mayısda Venüs Boğa burcuna iyi bir konuma geçiyor. Ancak 28 Mayıs günü Marsı sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri, aktivistler Venüsü simgeleyen sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri olumsuz olarak etkileyebilirler. Sosyal ve siyasi konulardaki kavga, tartışma ve saldırılar da asker, polis ve güvenlik birimlerini son kez olumsuz olarak etkilemeye devam edebilirler. Bu arada özgürlükçü ve hümanist grupları simgeleyen Uranüs de Koç burcunda kötü konumda olduğundan asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilirler. Bir takım saldırı silahları yada saldırı planları da asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir.

Satürn ve Plüton ikilisi de birbirlerini olumsuz olarak etkilemeye devam edebilirler. Bu yüzden Başkan, patron ve otorite konumundakiler ile gizli saklı işler, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar birbirlerini olumsuz yönde etkilemeye devam edecekler.

Bütün bu olumsuzluklara rağmen Merkürü simgeleyen iletişim, hizmet (işçi ve çalışanlar) ve sağlık sektörü ile ticari konular Güneşden (nüfuzlu kişiler, liderler, gençler) ve Ay.dan (vatanseverler, vatani konular, ülke güvenliği, üretim) olumlu etkiler alarak süper bir konuma geçiyor ve Merkürü simgeleyen iletişim, hizmet ve sağlık konularını olumlu yönde etkiliyor. Örneğin işçi ve çalışanların sağlığıyla ilgili olumlu fikirler ortaya atılabilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar

12 - 18 Mayıs 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımızda12 Mayıs haftasının Mayıs'In en yoğun haftası olabileceğine değinmiştik. Gerçekten de 13 Mayıs 2014 günü Soma maden ocağı faciasının yankıları bütün bir haftaya yayıldı.

14 Mayıs Ülkenin her yerinde Soma faciası protesto edildi. (Venüs, Mars ve Uranüsün kötü konumdaki etkisi.) (http://www.odatv.com/n.php?n=soma-icin-taksim-ayakta-1405141200)

14 Mayıs Soma faciasını protesto etmek isteyenler Başbakanın arabasını tekmeleyip plakasını söktüler. (Mars ve Venüsün kötü konumdaki etkisi.) (http://www.odatv.com/n.php?n=bbc-kamerasindan-basbakanin-aracina-tekmelerin-goruntuleri-1505141200)

14 Mayıs Soma faciasını protesto eden kişiler İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın üzerine yürüdüler. Başbakan bir markete sığınmak zorunda kaldı. (Mars ve Venüsün kötü konumdaki etkisi.) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/basbakan-erdogana-somada-protesto-509407/)

14 Mayıs DİSK-KESK-TMMOB ve TTB tarafından yapılan açıklamada Soma için 3 günlük eylem takvimi ilan edildi. (uranüsün kötü konumdaki etkisi.) (http://www.radikal.com.tr/turkiye/sendikalardan_soma_icin_eylem_karari-1192031)

15 Mayıs Başbakan Erdoğan’ın Soma ziyaretine ilişkin skandal görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Erdoğan’ın kendisini protesto eden bir vatandaşa yumruk attığı görülüyor. (Mars ve Venüsün kötü konumdaki etkisi.) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/erdogandan-vatandasa-yumruk-509886/)

10 - 16 Mart 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımızda Balık burçlarını irdelerken Başbakanın haritasında 08 Mayıs - 21 Haziran arası 1.evdeki Uranüs ve 6.evindeki Mars transitleri yüzünden fiziksel sağlığına, vücut bütünlüğüne ve hizmetindekilere (işçi ve çalışanlarına, memurlarına, iş arkadaşlarına) dikkat etmesi gerektiğini söylemiştik. Gerçekten de 13 Mayıs.da patlak veren olaylarla birlikte Başbakanın 1.ev ve 6.eviyle ilgili konularına, şiddet içeren protestolara, saldırı ihtimallerine çok dikkat etmesi gerekebilir. Bu arada 1.evdeki Uranüs yüzünden kendi sinirlerine de hakim olması ve ani öfke patlamalarından uzak durup şimşekleri üzerine çekmemesi gerekebilir. Aynı şeyler 1.evinde Uranüs ve 6.evinde Mars transiti olan kişiler için de geçerlidir. (http://blog.milliyet.com.tr/10---16-mart-2014-haftalik-burc-astroloji---10-mart-venus-kovada-cok-kotu-ama-ay-yengecde-super--/Blog/?BlogNo=451617)

15 Mayıs Soma felaketini protesto eden bir vatandaşa tekme atan Başbakanın müşaviri tüm dünyanın diline dolandı. (Mars ve Venüsün kötü konumdaki etkisi.) (http://sozcu.com.tr/2014/dunya/tekmeci-musavir-dunyanin-dilinde-509958/)

15 Mayıs İzmir'deki protesto gösterisine yaklaşık 20 bin kişi katıldı. Konak Meydanı'na girmek isteyen göstericileri polis TOMA'lı çok sert müdahalede bulundu. (Mars ve Uranüsün kötü konumdaki etkisi.) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/soma-faciasi-protestosuna-sert-mudahale-510022/)

15 Mayıs Ankara'daki protestolar da çok sert müdahelelerle karşılandı. (Mars ve Uranüsün kötü konumdaki etkisi.) (http://www.odatv.com/n.php?n=a61facbc-1505141200)

15 Mayıs Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde barit çıkarılan bir ocakta meydana gelen toprak kayması sonucu 1ölü, 1 yaralı. (Herkes Soma'ya odaklanmışken Konya'daki bir ocakdan da toprak kayması haberi geldi. Satürnün Akrep burcunda kötü konumda olmasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/ocakta-toprak-kaymasi-1-olu-1-gundem-1883067/)

15 Mayıs İnönü Üniversitesi kampusunda BDP’li öğrenci grubu ile ülkücü grup arasında çıkan kavgayı polis gaz kullanarak güçlükle ayırdı. (Mars ve Uranüsün kötü konumdaki etkisine örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/inonu-universitesi-karisti--gundem-1883145/)

16 Mayıs Tunceli'de askeri birliğe PKK'lılar ateş açtı... Bölgeye Kobralar gitti. (Ay.ın Oğlak burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/tunceli-de-askeri-birlige-gundem-1883352/)

16 Mayıs Yüksekova'da olaylar çıktı, polis aracı alevler arasında kaldı. (Ay.ın Oğlak burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/yuksekova-da-olaylar-cikti-polis-gundem-1883671/)

17 Mayıs PKK, yeni bir çatışma süreci istemektedir başlığı altında 16 Mayıs.da PKK tarafından Diyarbakır.da HÜDAPAR üyesi ve ailesine yönelik saldırı gerçekleşti. (Ay.ın Oğlak burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.ilkehaberajansi.com.tr/haber/pkk-yeni-bir-catisma-sureci-istemektedir.html)

17 Mayıs Soma'daki maden faciasını protesto eden İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencileri, üniversitenin Ayazağa kampüsünde bulunan Maden Fakültesi binasını işgal etti. (Mars ve Uranüsün kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/maden-fakultesini-isgal-edildi-511083/)

17 Mayıs İstanbul ve Ankara'da çok sert Soma müdahalesi yapıldı. (Mars ve Uranüsün kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/ankara-ve-istanbulda-mudahale-511527/)

18 Mayıs İstanbul Sancaktepe'de bir grup, kaymakamlık binasına taş ve molotfllarla saldırdı. (Mars ve Uranüsün kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/kaymakamlik-binasina-molotoflu-gundem-1884252/)

18 Mayıs Okmeydanı ve Gazi Mahallesi'nde eylemcilere polis müdahalesi. (Mars ve Uranüsün kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://gundem.bugun.com.tr/okmeydaninda-eylemcilere-polis-mudahalesi-haberi/1110012)

18 Mayıs Soma faciasında 18 gözaltı. (Mars ve Uranüsün kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/soma-facasinda-18-gozalti-gundem-1884299/)

18 Mayıs PKK Lice'de 3 kişiyi vurdu. (Ay.ın Oğlak burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay. Çünkü Ay ülke güvenliğini simgelemekte.) (http://www.milliyet.com.tr/pkk-lice-de-3-kisiyi-vurdu-gundem-1884321/)

18 Mayıs Suriye sınırında devriye uçuşu yapan Türk F-16 uçaklarına tacizde bulunulduğu bildirildi. (Ay.ın Oğlak burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://gundem.bugun.com.tr/suriye-sinirinda-turk-f-16lara-taciz-haberi/1109482)

18 Mayıs Akdeniz'de 4.3 büyüklüğünde deprem. (Satürn ve Plütonun kötü konumdaki etkisine örnek olay) (http://yasam.bugun.com.tr/akdenizde-korkutan-deprem-haberi/1109580)

18 Mayıs Endonezya'da 6,2 büyüklüğünde deprem. (Satürn ve Plütonun kötü konumdaki etkisine örnek olay) (http://dunya.bugun.com.tr/62-buyuklugundeki-deprem-korkuttu-haberi/1109783)

18 Mayıs Hatay’ın Altınözü İlçesi’ndeki askeri karakola kaçakçılardan şok saldırı. (Ay.ın Oğlak burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay. Ay ülke güvenliğini ve vatani konuları simgelemekte. Oğlak burcu ise Ay kötü konumda olduğundan bunalımlara işaret etmekte. Bu olayda kaçakçılar ülke güvenlğini tehdit etmiştir.) (http://www.milliyet.com.tr/kacakcilar-docka-ile-intikam-gundem-1884397/)

19 – 25 Mayıs 2014haftalık burç astroloji yorumlarımızda 19 Mayısın gergin geçebileceğinden bahsetmiştik gerçekten de 13 Mayıs.da olan Soma faciasından ötürü 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı gergin ve buruk geçti.

19 Mayıs Soma faciası madencilikle ilgili çalışma mevzuatını baştan aşağıya değiştirecek. ILO sözleşmesi imzalanacak. ILO'ya uyulana kadar tüm çalışmalar askıya alınacak. (Merkürün İkizler burcundaki iyi konumuna örnek olay. Merkür iletişimi, Başak burcunun yöneticisi olduğundan ötürü de Hizmet (işçi ve çalışanlar) ve Sağlık sektörünü simgelediğinden bu alanlarda olumlu yeni fikirlerin olabileceğini söylemiştik.) (http://www.milliyet.com.tr/erdogan-soma-icin-talimati-verdi-gundem-1884574/)

19 Mayıs Arnavutluk’ta 5.2 büyüklüğünde deprem oldu. (Satürn ve Plütonun kötü konumdaki etkisine örnek olay) (http://dunya.bugun.com.tr/5-2-buyuklugunde-korkutan-deprem-haberi/1110468)

19 Mayıs Ankara'da; Atatürk Bulvarı üzerinden gelen patlama sesi vatandaşları tedirgin etti. Kısa süre sonra bomba uzmanlarının şüpheli bir paketi fünyeyle etkisiz hale getirdiği anlaşıldı. Paketten eşya parça çıktı. (Marsın ve Uranüsün kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/ankara-da-korkutan-patlama-gundem-1884840/)

19 Mayıs Mersin'de Soma için yürüyen liselilere satırlı saldırı gerçekleştirildiği öğrenildi. (Marsın ve Uranüsün kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/soma-icin-yuruyuse-satirli-saldiri-512508/)

19 Mayıs Tarihlerinin en büyük sel felaketiyle boğuşan Bosna Hersek ve Sırbistan uluslararası yardım çağrısında bulundu. (http://dunya.bugun.com.tr/acil-yardim-cagrisi-haberi/1110703) (Bir süredir Satürn ve Plütonun kötü konumda oluşuna örnek olay. Plüton dünyanın yer altı ve üstü kaynaklarını, Satürn ise bunalımları simgelemekte.)

19 Mayıs Uşak'ta tehlikeli gerginlik. üniversiteli grup ile belde sakinleri arasında terör örgütü afişleri nedeniyle gerginlik çıktı. İki grup arasında çıkan arbedede başına taş isabet eden bir kişi yaralandı. Üniversiteli grup, otobüslere bindirilip bölgeden uzaklaştırıldı. (Ay.ın Oğlak burcunda kötü konumdaki etkisine örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/usak-ta-tehlikeli-gerginlik-gundem-1884867/)

19 Mayıs Başbakan Erdoğan başkanlığında 3 saat süren "Çözüm Sürecini Değerlendirme Toplantısı" yapıldı. (Ay.ın Oğlak burcunda kötü konumda olmasından ötürü ülke güvenliğini ilgilendiren çözüm süreciyle ilgili ani bir toplantı yapılmıştır.) (http://www.aa.com.tr/tr/haberler/330965--basbakanlikta-quot-cozum-sureci-quot-toplantisi)

20 Mayıs Altın fiyatlarında yaşanan belirsizlik altın talebini son 4 yılın dibine düşürdü. Dünya Altın Konseyi rakamlarına göre altın talebi 2014 yılının ilk çeyreğinde yüzde 39 azalarak 283 tona geriledi. (Güneşin Boğa burcunda kötü konumda olmasına örnek olay. Güneş spekülatif konuları (borsa, altın, döviz, vs) simgelemekte. Boğa burcu ise para konularını simgelemekte.) (http://ekonomi.bugun.com.tr/altin-fiyatlarinda-korkulan-oldu-haberi/1111321)

20 Mayıs TEM Otoyolu İzmit Bekir dere geçişinde meydana gelen zincirleme kazada 27 araç birbirine girdi. Otobüs ve TIR'ların da karıştığı kazada çok sayıda yaralı var. Kazanın nedeni yola dökülen kaygan bir madde olduğu yani bir kişinin dikkatsizliği neticesinde olduğu anlaşılmaktadır. Her ne kadar kısa yolculukları simgeleyen Merkür İkizler burcunda iyi konumda olsa da Güneş, Mars, Jüpiter, Uranüs ve Plüton gibi transitlerin kötü konumda olmaları yüzünden bu dikkatsizliği yapan kişinin Natal Merkürünü kötü yönde etkilemiş olabilir. Aslında hepimizin Natal gezegenleri transitlerden etkiler almakta ve farklı oranlarda etkilemekteyiz. Natal gezegenlerimiz ne kadar iyi konumdaysa kötü transitlerden o kadar az etkileniriz yada tam tersi de olabilir. (http://www.milliyet.com.tr/tem-de-27-arac-birbirine-girdi-gundem-1885487/)

20 Mayıs Ege Denizi'nde saat 02:30'da deprem (Satürn ve Plütonun kötü konumdaki etkisi) (http://www.milliyet.com.tr/ege-denizi-nde-saat-02-30-da-gundem-1885579/)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 26 Mayıs – 01 Haziran haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir!

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz. 

Yükselen Koç

Venüs 1.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 1.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 3.evde Prş süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Merkür 3.evde Salı, Çrş süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Merkür 4.evde Prş, Cuma süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 4.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Mars 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 8.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.  

Plüto 10.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 12.evde Pzt, Cts, Pazar süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

 

Yükselen Boğa  

Ay 2.evde Prş süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Merkür 2.evde Salı, Çrş süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Merkür 3.evde Prş, Cuma süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 3.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Mars 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 7.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Plüto 9.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 11.evde Pzt, Cts, Pazar süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Venüs 12.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 12.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen İkizler

Ay 1.evde Prş süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Merkür 1.evde Salı, Çrş süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Merkür 2.evde Prş, Cuma süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 2.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Mars 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 6.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Plüto 8.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 10.evde Pzt, Cts, Pazar süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Venüs 11.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 11.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

 

Yükselen Yengeç

Merkür 1.evde Prş, Cuma süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 1.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Mars 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 5.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Plüto 7.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 9.evde Pzt, Cts, Pazar süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Venüs 10.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 10.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 12.evde Prş süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Merkür 12.evde Salı, Çrş süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

 

Yükselen Aslan

Mars 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 4.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Plüto 6.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 8.evde Pzt, Cts, Pazar süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Venüs 9.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 9.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 11.evde Prş süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Merkür 11.evde Salı, Çrş süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Merkür 12.evde Prş, Cuma süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 12.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

 

Yükselen Başak

Mars 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 3.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Plüto 5.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 7.evde Pzt, Cts, Pazar süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Venüs 8.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 8.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 10.evde Prş süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Merkür 10.evde Salı, Çrş süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Merkür 11.evde Prş, Cuma süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 11.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

 

Yükselen Terazi 

Mars 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 2.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Plüto 4.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 6.evde Pzt, Cts, Pazar süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Venüs 7.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 7.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 9.evde Prş süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Merkür 9.evde Salı, Çrş süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Merkür 10.evde Prş, Cuma süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 10.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

 

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Plüto 3.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 5.evde Pzt, Cts, Pazar süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Venüs 6.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 6.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 8.evde Prş süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Merkür 8.evde Salı, Çrş süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Merkür 9.evde Prş, Cuma süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 9.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Mars 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

 

Yükselen Yay   

Plüto 2.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 4.evde Pzt, Cts, Pazar süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Venüs 5.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 5.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 7.evde Prş süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Merkür 7.evde Salı, Çrş süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Merkür 8.evde Prş, Cuma süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 8.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Mars 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 12.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

 

Yükselen Oğlak  

Plüto 1.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Neptün 3.evde Pzt, Cts, Pazar süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Venüs 4.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 4.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 6.evde Prş süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Merkür 6.evde Salı, Çrş süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Merkür 7.evde Prş, Cuma süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 7.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Mars 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 11.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

 

Yükselen Kova

Neptün 2.evde Pzt, Cts, Pazar süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Venüs 3.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 3.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 5.evde Prş süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Merkür 5.evde Salı, Çrş süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Merkür 6.evde Prş, Cuma süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 6.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Mars 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 10.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Plüto 12.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

 

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Pzt, Cts, Pazar süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Venüs 2.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 2.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 4.evde Prş süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Merkür 4.evde Salı, Çrş süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Merkür 5.evde Prş, Cuma süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 5.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Mars 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 9.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Plüto 11.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..