Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '14

 
Kategori
Astroloji
 

İkizler Burcu Yeniayı ve etkileri

İkizler Burcu Yeniayı ve etkileri
 

 28 Mayıs 2014 tarihinde saat 20:00’da İkizler burcunda bir Yeniay meydana gelecek. Neptün’ün etkileşimde olacağı yeniay haritasında Yay burcu yükseliyor. Yeniay yöneticisi Merkür ikizler burcunun son dekanında hareket ediyor ve Türkiye’nin haritasındaki Ay ile kavuşuyor.

Ay ve Güneş’in aynı konuma gelerek bir araya gelmesiyle oluşan Yeniay evresi, dolunayın parlak ışığının aksine karanlık bir görünüme sahiptir. Bu iki büyük göksel cismin aynı noktada buluşması, hayatımızda yeni şans ve fırsatlarla karşılaşabilmemize imkan verir. Yeniay, adım attığımız yeni başlangıçlarla ilgilidir. Başlattığımız bu yeni girişimlerin sonuçlarını, Ay ve Güneş’in karşı karşıya gelerek oluşturduğu Dolunay evresinde görmeye başlarız.

İkizler burcu zihinsel konularla ve iletişimle ilgilidir. Gündelik hayata dair her türlü bilgiyi almak ve yaymak,  fikir alışverişinde bulunmak, sosyalleşmek ve bilgiyi deneyimleyerek kazanmak İkizler burcunun temalarını oluşturur. Yazmak, araştırmak, öğrenmek, medya, iletişim, yayıncılık ve eğitime dair konular İkizler burcuyla yakından ilişkilidir. Bu Yeniay’da İkizler burcunun temalarıyla ilgili başlangıçlar yapabilir, kişisel gelişimimizle ilgili konulara öncelik vererek yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz.

Yeniay’ın oluşum anında Neptün’ün sert etkileşimi olacağı için yanılsamalara ve aldanmalara açık etkilerde olacağız. Dedikodulardan uzak durmamız ve başkalarının hayatıyla ilgili yorum yapmak yerine kendi hayatımıza ve gelişimimize odaklanmamız önem kazanacaktır. İyi niyetle söylediğimiz herhangi bir söz, yanlış anlaşılabilir ve sonrasında telafi etmek durumunda kalacağımız olaylara sebebiyet verebilir. “Söz gümüşse sükut altındır.“

İletişimin ve bilgi alışverişinin vurgu kazanacağı, sosyalleşme ihtiyacımızın yüksek olacağı bir dönemdeyiz. Düşüncelerimizi ve bildiklerimizi çevremizle paylaşmak için güçlü bir istek duyabiliriz. Çabuk yön değiştirebilir, verdiğimiz sözlerin arkasında duramayabiliriz. Kararsızlık ve belirsizlik duyguları yaşayabilir, olayların sonucunu görmekte zorluk çekebiliriz. Karşılaşacağımız teklifleri iyi düşünmemiz, mümkünse hemen karar vermememiz önem kazanacaktır. Başlangıçta çok cazip görünen bir işin, hayal ettiğimiz gibi olmadığını sonradan fark edebiliriz.

Bu dönem gerçekleştireceğimiz girişimlerin sonuçlarını, 13 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek Yay Dolunayıyla birlikte almaya başlayacağız. Bilinçli hareket etmek ve farkında yaşamak hayatımızın kalitesini görünür bir şekilde yükseltebilmemize ve fırsatları olumlu bir şekilde değerlendirebilmemize yardım edecektir.

Işıkla ve Sevgiyle…

 

 

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..