Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '13

 
Kategori
Astroloji
 

28 Ekim - 03 Kasım : 01 Kasım Cuma haftanın en yoğun günü !

28 Ekim - 03 Kasım : 01 Kasım Cuma haftanın en yoğun günü !
 

Astroloji


14 - 20 Ekim haftası için yaptığımız yorumlarda 17 Ekim'de Plüto kötü konumda olacağından gizli saklı işlerle uğraşanlarla Başkan, patron ve otorite sahipleri arasında olumsuz bir etkileşim olabilir demiştik gerçekten de tam da bu günde MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında bir idddia ortaya atıldı (http://www.haberdar.com/iran-istihbaratinin-ankara-buro-sefi-hakan-fidan-3943711-haberi). Ayrıca yeraltında da olumsuz bir hareketlilik olabilir demiştik gerçekten de 17 EKim.de Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 3.4 büyüklüğünde art arda depremler oldu http://gundem.milliyet.com.tr/pes-pese-3-deprem-korkuttu-/gundem/detay/1778203/default.htm). 18 Ekim.de de Gökova Körfezinde 4.3'lük deprem oldu (http://gundem.milliyet.com.tr/gokova-korfezi-nde-korkutan-deprem/gundem/detay/1778482/default.htm).

19 Ekim'de Venüs Yay burcunda haftanın en iyi konumunda olduğu için diplomatik, sosyal ve siyasi konuların yabancı ülke ve kültürleri içeren konuları olumlu anlamda etkileyebileceğini ve bu konulara Güneş den (Siyaset dünyasındaki ya da sosyal hayattaki nüfuzlu ve tanınmış kişiler) ve Ay dan (Vatani konular, vatanseverler, güvenlik) olumlu destek alabileceğini söylemiştik gerçekten de bir süredir yabancı bir ülkede esir olan Türk pilotları siyaset dünyasındaki nüfuzlu kişilerin ve diplomatik konulardaki olumlu iletişimin sayesinde serbest bırakıldı (http://gundem.milliyet.com.tr/turk-pilotlar-lubnan-emniyetine/gundem/detay/1778992/default.htm)

21 - 27 Ekim haftası için yaptığımız yorumlarda 21 ve 22 Ekim için Akrep burcundaki Merkür ve Satürnün kötü konumda olmasından ötürü Akrep burcunu simgeleyen değerlerin kötü etkilenebileceğini ve bu günlerde yeraltında ve yerüstünde yıkıcı bir hareketliliğin olabileceğini yazmıştık gerçekten de 21 Ekim Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde 4.9'luk deprem oldu (http://dunya.bugun.com.tr/cinin-uygur-bolgesinde-deprem-haberi/832283). Ayrıca 21 Ekim.de TSK.dan yapılan açıklamaya göre Hatay’da Suriye’den Türkiye’ye geçmeye çalışan bir grup kaçakçı arasında silahlı çatışma çıktığı belirtildi.  (http://gundem.milliyet.com.tr/tsk-dan-flas-aciklama/gundem/detay/1780242/default.htm). 22 Ekim’de İstanbul ve Ankara’da ODTÜ’deki ormanlık alandan geçecek olan yol çalışmasını protesto gösterileri vardı. (http://www.radikal.com.tr/turkiye/odtude_fidanini_kap_gel_eylemi_sonrasi_mudahale-1156594)

Yine 21 ve 22 Ekim günleri Terazi ve Boğa burcunu simgeleyen değerlerin süper bir konumda olmasından ötürü diplomatik, siyasi ve sosyal konularda süper olaylar ve gelişmeler olabilir demiştik gerçekten de 21 Ekim.de Almanya Başbakanı Angela Merkel’in Türkiye’nin AB müzakerelerinde yeni başlık açılmasına yeşil ışık yaktığı bildirildi (http://www.aa.com.tr/tr/dunya/242008--ab-muzakerelerinde-yeni-basliga-yesil-isik).

Haftaya genel bakış:

28 Ekim Pazartesi Akrep burcunun yöneticisi Plüto iyi bir konumda. Güneş, Merkür ve Satürn de Akrep burcuna olumlu destek veriyor. Bu yüzden olumlu değişim ve dönüşümler, yenilikler, bankacılık konuları, yeraltı ve yerüstündeki enerji kaynakları, madenler nüfuzlu kişilerden, Başkan, patron ve otorite konumundaki kişilerden, iletişim, sağlık ve hizmet sektöründen olumlu destek almakta.

30 Ekim Çarşamba günü iletişim, hizmet ve sağlık sektörünü sembolize eden Merkür kötü konumda olsa da Başak burcunda ve iyi konumda olan Ay ve Mars.dan olumlu etki alarak haftanın en iyi konumuna geçiyor. Bu yüzden bu günde vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konularda ayrıca polis, asker ve güvenlik birimleriyle ilgili konularda verimli, iletişimci, becerikli olunması iletişim ve hizmet sektöründeki hilekar ve kurnaz kişileri kötü yönde etkiliyor ve İkizler ile Başak burcunun değerlerini pozitif bir konuma taşıyor. Bu günde üretimde verimlilik ticaretle uğraşanları daha girişimci yapabilir. İletişim, hizmet ve sağlık sektörü, işçi ve çalışanlar da daha enerjik, rekabetçi ve girişimci olabilirler. Vatani konularda da olumlu fikir, yazı ve konuşmalar olabilir. Bu günde verimli başlangıçlar da yapılabilinir.

Haftanın en yoğun günü 01 Kasım Cuma günüdür. Bu günde Güneş, Merkür ve Satürn Akrep.de, Ay Terazi.de, Neptün Balık.da ve Uranüs de Koç burcunda kötü konumda olacağından gizli saklı işler yapanlar kıskanç, katı ve manipülatif nüfuzlu kişilerden, iletişim ve hizmet sektöründen kişilerden, Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerden destek görebilirler. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık ve kimin yaptığı belli olmayan olaylar olabilir. Vatani konularda yada güvenlikle ilgili konularda talepkar ve kendi isteklerine düşkün kişiler diplomatik, sosyal ya da siyasal konularda aşırı duyarlılık ve güvensizliğe yol açabilirler. Gruplar içindeki kavgacı ve saldırgan kişiler polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilirler.

02 Kasım Cumartesi günü Balık burcunun yöneticisi Neptün iyi bir konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayırsever kurumlar yaratıcı ve insani çalışmalar içine girebilirler.

28 Ekim Pazartesi

Akrep burcunu simgeleyen değerler süper: Akrep burcunun yöneticisi Plüto iyi bir konumda ve Akrep burcunda olan Güneş, Merkür ve Satürn de iyi konumda olduklarından Akrep burcunu simgeleyen değerlerden olumlu değişim ve dönüşümler, yenilikler, bankacılık konuları, yeraltı ve yerüstündeki enerji kaynakları, madenler olumlu etkiler almakta. Özellikle Güneşi simgeleyen nüfuzlu insanlar ve spekülatif konuların (Borsa, altın, döviz, vs.) değişim ve dönüşümlere, yeniliklere ve bankacılık konularına olumlu katkıları olabilir. Merkürü simgeleyen iletişim, hizmet ve sağlık sektörü, işçi, çalışan ve memurlardan değişim ve dönüşümlere, yeraltı ve yerüstündeki kaynakların işletilmesinde desteği artabilir. Ayrıca olumlu fikir, yazı ve konuşmalar da değişim ve dönüşümleri, yenilikleri destekleyici olabilir. Ticaret yapanların da yerüstü ve yeraltındaki kaynakların işletilmesinde desteği artabilir. Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler de yeniliklere, bankacılık konularına destek verebilirler.    

Aslan burcunu simgeleyen değerler Ay.dan kötü etki almakta: Her ne kadar Aslan burcunun yöneticisi Güneş iyi konumda olsa da Aslan burcundaki Ay.dan kötü etkiler aldığından Aslan burcunun simgelediği değerleri bir miktar kötü yönde etkileyebilir. Ay.ın simgelediği vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular nüfuzlu insanlara ve spekülatif konulara (Borsa, altın, döviz, vs.) kötü etki verebilir. Vatani konularda gurur, kibir, saldırganlık ve baskınlık olabilir. Üretim ve güvenlikle ilgili konularda da yetersizlik ve egoistlik olabilir. Ama Güneşin katsayısı yüksek olduğundan bu olumsuz etkiler fazla etkili olmayabilir. 

Koç burcunu simgeleyen değerler Uranüs.den kötü etki almakta: Koç burcunun yöneticisi Mars iyi konumda ama Koç burcundaki Uranüs kötü konumda olduğundan Koç burcunu simgeleyen değerler kötü etkiler almakta. Bu yüzden grup ve organizasyonlar içindeki kavga ve tartışmalar, özgürlükçü ve hümanist kişilerin öfke ve saldırganlıkları polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. Geleceğe yönelik plan ve projelerdeki düşüncesizlikler, teknolojik konulardaki zorlamalar asker, polis ve güvenlik birimlerinde ani değişimlere ve huzursuzluklara yol açabilir. Ama Marsın katsayısı yüksek olduğundan bu olumsuz etkiler fazla etkili olmayabilir.

29 Ekim Salı

İkizler ve Başak burcunu simgeleyen değerler süper: Her ne kadar İkizler ve Başak burcunun yöneticisi Merkür kötü konumda olsa da Başak burcunda ve iyi konumda olan Ay ve Mars Başak burcuna olumlu destek vermekte. Bu yüzden vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konularda ayrıca polis, asker ve güvenlik birimleriyle ilgili konularda verimli, iletişimci, becerikli olunması iletişim ve hizmet sektöründeki hilekar ve kurnaz kişileri kötü yönde etkiliyor ve İkizler ve Başak burcunun değerlerini pozitif bir konuma taşıyor. Bu günde üretimde verimlilik ticaretle uğraşanları daha girişimci yapabilir. İletişim, hizmet ve sağlık sektörü, işçi ve çalışanlar da daha enerjik, rekabetçi ve girişimci olabilirler. Vatani konularda da olumlu fikir, yazı ve konuşmalar olabilir.

Akrep burcunu simgeleyen değerler Merkür ve Satürn.den kötü etki almakta: Akrep burcunun yöneticisi Plüto iyi konumda ama Akrep burcunda ve kötü konumda olan Merkür ve Satürn.den kötü etkiler almakta. Bu yüzden Akrep burcunu sembolize eden olumlu değişim ve dönüşümler, yenilikler, bankacılık konuları, yeraltı ve yerüstündeki enerji kaynakları ve madenler iletişim, hizmet ve sağlık sektöründen, işçi, çalışan ve memurlar arasından yada Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerden kıskanç, katı ve manipülatif kişilerce kurnazlık ve hilekarlıklarla, engel ve yasaklarla karşılaşabilirler. Ama Plütonun katsayısı yüksek olduğundan bu olumsuz etkiler fazla etkili olmayabilir.

Koç burcunu simgeleyen değerler Uranüs.den kötü etki almakta: Koç burcunun yöneticisi Mars iyi konumda ama Koç burcundaki Uranüs kötü konumda olduğundan Koç burcunu simgeleyen değerler kötü etkiler almakta. Bu yüzden grup ve organizasyonlar içindeki kavga ve tartışmalar, özgürlükçü ve hümanist kişilerin öfke ve saldırganlıkları polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. Geleceğe yönelik plan ve projelerdeki düşüncesizlikler, teknolojik konulardaki zorlamalar asker, polis ve güvenlik birimlerinde ani değişimlere ve huzursuzluklara yol açabilir. Ama Marsın katsayısı yüksek olduğundan bu olumsuz etkiler fazla etkili olmayabilir. 

30 Ekim Çarşamba

İkizler ve Başak burcunu simgeleyen değerler süper: Her ne kadar İkizler ve Başak burcunun yöneticisi Merkür kötü konumda olsa da Başak burcunda ve iyi konumda olan Ay ve Mars Başak burcuna olumlu destek vermekte. Bu yüzden vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konularda ayrıca polis, asker ve güvenlik birimleriyle ilgili konularda verimli, iletişimci, becerikli olunması iletişim ve hizmet sektöründeki hilekar ve kurnaz kişileri kötü yönde etkiliyor ve İkizler ve Başak burcunun değerlerini pozitif bir konuma taşıyor. Bu günde üretimde verimlilik ticaretle uğraşanları daha girişimci yapabilir. İletişim, hizmet ve sağlık sektörü, işçi ve çalışanlar da daha enerjik, rekabetçi ve girişimci olabilirler. Vatani konularda da olumlu fikir, yazı ve konuşmalar olabilir. 

Akrep burcunu simgeleyen değerler Güneş, Merkür ve Satürn.den kötü etki almakta: Akrep burcunun yöneticisi Plüto iyi konumda ama Akrep burcunda ve kötü konumda olan Güneş, Merkür ve Satürn.den kötü etkiler almakta. Bu yüzden Akrep burcunu sembolize eden olumlu değişim ve dönüşümler, yenilikler, bankacılık konuları, yeraltı ve yerüstündeki enerji kaynakları ve madenler nüfuzlu kişilerden, iletişim, hizmet ve sağlık sektöründen, işçi, çalışan ve memurlar arasından yada Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerden kıskanç, katı ve manipülatif kişilerce kurnazlık ve hilekarlıklarla, engel, yasak ve egoistliklerle karşılaşabilirler. Ayrıca bu günde spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs.) manipülasyonlar da bankacılık konularında korku ve endişeye yol açabilir. Ama Plütonun katsayısı yüksek olduğundan bu olumsuz etkiler fazla etkili olmayabilir.

Koç burcunu simgeleyen değerler Uranüs.den kötü etki almakta: Koç burcunun yöneticisi Mars iyi konumda ama Koç burcundaki Uranüs kötü konumda olduğundan Koç burcunu simgeleyen değerler kötü etkiler almakta. Bu yüzden grup ve organizasyonlar içindeki kavga ve tartışmalar, özgürlükçü ve hümanist kişilerin öfke ve saldırganlıkları polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. Geleceğe yönelik plan ve projelerdeki düşüncesizlikler, teknolojik konulardaki zorlamalar asker, polis ve güvenlik birimlerinde ani değişimlere ve huzursuzluklara yol açabilir. Ama Marsın katsayısı yüksek olduğundan bu olumsuz etkiler fazla etkili olmayabilir. 

31 Ekim Perşembe

İkizler ve Başak burcunu simgeleyen değerler süper: Her ne kadar İkizler ve Başak burcunun yöneticisi Merkür kötü konumda olsa da Başak burcunda ve iyi konumda olan Ay ve Mars Başak burcuna olumlu destek vermekte. Bu yüzden vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konularda ayrıca polis, asker ve güvenlik birimleriyle ilgili konularda verimli, iletişimci, becerikli olunması iletişim ve hizmet sektöründeki hilekar ve kurnaz kişileri kötü yönde etkiliyor ve İkizler ve Başaknburcunun değerlerini pozitif bir konuma taşıyor. Bu günde üretimde verimlilik ticaretle uğraşanları daha girişimci yapabilir. İletişim, hizmet ve sağlık sektörü, işçi ve çalışanlar da daha enerjik, rekabetçi ve girişimci olabilirler. Vatani konularda da olumlu fikir, yazı ve konuşmalar olabilir.

Akrep burcunu simgeleyen değerler Güneş, Merkür ve Satürn.den kötü etki almakta: Akrep burcunun yöneticisi Plüto iyi konumda ama Akrep burcunda ve kötü konumda olan Güneş, Merkür ve Satürn.den kötü etkiler almakta. Bu yüzden Akrep burcunu sembolize eden olumlu değişim ve dönüşümler, yenilikler, bankacılık konuları, yeraltı ve yerüstündeki enerji kaynakları ve madenler nüfuzlu kişilerden, iletişim, hizmet ve sağlık sektöründen, işçi, çalışan ve memurlar arasından yada Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerden kıskanç, katı ve manipülatif kişilerce kurnazlık ve hilekarlıklarla, engel, yasak ve egoistliklerle karşılaşabilirler. Ayrıca bu günde spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs.) manipülasyonlar da bankacılık konularında korku ve endişeye yol açabilir. Ama Plütonun katsayısı yüksek olduğundan bu olumsuz etkiler fazla etkili olmayabilir.

Koç burcunu simgeleyen değerler Uranüs.den kötü etki almakta: Koç burcunun yöneticisi Mars iyi konumda ama Koç burcundaki Uranüs kötü konumda olduğundan Koç burcunu simgeleyen değerler kötü etkiler almakta. Bu yüzden grup ve organizasyonlar içindeki kavga ve tartışmalar, özgürlükçü ve hümanist kişilerin öfke ve saldırganlıkları polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. Geleceğe yönelik plan ve projelerdeki düşüncesizlikler, teknolojik konulardaki zorlamalar asker, polis ve güvenlik birimlerinde ani değişimlere ve huzursuzluklara yol açabilir. Ama Marsın katsayısı yüksek olduğundan bu olumsuz etkiler fazla etkili olmayabilir. 

01 Kasım Cuma

İkizler ve Başak burcunu simgeleyen değerler süper: Her ne kadar İkizler ve Başak burcunun yöneticisi Merkür kötü konumda olsa da Başak burcunda ve iyi konumda olan Mars Başak burcuna olumlu destek vermekte. Bu yüzden polis, asker ve güvenlik birimleriyle ilgili konularda verimli, iletişimci, becerikli olunması iletişim ve hizmet sektöründeki hilekar ve kurnaz kişileri kötü yönde etkiliyor ve İkizler ve Başak burcunun değerlerini pozitif bir konuma taşıyor. Bu günde İletişim, hizmet ve sağlık sektörü, işçi ve çalışanlar daha enerjik, rekabetçi ve girişimci olabilirler.

Akrep burcunu simgeleyen değerler kötü konumda: Akrep burcunun yöneticisi Plüto iyi konumda ama Akrep burcunda ve kötü konumda olan Güneş, Merkür ve Satürn.den kötü etkiler almakta. Bu yüzden Akrep burcunu sembolize eden olumlu değişim ve dönüşümler, yenilikler, bankacılık konuları, yeraltı ve yerüstündeki enerji kaynakları ve madenler nüfuzlu kişilerden, iletişim, hizmet ve sağlık sektöründen, işçi, çalışan ve memurlar arasından yada Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerden kıskanç, katı ve manipülatif kişilerce kurnazlık ve hilekarlıklarla, engel, yasak ve egoistliklerle karşılaşabilirler. Ayrıca bu günde spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs.) manipülasyonlar da bankacılık konularında korku ve endişeye yol açabilir. Plütonun katsayısı düşük olduğundan Güneş, Merkür ve Satürn.den kaynaklı negatif etkiler olumlu değişim ve dönüşümleri olumsuza kaydırabilir. Gizli saklı işler yapanlar ise kıskanç, ketum, manipülatif nüfuzlu insanlar, fikir, yazı ve konuşmalar, Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerden destek alabilirler. Bu günde yeraltında ve üstünde olumsuz değişimler ve yıkıcı bir hareketlilik de olabilir.

Boğa ve Terazi burcunu simgeleyen değerler kötü konumda: Her ne kadar Terazi burcunun yöneticisi Venüs iyi konumda olsa da kötü konumda olan Terazi burcundaki Ay.dan kötü etkiler almakta. Bu yüzden vatani konulardaki kararsızlıklar, güvenlikle ilgili konularda kendi isteklerine düşkün, talepkar ve ağırkanlı kişiler sosyal, siyasi ve diplomatik konularda aşırı duyarlılık ve güvensizliğe yol açabilir. Üretim konularında da ağırkanlı ve kendi isteklerine düşkün kişiler parasal konularda güvensizliğe neden olabilirler. Venüsün katsayısı düşük olduğundan Ay.dan kaynaklı negatif etkiler sosyal, siyasi ve diplomatik konulardaki uyum ve barışı, para konularındaki üretkenliği olumsuza kaydırabilir.

Balık burcunu simgeleyen değerler kötü konumda: Balık burcunun yöneticisi Neptün kötü konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlarda (Özel yada Kamu), hayırsever kurum ve kuruluşlarda bulanık, nedeni ve kimin yaptığı belli olmayan olaylar olabilir. Bağımlılık yaratan maddeler (Alkol, uyuşturucu, vs.) ile ilgili konularda dikkatsizlik ve düşüncesizlik yüzünden karışıklıklar olabilir. Bu günde zehirlenmelere karşı (ilaç, soba, gaz, vs.) da dikkatli olmak gerekebilir. Psikolojisi bozuk kişilerin neden olabileceği olaylarda artışlar olabilir. Genelde aldanma ve aldatılmaların yoğun olabileceği bir gün.

Koç burcunu simgeleyen değerler Uranüs.den kötü etki almakta: Koç burcunun yöneticisi Mars iyi konumda ama Koç burcundaki Uranüs kötü konumda olduğundan Koç burcunu simgeleyen değerler kötü etkiler almakta. Bu yüzden grup ve organizasyonlar içindeki kavga ve tartışmalar, özgürlükçü ve hümanist kişilerin öfke ve saldırganlıkları polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. Geleceğe yönelik plan ve projelerdeki düşüncesizlikler, teknolojik konulardaki zorlamalar asker, polis ve güvenlik birimlerinde ani değişimlere ve huzursuzluklara yol açabilir. Ama Marsın katsayısı yüksek olduğundan bu olumsuz etkiler fazla etkili olmayabilir. 

02 Kasım Cumartesi

Balık burcunu simgeleyen değerler süper: Balık burcunun yöneticisi Neptün iyi konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlar, Hayırsever Kurum ve kuruluşlar son derece insani, özverili ve yaratıcı çalışmalara imza atabilirler. Artistik konularla ilgili (resim, müzik, sinema, vs.) yaratıcı çalışmalar da yapılabilinir.

Akrep burcunu simgeleyen değerler Güneş, Merkür, Satürn.den kötü etki almakta: Akrep burcunun yöneticisi Plüto iyi konumda ama Akrep burcunda ve kötü konumda olan Güneş, Merkür ve Satürn.den kötü etkiler almakta. Bu yüzden Akrep burcunu sembolize eden olumlu değişim ve dönüşümler, yenilikler, bankacılık konuları, yeraltı ve yerüstündeki enerji kaynakları ve madenler nüfuzlu kişilerden, iletişim, hizmet ve sağlık sektöründen, işçi, çalışan ve memurlar arasından yada Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerden kıskanç, katı ve manipülatif kişilerce kurnazlık ve hilekarlıklarla, engel, yasak ve egoistliklerle karşılaşabilirler. Ayrıca bu günde spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs.) manipülasyonlar da bankacılık konularında korku ve endişeye yol açabilir. Ama Plütonun katsayısı yüksek olduğundan bu olumsuz etkiler fazla etkili olmayabilir.

Koç burcunu simgeleyen değerler Uranüs.den kötü etki almakta: Koç burcunun yöneticisi Mars iyi konumda ama Koç burcundaki Uranüs kötü konumda olduğundan Koç burcunu simgeleyen değerler kötü etkiler almakta. Bu yüzden grup ve organizasyonlar içindeki kavga ve tartışmalar, özgürlükçü ve hümanist kişilerin öfke ve saldırganlıkları polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. Geleceğe yönelik plan ve projelerdeki düşüncesizlikler, teknolojik konulardaki zorlamalar asker, polis ve güvenlik birimlerinde ani değişimlere ve huzursuzluklara yol açabilir. Ama Marsın katsayısı yüksek olduğundan bu olumsuz etkiler fazla etkili olmayabilir. 

03 Kasım Pazar

Akrep burcunu simgeleyen değerler Güneş.den kötü etki almakta: Akrep burcunun yöneticisi Plüto iyi konumda ama Akrep burcunda ve kötü konumda olan Güneş.den kötü etkiler almakta. Bu yüzden Akrep burcunu sembolize eden olumlu değişim ve dönüşümler, yenilikler, bankacılık konuları, yeraltı ve yerüstündeki enerji kaynakları ve madenler nüfuzlu kişilerden kıskanç, katı ve manipülatif kişilerce egoistliklerle karşılaşabilirler. Ayrıca bu günde spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs.) manipülasyonlar da bankacılık konularında egoistlik ve baskınlığa yol açabilir. Ama Plütonun katsayısı yüksek olduğundan Ay, Merkür ve Satürn.den de iyi etkiler aldığından bu olumsuz etkiler fazla etkili olmayabilir.

Koç burcunu simgeleyen değerler Uranüs.den kötü etki almakta :Koç burcunun yöneticisi Mars iyi konumda ama Koç burcundaki Uranüs kötü konumda olduğundan Koç burcunu simgeleyen değerler kötü etkiler almakta. Bu yüzden grup ve organizasyonlar içindeki kavga ve tartışmalar, özgürlükçü ve hümanist kişilerin öfke ve saldırganlıkları polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. Geleceğe yönelik plan ve projelerdeki düşüncesizlikler, teknolojik konulardaki zorlamalar asker, polis ve güvenlik birimlerinde ani değişimlere ve huzursuzluklara yol açabilir. Ama Marsın katsayısı yüksek olduğundan bu olumsuz etkiler fazla etkili olmayabilir.

İkizler ve Başak burcunu simgeleyen değerler süper: İkizler ve Başak burcunun yöneticisi Merkür iyi konumda. İyi konumda olan Mars da Başak burcuna olumlu destek vermekte. Bu yüzden polis, asker ve güvenlik birimleriyle ilgili konularda verimli, iletişimci, becerikli olunması iletişim ve hizmet sektöründeki kişileri de iyi yönde etkiliyor ve İkizler ve Başak burcunun değerlerini pozitif bir konuma taşıyor. Bu günde İletişim, hizmet ve sağlık sektörü, işçi ve çalışanlar daha enerjik, rekabetçi ve girişimci olabilirler.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 28 Ekim – 03 Kasım haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısıyla ilgili dünyaya yaklaşımda huzursuzluk, kişisel görünümle ilgili başlangıçlarda sorumsuzluk, aykırılık.)

Ay 5.evde Pzt kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 6.evde Cuma, Pazar süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Ay 7.evde Cuma kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 8.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 8.evde Salı, Çrş, Prş süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle ilgili ameliyatlarda beceri. Mirasla ilgili vergilerde, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde mantık, muhakeme ve beceri. Vergilerle ilgili yeniliklerde, bankacılık işlemlerinde mantıklı ve iletişimci. Ameliyatlarla ilgili yeniliklerde becerikli. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili vergiler, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlarda mantıklı, becerikli ve akıllı olmak. Ortak paralarla ilgili vergiler ve bankacılık işlemlerinde becerikli ve akıllı olmak. Bankacılık işlemleriyle ilgili vergilerde, borçlarda akıllı ve mantıklı olmak.)

Merkür 8.evde Cuma, Cts kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yenilikle ilgili ameliyatlarda huzursuzluk. Mirasla ilgili vergilerde, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde kurnazlık. Vergilerle ilgili yeniliklerde, bankacılık işlemlerinde eleştirel ve dik kafalı olmak. Ameliyatlarla ilgili yeniliklerde huzursuzluk. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili vergiler, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlarda kurnazlıklar, hilekarlıklar. Ortak paralarla ilgili vergiler ve bankacılık işlemlerinde kurnazlık, huzursuzluk. Bankacılık işlemleriyle ilgili vergilerde, borçlarda huzursuzluk, hilekarlık.)

Satürn 8.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 9.evde Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 10.evde Pzt süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Kariyerle ilgili meslekte yenilik ve dönüşüm. Ünlü, kariyerli patronun güçlenmesi, yenilik ve dönüşüm yapması. Ünlü, kariyerli, yaşlı bir işveren yada patronun hastaysa iyileşmesi.)

Plüto 10.evde Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili meslekte kıskançlık. Ünlü, kariyerli patronun kıskançlık, katılık ve megalomanisi. Ünlü, kariyerli, yaşlı bir işveren yada patronun ölmesi yada yıkımı.)

Neptün 12.evde Cuma kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 12.evde Cts süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek. 

Yükselen Boğa  

Ay 4.evde Pzt kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 5.evde Cuma, Pazar süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Ay 6.evde Cuma kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 7.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındaego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 7.evde Salı, Çrş, Prş süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Mirasla, vergilerle ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda mantıklı, becerikli ve iletişimci olmak. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili adli davalarda mantık ve beceri. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili birebir ilişkilerde iletişimci olmak.)

Merkür 7.evde Cuma, Cts kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Mirasla, vergilerle ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda huzursuzluk, kurnazlık, hilekarlık. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili adli davalarda huzursuzluk, hilekarlık, samimiyetsizlik. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili birebir ilişkilerde huzursuzluk.)

Satürn 7.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 8.evde Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 9.evde Pzt süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Ün ve kariyerle ilgili yüksek öğrenimde yenilik ve dönüşüm. Kariyerle ilgili uzun yolculuklarda, yabancı ülke ve kültürlerde güçlenmek. Ün, itibar ve kariyerle ilgili hukuki konularda güçlenmek ve nüfuz edici olmak.)

Plüto 9.evde Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Ün ve kariyerle ilgili yüksek öğrenimde kıskançlık, katılık ve megalomani. Kariyerle ilgili uzun yolculuklarda, yabancı ülke ve kültürlerde ölüm yada yıkım. Ün, itibar ve kariyerle ilgili hukuki konularda yıkım.)

Neptün 11.evde Cuma kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 11.evde Cts süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Öncü, savaşçı ve gözüpek gizli düşmanların huzursuz olması. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili sıkıntı ve sorunların huzursuz etmesi.)

Yükselen İkizler

Ay 3.evde Pzt kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 4.evde Cuma, Pazar süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Ay 5.evde Cuma kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 6.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 6.evde Salı, Çrş, Prş süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Ameliyatlarla ilgili verimlilikte beceri. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili hizmette, günlük işlerde, verimlilikde akıllı ve hünerli olmak. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili verimlilikte akıllılık ve beceri. Bankacılık işlemleriyle ilgili iş arkadaşları ve çalışanlarda akıllılık, beceri ve iletişimcilik.)

Merkür 6.evde Cuma, Cts kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Ameliyatlarla ilgili verimlilik huzursuz edici olabilir. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili hizmette, günlük işlerde, verimlilikde sebatsızlık, kurnazlık. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili verimlilikte kurnazlık, hilekarlık. Bankacılık işlemleriyle ilgili iş arkadaşları ve çalışanlarda kurnazlık.)

Satürn 6.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 7.evde Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 8.evde Pzt süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Meslek ve kariyerle ilgili yeniliklerde güçlü ve nüfuz edici olmak. Anne/babayla ilgili mirasda güçlenmek. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda iyileşme gücü. Anne/baba, patron yada kariyerle ilgili ortak paralar, bankacılık işlemleri, borç ve kredilerde iradeli ve güçlü olmak.)

Plüto 8.evde Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili yeniliklerde kıskançlık. Anne/babayla ilgili mirasda kıskançlık ve şiddet. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda yıkım. Anne/baba, patron yada kariyerle ilgili ortak paralar, bankacılık işlemleri, borç ve kredilerde yıkım.)

Neptün 10.evde Cuma kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 10.evde Cts süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Savaşçı, öncü, gözüpek arkadaş ve tanıdıklarların güvenilmez, sorumsuz ve huzursuz olması. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili grup ve organizasyonların, teknolojik aletlerin güvenilmezliği.)

Yükselen Yengeç

Ay 2.evde Pzt kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 3.evde Cuma, Pazar süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Ay 4.evde Cuma kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 5.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 5.evde Salı, Çrş, Prş süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili hobilerde, eğlence ve oyunlarda beceriklilik. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili spekülasyonlarda akıllılık. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili kendimizi ifadede beceriklilik, iletişimcilik.)

Merkür 5.evde Cuma, Cts kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili hobilerde, eğlence ve oyunlarda huzursuzluk. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili spekülasyonlarda kurnazlık. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili kendimizi ifadede sinirlilik.)

Satürn 5.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 6.evde Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 7.evde Pzt süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Kariyerle ilgili ortaklıklarda, rakiplerde, birebir ilişkilerde güçlü ve nüfuz edici olmak. Kariyerle ilgili adli davalarda güçlü olmak. Anne/baba yada patronla ilgili birebir ilişkilerde güçlü ve nüfuz edici olmak.)

Plüto 7.evde Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili ortaklıklarda, rakiplerde, birebir ilişkilerde kıskançlık, katılık ve megalomani. Kariyerle ilgili adli davalarda yıkım. Anne/baba yada patronla ilgili birebir ilişkilerde katılık.)

Neptün 9.evde Cuma kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 9.evde Cts süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili meslek ve kariyerde huzursuzluk, sorumsuzluk ve ani değişim. Savaşçı, öncü, gözüpek işverenlerin huzursuz, bencil ve güvenilmez olması.) 

Yükselen Aslan

Ay 1.evde Pzt kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 2.evde Cuma, Pazar süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Ay 3.evde Cuma kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 4.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 4.evde Salı, Çrş, Prş süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili gayrimenkul konularında beceri ve iletişimcilik. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili gayrimenkul konularında akıllılık.)

Merkür 4.evde Cuma, Cts kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili gayrimenkul konularında huzursuzluk. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili gayrimenkul konularında kurnazlık.)

Satürn 4.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 5.evde Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 6.evde Pzt süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Meslek ve kariyerle ilgili hizmette keskin ve nüfuz edici olmak. Anne/baba yada patronla ilgili fiziksel sağlıkta tedavi ve iyileşme. Yaşlı ev hayvanlarında tedavi ve iyileşme. Yaşlı çalışanlar yada iş arkadaşlarında tedavi ve iyileşme. Meslekle ilgili verimlilikte güçlenmek.)

Plüto 6.evde Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili hizmette kıskançlık, katılık ve megalomani. Anne/baba yada patronla ilgili fiziksel sağlıkta ölüm yada yıkım. Yaşlı ev hayvanlarında ölüm. Yaşlı çalışanlar yada iş arkadaşlarında ölüm. Meslekle ilgili verimlilikte yıkım.)

Neptün 8.evde Cuma kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 8.evde Cts süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Polis, asker ve güvenlikle ilgili yüksek öğrenimde ani değişim. Hukuki konuların ve uzun yolculukların başlangıcında sorumsuzluk.) 

Yükselen Başak

Mars 1.evde Cuma, Pazar süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Ay 2.evde Cuma kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 3.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 3.evde Salı, Çrş, Prş süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle ilgili fikirlerde akıllılık. Mirasla ilgili kardeşlerde, yakın çevrede, fikirlerde beceriklilik, iletişimcilik. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili iletişimde, kısa yolculuklarda beceri ve iletişim. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili kardeşlerde, yakın çevrede beceri ve akıllılık.)

Merkür 3.evde Cuma, Cts kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yenilikle ilgili fikirlerde kurnazlık. Mirasla ilgili kardeşlerde, yakın çevrede, fikirlerde kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili iletişimde, kısa yolculuklarda huzursuzluk. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili kardeşlerde, yakın çevrede kurnazlık.)

Satürn 3.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 4.evde Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 5.evde Pzt süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Mesleki alanda kendini ifadede güçlü olmak. Mesleki spekülasyonlarda derin analiz. Meslekle ilgili hobilerde yaratıcı potansiyel. Meslek ve kariyerle ilgili eğlencelerde yaratıcı olmak.)

Plüto 5.evde Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Mesleki alanda kendini ifadede kıskançlık, katılık ve megalomani. Mesleki spekülasyonlarda katılık. Meslekle ilgili hobilerde kıskançlık. Meslek ve kariyerle ilgili eğlencelerde kıskançlık, katılık ve megalomani.)

Neptün 7.evde Cuma kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 7.evde Cts süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili yeniliklerde, ameliyatlarda sorumsuzluk. Bankacılık işlemlerinin başlangıcında sorumsuzluk.)

Ay 12.evde Pzt kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Terazi 

Ay 1.evde Cuma kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 2.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 2.evde Salı, Çrş, Prş süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Mirasla ilgili para, mal-mülk konularında akıllılık ve beceri. Ameliyatlarla ilgili para konularında iletişimcilik, akıllılık. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili para, mal-mülk konularında beceri. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili para konularında iletişimcilik, akıllılık.)

Merkür 2.evde Cuma, Cts kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Mirasla ilgili para, mal-mülk konularında huzursuzluk, kurnazlık. Ameliyatlarla ilgili para konularında hilekarlık, samimiyetsizlik. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili para, mal-mülk konularında huzursuzluk, hilekarlık. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili para konularında samimiyetsizlik, kurnazlık.)

Satürn 2.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 3.evde Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 4.evde Pzt süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Anne/babayla ilgili gayrimenkul konularında yenilik ve dönüşüm. Aileden uzak, yaşlı ebeveynlerde tedavi ve iyileşme. Eskimiş ev yada gayrimenkullerde yenilik ve dönüşüm.)

Plüto 4.evde Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Anne/babayla ilgili gayrimenkul konularında kıskançlık, şiddet ve katılık. Aileden uzak, yaşlı ebeveynlerde ölüm. Eskimiş ev yada gayrimenkullerde yıkım.)

Neptün 6.evde Cuma kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 6.evde Cts süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Kişisel görünümle ilgili ortaklıklarda, danışmanlıklarda sorumsuzluk, huzursuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili birebir ilişkiler ve adli davalarda sorumsuzluk, güvenilmezlik. Savaşçı, öncü, gözüpek rakiplerin huzursuz olması.)

Ay 11.evde Pzt kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 12.evde Cuma, Pazar süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. 

Yükselen Akrep

Güneş 1.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 1.evde Salı, Çrş, Prş süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle, kaynaşmayla ilgili dünyaya yaklaşımda meraklılık, çok yönlülük. Ameliyatlarla ilgili başlangıçlarda beceriklilik, akıllılık. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili başlangıçlarda iletişimcilik ve beceri.)

Merkür 1.evde Cuma, Cts kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yenilikle, kaynaşmayla ilgili dünyaya yaklaşımda huzursuzluk, dik kafalılık. Ameliyatlarla ilgili başlangıçlarda kurnazlık ve huzursuzluk. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili başlangıçlarda samimiyetsizlik, kurnazlık.)

Satürn 1.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 2.evde Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 3.evde Pzt süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Meslek ve kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili iletişimde güçlü ve nüfuz edici olmak. Yaşlı yada kariyerli yakın çevreden kişilerin (kardeş, akraba, komşu) tedavisi yada iyileşmesi.)

Plüto 3.evde Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili iletişimde katılık. Yaşlı yada kariyerli yakın çevreden kişilerin (kardeş, akraba, komşu) ölümü.)

Neptün 5.evde Cuma kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 5.evde Cts süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili fiziksel sağlıkta ani değişim ve sorumsuzluk. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili hizmetlerde, günlük işlerde sorumsuzluk ve huzursuzluk. Aktif, enerjik küçük ev hayvanlarında ani değişim yada sorumsuzluk.)

Ay 10.evde Pzt kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 11.evde Cuma, Pazar süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Ay 12.evde Cuma kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. 

Yükselen Yay   

Venüs 1.evde Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 2.evde Pzt süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Kariyerle ilgili parada güçlenmek. Anne/baba yada patronla ilgili para veya mal-mülkde nüfuz edici olmak. Meslekle ilgili harcama veya kazanma tarzında güçlenmek. Yaşlı fiziksel duyuların tedavi olması ve iyileşmesi.)

Plüto 2.evde Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili parada kıskançlık. Anne/baba yada patronla ilgili para veya mal-mülkde kıskançlık yada şiddet. Meslekle ilgili harcama veya kazanma tarzında yıkım. Yaşlı fiziksel duyularda yıkım.)

Neptün 4.evde Cuma kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 4.evde Cts süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Aktif, enerjik çocuklarda sorumsuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımınızla ilgili kendinizi ifadede aşırılık. Girişimcilikle ilgili spekülasyonlarda güvenilmezlik ve ani değişimler. Romantik ilişkilerin başlangıçlarında bencillik, huzursuzluk. Kişisel görünümle ilgili hobilerinizde ani değişim yada sorumsuzluk. Enerjik, aktif ve maceracılıkla ilgili eğlence ve hobilerinizde sorumsuzluk.)

Ay 9.evde Pzt kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 10.evde Cuma, Pazar süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Ay 11.evde Cuma kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 12.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 12.evde Salı, Çrş, Prş süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle, kaynaşmayla, mirasla, vergilerle, ameliyatlarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda beceri ve akıllılık. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, bankacılık işlemleriyle ilgili gizli düşmanlarda, büyük kurumlarda iletişimcilik ve beceriklilik.)

Merkür 12.evde Cuma, Cts kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yenilikle, kaynaşmayla, mirasla, vergilerle, ameliyatlarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda huzursuzluk. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, bankacılık işlemleriyle ilgili gizli düşmanlarda, büyük kurumlarda huzursuzluk, kurnazlık, hilekarlık.)

Satürn 12.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Yükselen Oğlak  

Plüto 1.evde Pzt süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Sosyal statüyle ilgili dünyaya yaklaşımda derin analiz. Kariyerle ilgili başlangıçlarda güçlü ve nüfuz edici.)

Plüto 1.evde Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Sosyal statüyle ilgili dünyaya yaklaşım katı, kıskanç. Kariyerle ilgili başlangıçlarda dayanılmaz istek.)

Neptün 3.evde Cuma kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 3.evde Cts süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Ev ve gayrimenkul konularındaki başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk. Aile ve ev içi işlerdeki başlangıçlarda huzursuzluk, sorumsuzluk.)

Ay 8.evde Pzt kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 9.evde Cuma, Pazar süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Ay 10.evde Cuma kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 11.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 11.evde Salı, Çrş, Prş süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Yenilikle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili plan ve projelerde, teknolojik konularda beceri ve akıllılık. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda beceriklilik, iletişimcilik. Ameliyatlarla ilgili teknolojik konularda beceri.)

Merkür 11.evde Cuma, Cts kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yenilikle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili plan ve projelerde, teknolojik konularda hilekarlık, huzursuzluk, samimiyetsizlik. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda kurnazlık, samimiyetsizlik, hilekarlık. Ameliyatlarla ilgili teknolojik konularda kurnazlık.)

Satürn 11.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 12.evde Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Yükselen Kova

Neptün 2.evde Cuma kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 2.evde Cts süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Başlangıçlarla ilgili iletişimde huzursuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili fikirlerde aşırılık ve aykırılık. Savaşçı, öncü, gözüpek karakterdeki yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) huzursuzluk ve sorumsuzluk. Öğrenimle ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk.)

Ay 7.evde Pzt kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 8.evde Cuma, Pazar süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Ay 9.evde Cuma kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 10.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 10.evde Salı, Çrş, Prş süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Mirasla ilgili anne/babada akıllılık, iletişimcilik. Vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili patron ve işverende iletişimcilik, beceriklilik.)

Merkür 10.evde Cuma, Cts kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Mirasla ilgili anne/babada huzursuzluk, samimiyetsizlik. Vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili patron ve işverende kurnazlık.)

Satürn 10.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 11.evde Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 12.evde Pzt süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili sıkıntı ve sorunların güçlenmesi. Anne/baba veya patronla ilgili yada kariyerle ilgili gizli düşmanların güçlenmesi. Anne/baba yada patronla ilgili büyük kurumlarda yenilenme.)

Plüto 12.evde Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili sıkıntı ve sorunlarda şiddet. Anne/baba veya patronla ilgili yada kariyerle ilgili gizli düşmanlarda ölüm. Anne/baba yada patronla ilgili büyük kurumlarda yıkım.)

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Cuma kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 1.evde Cts süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Parayla ilgili, mal ve mülkle ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk. Vücut yapısıyla ilgili fiziksel duyularda ani değişim. Aktfi, enerjik ve cesur tarzda yapılan harcama ve kazanımlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk.)

Ay 6.evde Pzt kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 7.evde Cuma, Pazar süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Ay 8.evde Cuma kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Güneş 9.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 9.evde Salı, Çrş, Prş süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçalarla ilgili hukuk ve yasalarda iletişimcilik, beceriklilik. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili yabancı ülke ve kültürlerde, uzun yolculuklarda akıllılık ve beceri.)

Merkür 9.evde Cuma, Cts kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçalarla ilgili hukuk ve yasalarda hilekarlık, kurnazlık. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili yabancı ülke ve kültürlerde, uzun yolculuklarda kurnazlık.)

Satürn 9.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 10.evde Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 11.evde Pzt süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Ünlü, kariyerli yada yaşlı arkadaş ve tanıdıkların tedavisi ve iyileşmesi. Meslek ve kariyerle ilgili grup ve organizasyonlarda güçlenmek. Meslek ve kariyerle ilgili projelerde, teknolojik konularda yaratıcı potansiyel.)

Plüto 11.evde Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Ünlü, kariyerli yada yaşlı arkadaş ve tanıdıkların ölümü. Meslek ve kariyerle ilgili grup ve organizasyonlarda kıskançlık ve katılık. Meslek ve kariyerle ilgili projelerde, teknolojik konularda yıkım.)

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..