Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '13

 
Kategori
Astroloji
 

Başbakan Erdoğan ve 26 Şubat 1954 İstanbul doğumlular için Astrolojik yorum!

Başbakan Erdoğan ve 26 Şubat 1954 İstanbul doğumlular için Astrolojik yorum!
 

Astroloji


Başbakan Erdoğan bence çok ilginç bir kişilik. Aşmış olduğu güçlüklerle Başbakanlığa kadar yükselişi ve uluslararası platformda da tavrı ve sözleriyle unutulamayacak bir yer edinmesi beni astrolojik haritasına bakmaya teşvik etti. Her ne kadar doğum saatini bilmesek de 26 Şubat 1954 İstanbul doğumlu olduğunu biliyoruz. Bu bilgilerden yola çıkarak Başbakanımızın gezegenleri hakkında derinlemesine değil ama tahmini bir yorum yapmak mümkün olabilir.

Ayrıca 26 Şubat 1954 İstanbul’da doğmuş ama Başbakan olamamış insanların da kişilikleri ve yaşadıkları olaylar paralellik gösterebileceğinden bu yazımı bu tarih ve yerde doğmuş olanlara armağan etmek istiyorum.

Haritadaki gezegenlerin sadece burçlarını bilebildiğimiz için gezegenlerin simgelediği konuların ancak nasıl oldukları ve sıfatları hakkında bilgi alabiliriz. Saatini bilebilseydik gezegenlerin evlerini de bilebileceğimiz için Kim ve nerede sorularına da cevap bulabilecektik. 

Haritadaki en kötü etkiyi Neptün almış durumda. Neptün gizli düşmanları, sıkıntı ve sorunları, Büyük Kurum ve Kuruluşları simgeler. Neptün Terazi burcunda ve kötü konumda olduğundan gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar nasıl karakterdedir ? Cevap : Kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar sıfatlarıyla karşılaşmaktayız. Ancak çok ilginçtir ki, Balık burcundaki Güneş, Merkür ve Venüsün iyi konumda olmasından ötürü Neptün en kötü konumdan en iyi konuma geçiyor. Güneş nüfuzlu ve tanınmış kişileri, Merkür yakın çevreyi (kardeş, akraba, komşu), Venüs ise para, eş, ortak, diplomatik, siyasi kişileri simgelemektedir. Bu kişilerin desteği ve yardımıyla haritadaki Neptün en iyi konuma geçiyor ve kişi Neptün hangi evdeyse o konularda merhametli, duyarlı, insancıl, özverili ve idealist bir konuma geçiyor. Ayrıca kişi gizli düşman, sıkıntı ve sorunlarına karşı da bu kişilerin (Güneş, Merkür, Venüs) desteğini alıyor. Dolayısıyla kişinin idealist, insancıl ve özverili karakteri ön plana çıkıyor.

Haritadaki Uranüs arkadaş ve tanıdıkları, grup ve organizasyonları, geleceğe yönelik plan ve projeleri ve teknolojik konuları simgelemektedir. Uranüs Yengeç burcunda kötü konumdadır. Kişinin arkadaş ve tanıdıkları, grup ve organizasyonları, geleceğe yönelik plan ve projeleri nasıl karakterdedir ? Cevap : Aşırı duyarlı, güvensiz, değişken, alıngan, kırılgan, güvenilmez sıfatlarıyla karşılaşıyoruz. Yani bu kişinin arkadaş ve tanıdıkları aşırı duyarlı, alıngan, kırılgan ve güvenilmez tipler olabilirler. Ayrıca geleceğe yönelik plan ve projeler de güvenilmez ve değişken sıfatlarını almakta. Uranüs hangi evde bulunuyorsa kişi o evin konularında aykırı ve huzursuz edici davranışlar sergileyebilir; ani değişimlere yol açabilir.

Haritadaki Jüpiter felsefe, din, inanç, yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar, uzun yolculuklar, yabancı ülke ve kültürleri simgelemektedir. Jüpiter İkizler burcunda ve kötü bir konumdadır. Kişinin yüksek öğrenimi, inançları, hukuk ve yasaları, uzun yolculukları, yabancı ülke ve kültürleri nasıl karakterdedir ?  Cevap : Huzursuz, sebatsız, dik kafalı, eleştirel sıfatlarıyla karşılaşıyoruz. Yani kişinin yüksek öğrenimi sebatsız olmuş olabilir. Karşılaştığı hukuki konular Jüpiter hangi evde bulunuyorsa o konularda dik kafalılık sıfatıyla açılmış olabilir. Yine felse ve inançları konusunda dik kafalı sıfatıyla karşılaşıyoruz. Yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar konusunda da eleştirel sıfatını aldığını görüyoruz. Ayrıca Jüpiter hangi evdeyse o konularda patavatsız, abartılı ve fanatik olabileceği gözüküyor. Ancak Jüpiter Yay burcundaki Ay ve Mars.dan olumlu destek almakta. Ay anneyi, aileyi, vatani konuları, üretim ve güvenlikle ilgili konuları, Mars ise kişinin enerjisini, kişilik ve dünyaya yaklaşımını simgeler. Kişi ailesinden, kişilik ve dünyaya yaklaşımından olumlu destek aldığından Jüpiter hangi evdeyse o konularda patavatsız, abartılı ve fanatik yönü iyimser, samimi ve idealist bir yöne kayıyor. Ayrıca inançlar, yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler konusundaki dik kafalı ve eleştirel sıfatı da iyimser, samimi, başarılı ve idealist sıfatlarına kayıyor. Yani kişi her ne kadar bu konularda dik kafalı ve eleştirel olsa da bu kişiye başarılı sıfatını kazandırıyor.

Haritadaki Satürn sosyal statüyü, ünü, itibarı, meslek ve kariyeri, işveren ve patronları, otorite konumundaki anne ve babayı simgeler. Satürn Akrep burcunda ve iyi bir konumda. Kişinin ünü, meslek ve kariyeri, patronları, anne ve babası nasıl karakterdeler ? Cevap : Keskin, nüfuz edici, ıslah edici, güçlü sıfatlarıyla karşılaşıyoruz. Yani kişinin meslek ve kariyeri Satürn hangi evde bulunuyorsa o konularda nüfuz edici ve güçlü sıfatını içeriyor. Kişinin hayatında emir aldığı biri varsa bu kişi de (patron, işveren, anne/baba) keskin, nüfuz edici ve güçlü sıfatlarını alıyor. Ayrıca Satürn hangi evdeyse kişinin o konularda ciddi, çalışkan ve disiplinli olabileceğini gösteriyor.

Mars kişinin enerjisini, hareketlerini, kişilik ve dünyaya yaklaşımını ayrıca yeni başlangıçları simgelemektedir. Mars Yay burcunda ve iyi bir konumdadır. Kişinin enerjisi, kişilik ve dünyaya yaklaşımı nasıldır ? Cevap : İyimser, samimi, idealist, gerçeği arayan, filozofça ve başarılı sıfatlarıyla karşılaşıyoruz. Yani kişinin dünyaya yaklaşımı filozofça ve gerçeği arayan bir yapısı var. Ayrıca Mars hangi evdeyse o konularda bütün enerjisini harcıyor olabilir.

Venüs kişinin para konularını, birebir ilişkilerini (eş, ortak, partner), diplomatik, sosyal ve siyasi konularını simgelemektedir. Venüs Balık burcunda ve iyi bir konumda. Kişinin para, birebir ilişkileri, diplomatik, sosyal ve siyasi konuları nasıldır ? Cevap : Anlayışlı, merhametli, duyarlı, özverili, yaratıcı, idealist, insancıl sıfatlarıyla karşılaşıyoruz. Yani kişi parasını harcarken merhamet sıfatıyla yada insani yardım sıfatıyla harcamalarda bulunabilir. Kişinin Venüs hangi evdeyse o konularda insani yardım sıfatıyla harcama yaptığını görüyoruz. Birebir ilişkilerinde de anlayış, merhamet ve özveri sıfatları yer almaktadır. Venüs kişinin eşinin ve ortağının nasıl bir karakterde olduğunu da simgelemektedir. Eş yada ortağın da son derece merhametli, anlayışlı ve insani konularda yardım sever olduğu anlaşılıyor. Diplomatik, sosyal ve siyasi konularda da kişinin idealist, özveri ve insancıl sıfatları yer almaktadır. Ancak kişinin Neptünü yani Büyük Kurum ve Kuruluşlar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunları kişinin para konularını, birebir ilişkilerini, diplomatik, sosyal ve siyasi konularını bir miktar da olsa kötü yönde etkilemektedir. Ayrıca Venüs hangi evdeyse o konularda kişi son derece sosyal, uyumlu ve barışçıl olabilir.

Merkür kişinin yakın çevresini (kardeş, akraba, komşu), fikirlerini, hizmet ve fiziksel sağlığını, günlük işlerini, iş arkadaşları ve çalışanlarını simgelemektedir. Merkür de Balık burcunda ve iyi bir konumdadır. Kişinin yakın çevresi (kardeş, akraba, komşu), fikirleri, hizmet ve fiziksel sağlığı, günlük işleri, iş arkadaşları ve çalışanları nasıl karakterdedir ? Cevap : Anlayışlı, merhametli, duyarlı, özverili, yaratıcı, idealist, insancıl sıfatlarıyla karşılaşıyoruz. Yani kişinin yakın çevresi (kardeş, akraba, komşu), iş arkadaşları yada çalışanları da eş ve ortağı gibi aynı sıfatları taşımaktadırlar. Kişinin fikirleri de insani yardım sıfatlı konuları içermektedir. Kişi nasıl bir hizmet vermektedir ? Özverili, yaratıcı, idealist ve insani bir hizmet vermektedir. Kişinin fiziksel sağlığı nasıldır ? Merkür Balık burcunda olduğundan kişinin psikolojik sağlının iyi olduğunu söyleyebiliriz. Merkür İkizler burcundaki Jüpiterden kötü etkiler aldığından sağlık konularında Karaciğer ve hücrelerin kontrolsüz büyümesi yani kanser konularından veya kilo alma konularından kötü etkiler alabilir. Ayrıca Merkür hangi evdeyse o konularda kişi meraklı, becerikli, konuşkan ve iletişimci olabilir.

Ay kişinin annesini, ailesini, evini, vatani konularını, üretim ve güvenlikle ilgili konularını simgelemektedir. Ay Yay burcunda ve iyi konumdadır. Kişinin annesi, ailesi, evi, vatani konuları, üretim ve güvenlikle ilgili konuları nasıl sıfatlar içermektedir ? Cevap : İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, başarılı, cömert, zengin, toleranslı, ahlaklı, idealist sıfatlarıyla karşılaşmaktayız. Kişinin annesinde, ailesinde ahlak sıfatları ön planda olabilir. Kişinin üretkenliği Ay hangi evdeyse o konularda olup ahlaklı, idealist ve samimi sıfatlarını içermektedir. Vatani konularda da kişi ahlak ve idealizm sıfatlarını almaktadır. Ayrıca Kişi, Ay hangi evdeyse o konularda duygulu, duyarlı ve hassas olabilir. Ancak Ay Yengeç burcundaki Uranüs.den bir miktar da olsa kötü etkiler aldığından kişinin ailesi, vatani konuları, üretim ve güvenlikle ilgili konuları Uranüsün simgelediği arkadaş ve tanıdıklardan, grup ve organizasyonlardan, geleceğe yönelik plan ve projelerden ve teknolojik konulardan kötü etkiler alabilirler. Yani arkadaş ve tanıdıklar, bir takım teknolojik aletler kişinin güvenliğini yada ailesini kötü yönde etkileyebilir. Kişinin üretkenliği de arkadaş ve tanıdıklarından yada plan ve projelerden veya teknolojik konulardan bir miktar etkilenebilir.

Güneş kişinin babasını, çocuklarını, kendini ifade şeklini, romantik ilişkisini, hobi ve eğlence tarzını belirler. Güneş Balık burcunda ve iyi bir konumdadır. Kişinin babası, çocukları, kendini ifade şekli, romantik ilişkisi, hobi ve eğlence tarzı nasıldır ? Cevap : Anlayışlı, merhametli, duyarlı, özverili, yaratıcı, idealist, insancıl sıfatlarıyla karşılaşıyoruz. Kişinin babası ve çocukları da merhametli ve insancıl sıfatlarını taşımaktalar. Kişi kendisini merhametli, özverili, insancıl ve idealist yönüyle ifade edebilir. Romantik ilişkisinde de özverili, insancıl ve anlayışlı sıfatları yer alıyor. Nasıl Hobileri var ? İnsani yada yaratıcı hobileri olabilir. Örneğin insanlara yardım etmek gibi. Bu kişinin eğlenme tarzı da insancıl ve yaratıcı sıfatlarını içerebilir. Örneğin Balık burcunu sembolize eden şiir yazmak ve okumak. Şiirin haricinde de yaratıcı ve artistik konularda (resim, müzik, sinema yada roman yazarlığı gibi) da hobileri ve eğlenceleri olabilir. Ancak Güneş Aslan burcundaki Plütondan kötü etkiler aldığından kişinin babası, çocukları, kendisini ifade şekli, hobi ve eğlenceleri kıskanç, ketum, katı, sahiplenici, megaloman ve gizli saklı işler yapanlarca bir miktar kötü yönde etkilenebilir. Ayrıca kişinin Güneşi hangi evdeyse kişi o konularda cömert, lider ve yapıcı olacaktır. 

Plüto kişinin olumlu yada olumsuz değişim ve dönüşümlerini (ölüm, yıkım, yenilikler), başkalarıyla kaynaşmalarını, bankacılık konularını (ortak paralar, miras, vergi, kredi, borç para, vs.) simgelemektedir. Plüto Aslan burcunda ve kötü konumdadır. Kişinin olumlu yada olumsuz değişim ve dönüşümleri, başkalarıyla kaynaşması, bankacılık konuları nasıldır ? Cevap : Dramatik, yıkıcı, saldırgan, gururlu, kibirli, yetersiz, gösterişli, baskın ve egoistçe sıfatlarını görmekteyiz. Kişinin yaşadığı yada yaşayabileceği dönüşüm ve değişimler hep gurur ve kibir sıfatlarını içeren olaylar yüzünden olmuş olabilir. Ancak Akrep burcundaki Satürn iyi konumda ve Plütonu iyi bir şekilde etkilemekte olduğundan gurur ve kibirli olaylar yüzünden yaşanabilecek değişim ve dönüşümler kişinin hayatındaki otorite konumundaki kişilerin (patron, anne/baba, vs.) desteğiyle ve kendi gayret ve çabasıyla olumlu bir yöne kayıyor. Ayrıca Plüto hangi evdeyse o konularda kişi kendi gayret ve çabasıyla, hayatındaki otorite konumundaki kişilerin desteğiyle yada meslek ve kariyerinden aldığı destekle ıslah edici, dönüştürücü ve değiştirici olabilir. Plüto hangi evdeyse o konularda yenilik yapma ihtimali olası. Yaptığı yenilikler yapıcı, yaratıcı ve yönetmeye yönelik yenilikler olabilir. Natal Plüto transitlerden kötü etkiler aldığı vakit kişinin hayatındaki olumsuz yenilikler (Ölüm, yıkım, vs.) dramatik bir ölüm ve yıkıma işaret edebilir. Plütonun Aslan burcunda olmasından ötürü kişi kalbine, omurga, omurilik, kan dolaşımı ve karın boşluğuna dikkat etmesi gerekebilir. Kişi ayrıca kendini ifade ederken (konuşma yaparken), hobilerini yaparken, eğlenirken yada nüfuzlu insanlara karşı dikkatli olmalı.

 

Natal Güneş.in simgelediği konular : Baba, çocuklar, kendini ifade, hobiler. Güneş Balık burcunda kötü konumda olduğunda sıfatı endişeli, aldatıcı.

Natal Ay.ın simgelediği konular : Anne, ev, aile, güvenlik. Ay Yay burcunda kötü konumda olduğunda sıfatı sorumsuzluk, kaba, patavatsız.

Natal Merkür.ün simgelediği konular : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), sağlık, günlük işler, iş arkadaşları, çalışanlar. Merkür Balık burcunda kötü konumda olduğunda sıfatı endişeli, aldatıcı.

Natal Venüs.ün simgelediği konular : Para, eş, ortak, ikili ilişkilerde karşı taraf. Venüs Balık burcunda kötü konumda olduğunda sıfatı endişeli, aldatıcı.

Natal Mars.ın simgelediği konular : Başlangıçlar, hareketler. Mars Yay burcunda kötü konumda olduğunda sıfatı sorumsuzluk, kaba, patavatsız.

Natal Jüpiter.in simgelediği konular : Hukuk ve yasalar, uzun yolculuklar, yabancı ülke ve kültürler. Jüpiter İkizler burcunda kötü konumda olduğunda sıfatı kurnazlık, hilekarlık, dik kafalılık.

Natal Satürn.ün simgelediği konular : Meslek ve kariyer, patron, anne/baba. Satürn Akrep burcunda kötü konumda olduğunda sıfatı kıskançlık, katılık.

Natal Uranüs.ün simgelediği konular : Arkadaş ve tanıdıklar, plan ve projeler. Uranüs Yengeç burcunda kötü konumda olduğunda sıfatı aşırı duyarlı, güvensiz.

Natal Neptün.ün simgelediği konular : Gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, Büyük Kurumlar. Neptün Terazi burcunda kötü konumda olduğunda sıfatı kendi isteklerine düşkün, talepkar.

Natal Plüto.nun simgelediği konular : Değişim ve dönüşümler. Plüto Aslan burcunda kötü konumda olduğunda sıfatı dramatik, gurur, kibir, egoistlik.

 

Natal Plüto : 5, 6, 10, 11 Aralık; 22, 23, 28 Ocak, 3, 4, 7 Şubat tarihlerinde Plütona destek veren Natal Satürn de kötü konumda olduğundan Plüton için kritik günler. (Gurur, kibir ve egoistlik sıfatlarını içeren Dramatik Olumsuz değişim ve dönüşümler. Yani oluşabilecek olumsuz değişim ve dönüşümler gurur, kibir ve egoistlik içeren olay ve kişilerce olabilir. Ayrıca kişi Plütonu hangi evdeyse o konularda katı davranışlar sergileyebilir.)

Natal Neptün : 12, 13, 15, 26 Aralık; 21, 22, 23, 26, 28, 29, 30 Ocak; 1, 3, 4, 5, 7 Şubat tarihlerinde Neptüne destek veren Natal Güneş, Merkür ve Venüs de kötü konumda olduğundan Neptün için kritik günler. (Talepkar, kendi isteklerine düşkün sıfatlarını içeren Gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, Büyük Kurumlar. Yani talepkar ve kendi isteklerine düşkün gizli düşmanlar ve Büyük Kurumlar sıkıntı ve sorun olabilir. Kendi istekleri olmadı diye bir takım kişiler ya da kuruluşlar sıkıntı yaratabilir. Ayrıca kişi Neptünü hangi evdeyse o konularda kendini kandırabilir ya da dikkatsiz, düşüncesiz davranabilir.)

Natal Jüpiter : 15, 19 Aralık tarihlerinde Jüpiter.e destek veren Natal Ay da kötü konumda olduğundan Jüpiter için kritik günler. (Kurnazlık, hilekarlık ve dik kafalılık sıfatlarını içeren Hukuk ve yasalar, uzun yolculuklar, yabancı ülke ve kültürler. Yani hilekar, kurnaz ve dik kafalı kişi yada olaylar hukuki konularda, uzun yolculuklarda sorun çıkarabilir. Yabancı ülke ve kültürlerden hilekar ve dik kafalı sıfatlarına sahip kişiler de sorun olabilir. Ayrıca kişi Jüpiteri hangi evdeyse o konularda dik kafalı olabilir.)

3, 4 ve 7 Şubat tarihlerinde Jüpiter hariç bütün Natal planetler kötü konumda olacağından bugünlere çok dikkat etmek gerekebilir !

Natal Gezegenlerin konumu (Transitlerden aldıkları toplam etkilerle) :

              Güneş           AY      Merkür          Venüs    Mars    Jüpiter Satürn Uranüs Neptün            Plüto

07 Kasım                                                                                                                                          Kötü

08 Kasım                                                                                                                                          Kötü

09 Kasım                                                                                                                                          Kötü

10 Kasım                                                                                                                                          Kötü

11 Kasım                                                                                                                                          Kötü

12 Kasım                                                                                                                                          Kötü

13 Kasım                                                                                                                                          Kötü

14 Kasım                    Kötü                                       Kötü                                                                Kötü

14 Kasım                    Kötü                                       Kötü                                                                Kötü

15 Kasım                                                                                                                                          Kötü

16 Kasım                                                                                                                                          Kötü

18 Kasım                    Kötü

19 Kasım                                                                                                                                          Kötü

20 Kasım                    Kötü

21 Kasım                    Kötü                                       Kötü                                       Kötü                 Kötü

22 Kasım                    Kötü   

23 Kasım                                                                                                                                          Kötü

24 Kasım                                                                                                                                          Kötü

25 Kasım                    Kötü   

29 Kasım                                                                               Kötü               Kötü    Kötü   

 

             Güneş           AY      Merkür         Venüs      Mars   Jüpiter Satürn Uranüs Neptün         Plüto

05 Aralık                                                                                          Kötü   Kötü    Kötü               Kötü

06 Aralık                                                                                          Kötü   Kötü    Kötü               Kötü

07 Aralık                                                                                                      Kötü    Kötü              Kötü

08 Aralık                                                                                                      Kötü                         Kötü

09 Aralık                                                                                                                 Kötü              

10 Aralık                                                                                          Kötü   Kötü   Kötü              Kötü

11 Aralık                   Kötü                                       Kötü                 Kötü   Kötü   Kötü              Kötü

12 Aralık                   Kötü    Kötü               Kötü   Kötü                           Kötü     Kötü             Kötü

13 Aralık                   Kötü    Kötü               Kötü   Kötü                           Kötü     Kötü              Kötü

14 Aralık                    Kötü                                       Kötü                                       Kötü

15 Aralık                   Kötü   Kötü               Kötü               Kötü               Kötü    Kötü               Kötü

16 Aralık                    Kötü                                                                          Kötü    Kötü               Kötü

17 Aralık                    Kötü                                                                          Kötü

18 Aralık                                                                               Kötü               Kötü    Kötü               Kötü

19 Aralık                   Kötü                                                   Kötü  

20 Aralık                                                                               Kötü                           Kötü               Kötü

21 Aralık                                                                                                                  Kötü               Kötü

23 Aralık                                                                                                                                        Kötü

24 Aralık                                                                                                                  Kötü

25 Aralık                                                                                                                  Kötü               Kötü

26 Aralık                               Kötü               Kötü                                      Kötü    Kötü               Kötü

27 Aralık                                                                                                                  Kötü               Kötü

28 Aralık                                                                                                                  Kötü               Kötü

29 Aralık                                                                                                                  Kötü               Kötü

30 Aralık                                                                                                                  Kötü               Kötü

31 Aralık                                                                                                                  Kötü               Kötü

 

              Güneş         AY      Merkür        Venüs       Mars    Jüpiter Satürn Uranüs Neptün          Plüto

01 Ocak                                                                                                                    Kötü               Kötü

02 Ocak                                                                                                                    Kötü               Kötü

03 Ocak                                                                                                                    Kötü               Kötü

04 Ocak                                                                                                                    Kötü              

05 Ocak                                                                                                                    Kötü              

07 Ocak                      Kötü   

08 Ocak                      Kötü                                                                                      Kötü               Kötü

09 Ocak                      Kötü   

10 Ocak                      Kötü   

11 Ocak                      Kötü                                                                                      Kötü

12 Ocak                                                                                                        Kötü    Kötü               Kötü

13 Ocak                      Kötü    Kötü              Kötü                                          Kötü

14 Ocak                                                                                                        Kötü    Kötü               Kötü

15 Ocak                                                                                                                    Kötü               Kötü

16 Ocak                                  Kötü               Kötü                                        Kötü                           Kötü

17 Ocak                                  Kötü               Kötü                                        Kötü                           Kötü

18 Ocak                                  Kötü               Kötü                                        Kötü

19 Ocak                                  Kötü               Kötü                                        Kötü     Kötü             Kötü

20 Ocak                                                                                                                    Kötü             Kötü

21 Ocak                     Kötü    Kötü               Kötü                                      Kötü      Kötü             Kötü

22 Ocak                                 Kötü               Kötü                           Kötü   Kötü     Kötü             Kötü

23 Ocak                     Kötü    Kötü               Kötü                           Kötü   Kötü      Kötü             Kötü

24 Ocak                     Kötü                                                                          Kötü     Kötü              Kötü

25 Ocak                      Kötü                                                                                      Kötü

26 Ocak                                 Kötü               Kötü                                      Kötü     Kötü              Kötü

27 Ocak                                                                                            Kötü    Kötü

28 Ocak                     Kötü    Kötü               Kötü                           Kötü    Kötü    Kötü               Kötü

29 Ocak                     Kötü    Kötü               Kötü                           Kötü    Kötü    Kötü

30 Ocak                                 Kötü               Kötü                                      Kötü    Kötü               Kötü

31 Ocak                                  Kötü               Kötü                                       Kötü

 

                 Güneş       AY     Merkür          Venüs    Mars   Jüpiter Satürn Uranüs Neptün        Plüto

01 Şubat                    Kötü    Kötü               Kötü                                      Kötü    Kötü            Kötü

02 Şubat                                                                                                                 Kötü             Kötü

03 Şubat         Kötü   Kötü    Kötü               Kötü   Kötü               Kötü   Kötü    Kötü              Kötü

04 Şubat         Kötü   Kötü    Kötü               Kötü   Kötü               Kötü   Kötü    Kötü              Kötü

05 Şubat                     Kötü    Kötü               Kötü                                    Kötü    Kötü              Kötü

06 Şubat                    Kötü                                       Kötü                          Kötü    Kötü               Kötü

07 Şubat         Kötü   Kötü    Kötü               Kötü   Kötü               Kötü   Kötü    Kötü              Kötü

08 Şubat                                                                                                    Kötü    Kötü               Kötü

09 Şubat                     Kötü                                       Kötü                         Kötü                           Kötü

10 Şubat                     Kötü                                                                        Kötü                           Kötü

11 Şubat                     Kötü                                                                                                          Kötü

12 Şubat                     Kötü                                                                        Kötü                          Kötü

13 Şubat                                                                                                     Kötü     Kötü              Kötü

14 Şubat                     Kötü                                                                        Kötü     Kötü               Kötü

15 Şubat                     Kötü                                                                        Kötü     Kötü               Kötü

16 Şubat                                                                                                     Kötü     Kötü               Kötü

17 Şubat                     Kötü                                                                                      Kötü             Kötü

18 Şubat                     Kötü                                                                          Kötü    Kötü               Kötü

19 Şubat                     Kötü                                                                          Kötü    Kötü               Kötü

20 Şubat                     Kötü                                                                          Kötü                           Kötü

21 Şubat                     Kötü                                                                                      Kötü               Kötü

22 Şubat                     Kötü                                                                          Kötü    Kötü               Kötü

23 Şubat                                                                                                       Kötü    Kötü               Kötü

24 Şubat                                                                                                       Kötü    Kötü               Kötü

25 Şubat                                                                                                       Kötü    Kötü               Kötü

26 Şubat                                                                                                       Kötü    Kötü               Kötü

27 Şubat                                                                                                       Kötü    Kötü               Kötü

28 Şubat                                                                                                                   Kötü

 

             Güneş        AY      Merkür          Venüs       Mars    Jüpiter Satürn Uranüs Neptün          Plüto

01 Mart                                                                                                                     Kötü               Kötü

02 Mart                                                                                                                     Kötü               Kötü

03 Mart                                                                                                                     Kötü               Kötü

04 Mart                                                                                                                     Kötü               Kötü

05 Mart                                                                                                                     Kötü               Kötü

06 Mart                                                                                                                     Kötü

07 Mart                                                                                                                     Kötü

08 Mart                                                                                                                     Kötü

10 Mart                                                                                                                     Kötü

13 Mart                                                                                                                     Kötü

15 Mart                                                                                                                     Kötü

16 Mart                                                                                                                     Kötü

17 Mart                                                                                                                     Kötü

18 Mart                                                                                                                     Kötü               Kötü

19 Mart                                                                                                                     Kötü               Kötü

20 Mart                                                                                                                     Kötü               Kötü

21 Mart                                                                                                                     Kötü               Kötü

22 Mart                                                                                                                     Kötü               Kötü

23 Mart                                                                                                         Kötü    Kötü               Kötü

24 Mart                                                                                                         Kötü    Kötü               Kötü

25 Mart                                                                                                         Kötü    Kötü               Kötü

26 Mart                                                                                                                     Kötü               Kötü

27 Mart                                                                                                                     Kötü               Kötü

28 Mart                                                                                                                     Kötü               Kötü

29 Mart                                                                                                                     Kötü               Kötü

30 Mart                                                                                                                     Kötü               Kötü

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..