Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '18

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

45. Altın Kelebek Ödül Töreni

45. Altın Kelebek Ödül Töreni
 

Sanatın, sanatçının ve insanlığın sağı solu olmaz.           
Olsa olsa doğrusu ve yanlışı olur.

45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Ödül töreni 9 Aralık Pazar günü Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle soğuk ve yağışlı bir havada sıcacık ortamda sahiplerini buldu.

Müzik ve televizyon ve dünyasının iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü katıldı.

Ünlülerin geçit yaptığı kırmızı halı ve gecede şıklık yarışı gözlendi. İstanbul sosyetesi, dikkatleri üzerlerine çekti!

Meslektaşım Melek Zengin ve  kızı Nehir ile aynı sırada yerimizi alarak izlediğimiz törenin 45. yılında 45 dalda ödül verildi. Gecenin sunuculuk görevini Cem Davran ve Çağla Şikel başarıyla yürüttü.

Ertuğrul Özkök başkanlığında toplanan jüride (Seçici kurulda) bu yıl, Yeşilçam’ın efsaneleri Ediz Hun ve Nebahat Çehre, müzik dünyasının devlerinden Nilüfer ile Selami Şahin vardı.
Seçici kurulda Hürriyet Gazetesi yazarları Cengiz Semercioğlu, Kanat Atkaya, Onur Baştürk, Ömür Gedik ve Hürriyet Gazetesi Magazin Müdürü Selim Akçin de görev aldı.

Altın Kelebek Jürisi, geçen pazar St. Regis İstanbul Otel’de toplandı. Yüzde 70 oranında halkoylarının şekillendirdiği listeye yüzde 30’luk payla etki eden jürinin toplantısı yaklaşık 5 saat sürdü.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri her yıl ünlülerine verildi. Adaylar farklı kategorilerde yarıştı. Nefeslerin tutulduğu bu özel gecede, Türkiye’nin kıdemli sanatçıları unutulmaz performansları ile katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Son dönemlerin popüler adları da Pantene Altın Kelebek Sahnesi’nde eşsiz bir dönüşümün parçası oldu.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri, saç bakım markası Pantene ve Hürriyet Grubu işbirliğiyle bu yıl 45’inci kez düzenlenecek. Törenin merakla beklenen “Pantene Yıldızı Parlayanlar” kategorisinin kazananları belli oldu.

En iyi haber programı ödülünü Ahmet Hakan, en iyi erkek haber sunucu ödülünü Cem Öğretir, en iyi kadın haber sunucusu ödülünü Buket Aydın aldı.

En iyi dizi Çukur oldu. Onur ödülü Türker İnanoğlu’na verildi. 25. Yıl özel ödülü Kenan Doğulu’nun oldu. En iyi komedi dizisi kadın oyuncusu Pınar Altuğ, en iyi komedi dizisi erkek oyuncusu Çağlar Çorumlu, en iyi komedi dizisi Çocuklar Duymasın oldu.

En iyi çocuk oyuncu Ali Semi Sefil ve Kübra Süzgün oldu. Sefil ve Süzgün’e ödüllerini Özge Özpirinççi verdi. En iyi erkek sunucu ödülü Acun Ilıcalı’nın, en iyi kadın sunucu ödülü Müge Anlı’nın oldu.

En iyi kadın oyuncu Özge Özpirinççi, en iyi erkek oyuncu Aras Bulut İynemli oldu. En iyi fanteziği müziği erkek ödülünü kazanan Hakan Altun, en iyi fanteziği müziği kadın ödülünü kazanan i Sibel Can olarak açıklandı.

Merakla beklenen kategorilerinden biri de “Pantene Yıldızı Parlayanlar”... Ödülün sahipleri ise yetenekleri ve rol aldıkları işlerdeki başarılarıyla adlarından söz ettiren ve yaşadıkları dönüşüm ile fark yaratan üç genç oyuncu oldu: Afra Saraçoğlu, Aslı Bekiroğlu ve Merve Çağıran.

Gecenin geç saatlerine dek süren izlencede en çok alkışı henüz konuşmadan da güldüren Cem Yılmaz, emektar sanatçı Cüneyt Arkın, en İyi yarışma kategorisinde ödül kazanan sunucu Ali İhsan Varol ve yıldızı parlayan genç sanatçı Aleyna Tilki aldı!

                                                           *

  • NOT: Gecenin fotoğraflarını aşağıda slâyt görünümünde izleyebilirsiniz!


 

 
Toplam blog
: 782
: 1295
Kayıt tarihi
: 18.08.08
 
 

Kırşehir Erkek İlköğretmen Okulu'nu, İzmir Buca Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümünü, İstanbul Çapa M..