Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Aralık '21

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

6 NOKTA LİFTİNG AŞISI NEDİR?

FAYDALARI NELERDİR?

6 nokta biyolojik lifting, kozmetik uygulamalarda hyaluronik asit sıklıkla cildi nemlendirmek ve daha genç bir görünüm sağlamak için kullanılır. Biyolojik lifting aşısı, güzellik uygulamalarına yenilik getirmek ve cilt için daha uzun süreli etkiler yaratmak için hyaluronik asit ve trehaloz moleküllerini birleştirir.

6 nokta biyolojik lifting cildi genç tutar!

Biyolojik lifting aşısında hyaluronik asidin yanına "trehaloz" adı verilen başka bir molekül eklenir. İlk kez aşılama için kullanılan "trehaloz", hyaluronik asidin etkisini artırırken aynı zamanda cilde dayanıklılık da sağlıyor. Aktif içerikli trehaloz yüzümüzde kullanılan hyaluronik asit bazlı ürünlerin su tutma kapasitesini artırır. Trehaloz bir enerji molekülü olduğundan, cildin hücre fonksiyonunu desteklemek için ihtiyaç duyduğu enerjiyi yeniden üretmesine de yardımcı olur. 6 nokta biyolojik lifting aşısının bileşenleri, kollajen üreten fibroblastların genç kollajen üretmesine yardımcı olur.

Nasıl uygulanır?

Biyolojik lifting aşısı yüze uyguladıktan sonra kırışıklıkları giderme, cildi kaldırma, gençleştirme, sıkılaştırma etkisini gösterir. Ayrıca biyolojik lifting aşısı diğer aşılardan farklı olarak daha hızlı etki eder. Bu yöntemde tüm yüz üzerinde bir etki yaratmak için 6 noktalı bir teknik kullanır. Bu alanlardan ikisi çene hattına, dördü yanak bölgesine uygulanır. Biyolojik lifting aşısının kullanımı çok kolaydır. Tanımlanan alana uygulamak için özel bir iğne kullanılır. Uygulama sonrası ciltte kızarıklık ve kabarcıklar görülebilir. Bu semptomların görülmesi normaldir ve gün içinde kendiliğinden geçer.

Biyolojik lifting aşısı 20 yaş üzeri herkes için uygundur!

Özellikle yüz bölgesinde elastikiyet kaybı, sarkma ve kırışıklıkları olan kişiler için aşılama en ideal yöntemlerden biridir. Cerrahi yöntemlerden korkan kişiler için bu uygun bir yöntemdir. Dolgu uygulamalarını sevmeyen ve cildi sıkılaştırmak ve lifting etkisi sağlamak için dolgu miktarını artırmak istemeyen kişiler biyolojik lifting aşısını tercih edebilirler.

Biyolojik lifting aşısının etkisi ilk kullanımdan hemen sonra etkisini gösterir. Cildin nemi artmaya başlar ve cilt yenilenmesi birkaç hafta içinde belirginleşir. Her tedavide olduğu gibi tedavi seanslarının sayısı kişiye özel belirlenir. Ancak tedavi planı genellikle 3-4 hafta ara ile 2 ila 3 kür olarak belirlenir. Bundan sonra 6-8 ayda bir tek aşı yapılması aşının etkisinin kalıcı olmasını sağlayacaktır.

Op. Dr. İlsun Aka

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi

www.ilsunaka.com.tr

www.instagram.com/drilsunaka

 
Toplam blog
: 142
: 25
Kayıt tarihi
: 05.07.19
 
 

1979 yılında Almanya Köln şehrinde doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi memleketim Uşak'ta tamamla..