Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Eylül '14

 
Kategori
Burçlar
 

8 Eylül 2014 Pazartesi - Günlük burç yorumları

8 Eylül 2014 Pazartesi - Günlük burç yorumları
 

Hayatın akışına kendimizi kolayca bırakacağımız, olaylara evrensel bir bilinçle yaklaşacağımız bir gündeyiz. Duygusal ihtiyaçlarımız, sezgilerimiz ve enerjimiz yüksek olacaktır. Günün ilk saatlerinde duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarımızı sorgulayabilir, ilişkilerimizde hassas ve alıngan bir ruh haline bürünebiliriz. Keyfimize aşırı düşkünlük gösterebileceğimiz bu saatlerde kontrolü elden bırakmamız önem kazanacaktır. İlerleyen saatlere doğru yaratıcılığımız ve iyimser duygularımız yükseliyor, yardımlaşmaya önem vereceğiz. Akşam saatlerinde güçlü destekler bulabileceğiz. Gün boyunca genel olarak geçmişi ve yaşadıklarımızı acıyla hatırlayabilir, kendimizi yaralanmış hissedebiliriz. Yaralarımızın şifasını, kendi içimizde bulabileceğiz…

Astro Sağlık:  İştahımız açık olacaktır, tatlıya düşkünlük gösterebiliriz. Sağlıklı beslenmeye özen göstermeliyiz. Ayaklarımız hassas olacaktır, ayak bakımına ekstra özen göstermeliyiz.

Astro Moda: Ruh halimize göre giyinmek isteyeceğimiz bugün;şifon parçalar ve parlak kumaşlar tercih edebilir, kumaş seçimine ayrıca dikkat edebiliriz. Yumuşak renklere öncelik verebiliriz. Ayakkabı seçimine özen göstereceğiz.

Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;

Koç

Ruhsal ve manevi farkındalıklarınızın yüksek olduğu bugün, kendi içinize dönerek düşünme ihtiyacı hissedebilir, yaşadıklarınızın muhasebesini yapabilirsiniz. Rüyalarınız önemli mesajlar verebilir. Sağlığınıza özen göstermeniz önem kazanacaktır.

Boğa

Toplantılar, etkinlikler ve arkadaş ortamları gündemde olacaktır. Aşk hayatınızda fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarınızı sorgulayabilir, alıngan yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Geleceğe ve hayallerinize umutla bakabilir, yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz.

İkizler

İş ve kariyer hayatınızla ilgili konular, geleceğe yönelik hedefleriniz öncelik kazanacaktır. Günün ilk saatlerinde ilişkilerimizde hassas bir ruh haline bürünebiliriz. Geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayabilirsiniz, bazı konular yeniden gündeme gelebilir.

Yengeç

İnançlarınız doğrultusunda hareket etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde alıngan davranışlar sergileyebilirsiniz. Manevi konularla ilgilenebilir, yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Geçmişle ilgili yaralarınızın şifasını kendi içinizde bulabilirsiniz.

Aslan

Maddi gelirleriniz ve ödemeler gündemde olacaktır. Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili üzüntü hissedebilirsiniz. Bazı kişilerle yol ayrımına gelebilir, hesaplarınızı kapatabilirsiniz. Duygusal gücünüz, sezgileriniz ve manevi farkındalıklarınız yoğun olacaktır.

Başak

İkili ilişkileriniz ve önemli görüşmeler gündemde olacaktır. İlişkiden beklediklerinizi ve ihtiyaçlarınızı sorgulayabilirsiniz. Sezgileriniz yüksek olacaktır. Özellikle akşam saatlerinde aşk hayatınızda önemli konuları gündeme getirebilir, aradığınız desteği bulabilirsiniz.

Terazi

Günlük hayatınızda hareketli bir gün geçirebilir, yardımlaşmaya önem verebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda özenli olmanız gerekecektir. Akşam saatlerinde ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir, güçlü destekler bulabilirsiniz.

Akrep

Aşk ve eğlence hayatınızla ilgili konular öncelik kazanacaktır. Duygusal gücünüzün ve sezgilerinizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarınızı sorgulayabilir, olaylara duyarlı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

Yay

Evinizde vakit geçirebilir, ailenizin ihtiyaçlarıyla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayabilir, kendinizi yaralanmış hissedebilirsiniz. Ruhsal ve manevi konulara yönelebilir, yaralarınızın şifasını kendi içinizde bulabilirsiniz.

Oğlak

Yakın çevre ve kardeş ilişkileriniz gündemde olacaktır. İletişim ve haberleşme gün boyunca ön planda yer alacaktır. Düşüncelerinizi ifade edebilir, önemli konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde güçlü destekler alabilirsiniz.

Kova

Hayatın akışına kolayca uyum sağlayacağınız bugün, maddi kazançlarınız, ödemeler ve sahip olduğunuz değerler gündemde olacaktır. Kendinizi güvende hissetmek isteyeceğiniz bugün, yardımlaşmaya ve duygusal değerlere önem verebilirsiniz.

Balık

Işığınızla göz kamaştıracağınız bir gündesiniz. Kişisel ihtiyaçlarınıza öncelik verebilir, duygularınızı görünür bir şekilde yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizden ve çevrenizden güzel destekler alabileceksiniz. Rahatınıza fazla düşkünlük gösterebilirsiniz.

  

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..