Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Şubat '16

 
Kategori
Güncel
 

Amerikan PiYaDe'si veya Yanki Piyade Gücü!

Amerikan PiYaDe'si veya Yanki Piyade Gücü!
 

internetten alınmıştır


Amerika Suriye'ye asker göndermedi, çünkü zaten orda piyade gücü PYD ve onun askeri kolu YPG (Yanki Piyade Gücü) var.

Türkiye, bugün hem "müttefiki" Amerika'nın ihanetiyle karşı karşıyadır, hem de  HDP ve uzantılarının iki yüzlülüğü ile karşı karşıyadır.

Amerika, NATO üyesi Türkiye'yi Suriyedeki menfaatleri için bir kalemde satıyor... PKK'nın Suriye kolu olduğunu dünya alem herkesin bildiği PYD ile iş tutuyor.

Güya Türkiye siyasi partisi olan HDP ise, bir yandan Amerikan emperyalizmi edebiyatı yaparken bir yandan da "güçlerini" Amerika'ya PiYaDe yazdırıyor... Arkasını dayadığı YPG, Yankinin Piyade Gücü oluyor.

Bu yüzden diyoruz ki, Türkiye bugün dışardan içerden ihanet sarmalına alınmak isteniyor. Güvenlik Konseyi Beşli Çete'si ve ona bağlı bölgesel güçler hep birden Türkiye'ye karşı diş gösteriyor.

Suriye'de örülen çorap bizim başımıza geçirilmek isteniyor. Amerika yetkilisi utanmadan arlanmadan Kobani'ye gidiyor ve orada kendisine nişan takılıyor.

ABD gibi bir "büyük" devlet işte böyle küçülüp alçalabiliyor... Rusya'nın Putin elinde düştüğü sefillikle yarışıyor Amerika... Lanet olsun hepinize, diyoruz...

Bir kaç bin mülteci gelecek diye kendi sınırlarını kapatan sahtekarlar, Türkiye'nin Suriye sinırını her türlü mülteci akınına karşı açık tutmasını istiyor.

İstiyorlar ki, Suriye'nin "insanlarına" Türkiye sahip çıksın ama Suriye'nin "imkanları" onların olsun... Böyle bir alçaklık dünya tarihinde nadiren görülmüştür.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ABD'nin bu ihaneti karşısında diplomatik yolları deniyor, Cumhurbaşkanı ve Hükumet yetkilileri, Amerika'ya tercihini yap; Teröristle mi birliksin, Türkiyeyle mi, diyor.

Bu soru bugün akşam üstü Dışişlerine çağrılan Amerika büyük elçisine de sorulacaktır... Acaba ne diyecek büyükelçi?... PYD bizim Piyade'mizdir; YPG yanki piyade gücüdür diyecek mi?

Yoksa, yine iki yüzlülüğün, sahtekarlığın maskesini takıp müttefiklik edebiyatı mı yapacak...Alçaklığın sınırı yok ne yazık ki...

PKK, HDP, YPG, PYD ve/veya DAEŞ...Hepsi yüz yıl önceki  YDZ(Yedi Düvelin Zalimleri)'nin yeni versiyonları, başka bir şey değil...

Yedi Düveli püskürttük, bunları da püskürtürüz evelallah...

Yeter ki, birlik ve beraberliğimizi bozmayalım!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..