Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '16

 
Kategori
Astroloji
 

Başak Burcu'nda Merkür ve Jüpiter kavuşumu

Başak Burcu'nda Merkür ve Jüpiter kavuşumu
 

Tanrıların Habercisi Hermes


20 Ağustos Cumartesi günü Başak Burcu'nda Jüpiter ve Merkür kavuşumu olacak. Özellikle Cumartesi akşam saatleri Ay'ın da Koç Burcu'na ilerlemesi ile birlikte eğlenceli, neşeli, bol konuşmalı, görüşmeli geçecek. Merkür gece yöneticisi olduğu Başak Burcu'nda yücelim asaletine sahiptir. Titiz, tertipli, mükemmeliyetçi, çalışkan, üretken Başak Burcu'nda Merkür organize, akılcı, planlı çalışır. Jüpiter ise değdiği gezegeni genişletir, geliştirir, korur ve fırsatlar sunar.
 
Dolayısıyla 5 gün boyunca yeteneklerimizi daha akılcı ve yapıcı kullanma olanaklarımız olacak. Bu günlerde özellikle eğitim, ticaret, yolculuklar, yeni anlaşmalar, pazarlıklar konusunda daha rasyonel düşünüp, alternatifler yaratabiliriz. Becerilerimizi sergilemek istersek karşımıza çıkacak fırsatlardan yararlanabiliriz.
 
Şayet eldeki işleri Ağustos sonuna kadar yoluna koymakta, tamamlamakta fayda var, çünkü Merkür'ün senede 3 kez yaptığı meşhur geri gidişi 30 Ağustos itibari ile başlayacak. Merkür retrosu ise 22 Eylül'de son bulacak. Başak Burcu'nun 14 derecesine kadar gerileyen Merkür, Oğlak Burcu'nda kök salmış olan Pluto ile üçgen açı kuracak.
 
Sonuç olarak Eylül ayının ilk 3 haftası bizi geçmişten gelen, sonuca bağlanmamış konularda biraz uğraştıracak. Merkür Başak Burcu'nda geri gideceğinden dolayı bu retrosu özellikle iletişim alanında daha dikkatli, daha titiz, daha organize olmamız konusunda bize dersler verecek. Eylül Ayı'nın geri kalanında ise Pluto'dan rahat bir şekilde akacak olan enerjilerle derin düşünme, önemli, hayati kararlar verme, uğraştığımız işi somutlaştırma, yararlı hale getirme konusu söz konusu.
 
Toplam blog
: 4
: 453
Kayıt tarihi
: 11.09.15
 
 

Küçük yaşlardan itibaren kendimi anlamak adına başlamış olduğum Astroloji yolculuğum, yıllar için..