Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Nisan '16

 
Kategori
İnternet
 

Düğün davetiyeleri sosyal medyadan

Düğün davetiyeleri sosyal medyadan
 

düğün davetiyesi


Son yıllara kadar düğün davetiyeleri özel zarflarda tek tek akrabalara, arkadaşlara, yakın tanıdıklara özenle dağıtılırdı.

Hatta düğün davetiyesinin nasıl olacağı günlerce tartışılır, düğün davetiyesine özlü sözler bile yazılırdı.

Ama teknolojinin gelişimi ve sosyal medyanın hayatımıza iyiden iyiye girmesiyle düğün davetiyeleri de dijitalleşmeye başladı.

Çiftler sadece en yakınlarına zarfta verirken, arkadaşlarına sosyal medya üzerinden açtıkları etkinlik üzerinden davet gönderiyorlar.

Bu davet türünün avantajı çok fazla masrafa girmeden binlerce kişiyi davet etmek oluyor ve ulaşamadıkları uzak yerlerde ki kişilere de davet gönderebiliyorlar ve yaklaşık olarak kimlerin gelebileceğini davetiye üzerinden görebiliyorlar.

Ama dijitalleşen dünyada en önemli anların en önemli unsurlarından biri olan ve çiftlerin arkadaşlarına olan değerini gösteren davetiyelerin manası da yavaş yavaş kayboluyor.

Bir gün düğünüm olursa ben ne yaparım diye düşündüm, tabi ki dijitalleşen dünyada benim de yapacağım bundan farksız olacak. Yada sosyal medya amblemlerine benzeyen bir tasarımla zarf içerisinde davetlilere gönderip bir farklılıkta oluşturabilirim.

Şu an aklıma gelen bu fikir bana daha cazip geldi. Hatta şöyle de yazabilirim altına.

“ Sosyal medyadan size bu davetiyeyi ulaştırmak istedim ama sonra düşündük ki bu zarfı alacak ve ömrünüz boyunca saklayacağınızı biliyoruz. Lütfen gelip gelmeyeceğinizi işaretlemeyin ne mazeretiniz olursa olsun, düğünümüze o muhteşem gülümsemenizi de alıp gelin ve bizim ömrümüze hediye olarak takın.”

Bir sonraki yazımda görüşmek dileğiyle, kendinize çok iyi bakın. İyilikle kalın.

 
Toplam blog
: 2
: 498
Kayıt tarihi
: 14.09.15
 
 

Blog yazılarıma artık yeni bir kanaldan devam edeceğim ve Kıbrıs sosyal medyasında öne çıkan İism..

 
 
 
 
 
Toplam blog
: 2
: 498
Kayıt tarihi
: 14.09.15
 
 

Blog yazılarıma artık yeni bir kanaldan devam edeceğim ve Kıbrıs sosyal medyasında öne çıkan İism..