Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mayıs '16

 
Kategori
Astroloji
 

Haziran ayı Burç yorumları

Haziran ayı Burç yorumları
 

Betelgeuse


KOÇ : 5 Haziran’da doğacak yeni ayın etkisiyle yakın akrabalarınız ve kardeşleriniz ile birlikte kendinizi duygusal açıdan güçlü ve güvende hissedeceğiniz bir döneme girmeye hazır olun. Aile ortamında olmaktan büyük keyif alacaksınız. Kariyer evinizde 20 Haziran’da gerçekleşecek dolunay döneminde biraz bencilce davranabilirsiniz. Öfke kontrolünüze dikkat etmemeniz durumunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu dönemi çevrenize  karşı daha toleranslı olmaya çalışıp kalp kırmamaya dikkat ederek atlatabilirsiniz.
BOĞA : Maddi konulardaki gelişmelerden kaygı duyacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu nedenle yeni kaynaklar arayışına girebilir ve fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi yakın çevrenizden gelebilecek maddi akışın içinde bulabilirsiniz. Gene bu dönemde eğitim programlarına katılarak kendinizi geliştirebilir ve kısa yolculuklar yaparak keyifli vakit geçirebilirsiniz. 20 Haziran da oluşacak olan dolunay sizde kendi hayatınız ile ilgili yüksek duygular duymanıza neden olabilecektir.
İKİZLER :  5 Haziran’da yeniay birinci evinizde gerçekleşecek. Dolayısıyla kendiniz ile ilgili yeni kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Tempolu, akıcı ve yoğun bir iletişim fırtınası geçireceğiniz bu yoğun dönemde sağlığınıza dikkat etmeniz ve doktor kontrolünden geçmenizde fayda var. Kariyer alanında beklenmedik sürpriz gelişmeler  olabilir. Merkür’ün yengeç burcundaki konumu sayesinde  söyleyemeyip içinize attıklarınızı dışa vurabilir ve bir bakıma hafiflediğiniz hissedebilirsiniz.
YENGEÇ : Bu ay sevdiklerinizle seyahate çıkabilir ya da plan yapabilirsiniz. Köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Sürprizlere ve yeniliklere açık olmanız ise sizi olumlu yönde etkileyecektir. 22 Haziranda ki uranüs’ün kova burcunda ki sert konumu  endişe yaratabilir. Bazı nedenlerden dolayı maddi konularda endişeler yaşayabilirsiniz. Cesur olmanız ve kendinizi manevi yönden güçlü tutmanız bu olumsuzlukları daha hafif atlatmanıza yardımcı olacaktır.
ASLAN : Bu ay ruhunuza hem maddi anlamda, hem de yaşadığınız sıkıntıları azaldığı, manevi olarak huzur dolu bir döneme giriyor olabilirsiniz. Devam eden ilişkiniz varsa beraberliğiniz tazelenebilir, bekârsanız yeni bir ilişkinin başlangıcını yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız ilişki sizi duygusal anlamda tatmin ederek, mutlu olmanız mümkün.  Belirli dönemlerde dirençli olmalı ve ilişkinizin kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutup çalışmaya gayret gösterebilirsiniz.
BAŞAK : Kariyeriniz ile ilgili yeni kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yeni başlayacağınız veya var olan ilişkinize dikkat etmelisiniz. Bir beraberlik yaşıyorsanız bu dönem dikkatli olmalısınız.  Bastırılmış, çözümlenmemiş sorunların yüzeye çıktığını görebilirsiniz. İleri ki dönemlerde hayal kırıklığına uğramamak için gerçekçi olmanız, ilişkilerinizi sorgulamanız gerekebilir. Ani ve heyecanla başlayan ilişkiler aynı hızla bitebilir. Uzun zamandır beklediğiniz işlerle ilgili olarak sonuçları alabilirsiniz.
TERAZİ :  İş ortamında ani gelişen tartışmalar yaşayabilirsiniz. Gerginlikler sizi aşağıya çekebilir. Bu yüzden duygu ve düşünceler performansınızı düşürebileceği için mümkün olduğunca sakinliğinizi koruyarak bu süreci atlatmayı denemelisiniz. Bu dönemde sorunlarınızı evinize taşımamaya özen göstermelisiniz, problemlerinizi uygun bir üslupla aile bireylerine aktararak kendinizi ifade etmenizde fayda var. Aile bireyleri sizi anlamaya çalışacak ve gereksiz kırgınlıklara ve alıngan tavırlara maruz kalınmayacaktır.
AKREP :  Bu zamana kadar kendinizi geliştirici faaliyetler yapmışsanız şayet, ödüllerini toplamaya başlamış olmalısınız. Hayata karşı sergilediğiniz ürkek ve vesveseli yaklaşımların yerine kendinizden emin, ayaklarınızı yere basarak ilerliyor olmalısınız. Merhametli ve saf tarafınız, sizin kandırılmanıza neden olabilir, dikkatli olmanızda fayda var. 15 Haziran dan sonra yeni bir dünyanın içine adım atacaksınız. Hayata dair sorguladığınız herşey hakkında fikir sahibi olmak isteyecek,  sizi geliştirecek fırsatlara yöneleceksiniz.
YAY :  Hisleriniz kuvvetleneceği için, iç sesinize her zaman kulak vermeye özen gösterin. Kişisel gelişim anlamında kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Bu konular hakkında fikir edinmek için değişik gruplara katılmak, doğru adrese gitmek son derece önemli. 20 Haziranda oluşacak olan Dolunay; finansal konuların altını çizmekte. Yeteneklerinizi kullanmak için parasal anlamda destek görmek isteyebilirsiniz. Hazirandan sonra maddi anlamda rahatlayacak ve sunulan imkânlardan faydalanabileceksiniz.
OĞLAK : Ortağınız, eşiniz veya arkadaşınız ile paylaştığınız konularda, kuruntulu, şüpheci tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz.  Duygusal bir dönemden geçiyor olabilirsiniz, her şeyi yanlış algılayabilir, alınganlık gösterebilir ve etrafınızdaki kişilerin olumsuz tepkileri ile karşılaşabilirsiniz. Jüpiter’in  aşk ve ilişki anlamında gelişebilecek güzel olaylara hazırlıklı olmalısınız.  Bu etki altında kariyerde, parasal anlamda zorlanma, ev hayatında anlaşmazlıklar ve kendileriyle ilgili olumsuzluklar yaşayabilirler.
KOVA : Yeni iş teklifleri, sözleşmeler söz konusu olabilir. Dikkat etmeniz gereken önemli konu ise sağlığınız. Gereksiz endişelere kapılmamaya özen göstererek, doktorunuzdan randevu almalı ve rutin kontrollerini yaptırmalısınız. Parasal kaynaklarda değişimler olabilir.  Alacağınız bilgiler doğrultusunda, ego probleminiz varsa çözülmeler yaşayabilir, manevi yönünüzü kuvvetlendirebilirsiniz.  Geçmiş dönemlerde maddi zorluklar altına girdiyseniz, haksızlığa uğradıysanız bu dönem bazı gelişmeler gündeme gelebilir.
BALIK:  Çocuğunuz için gereksiz endişe ve kuruntulara kapılabilirsiniz. Duygusal anlamda güçlü hisler ile bağlı olduğunuz çocuğunuzu her anlamda koruyup kollamak, sahip çıkmak isteği bu dönem daha yoğun olabilir. Eğlence ve gece hayatınızda hızlanma olurken, kendinizi evinizde huzur hissedeceğiniz bu dönemde, hiçbir yere çıkmak istemeyebilirsiniz. Jüpiter’in konumu önünüzdeki bir sene, aşk, çocuk, yaratıcılık, spekülasyon konularında sürpriz şanslar yakalama fırsatı elde edeceksiniz.
 
Toplam blog
: 23
: 2617
Kayıt tarihi
: 17.10.14
 
 

İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji bölümünden sonra eski mısır uygarlığına olan ilgi..