Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mayıs '16

 
Kategori
Astroloji
 

Kükreyengiller :)

Kükreyengiller :)
 

Burçlar deyince özellikle biz kadınlar için akan sular duruyor diyebiliriz. Günlük, haftalık, aylık ve yıllık burç yorumlarını takip ediyoruz. İnanıyoruz çünkü; "ayyy resmen bilmiş","aynı ben valla" gibi cümleler çıkıyor ağzımızdan. Gökyüzü ve yıldızlar bizim ruh halimizle etkileşimdeler. 
 
Bir aslan burcu olarak ben de; bir iki kelam edeyim istedim. Daha doğrusu bir aslan burcu kadının hisleri nedir, ne değildir fikrimi sunmak amacım.
Öncelikle şunu ayrıca belirtmeliyim ki; yükselen burcunuz da kesinlikle etkiliyor karakteristik özellikleri. Tam anlamıyla aslansanız mesela sorun yoktur. Ama ben gibi yengeç-aslansanız ordan burdan bir karışıma sahipsinizdir. 
 
Aslan burcu kadını; güçlü, kendinden emin, ne istediğini bilen, bir mekana girdi mi gözleri üzerine çevirebilen, özgürlük savaşçısı ruhuna sahip, tutkulu bir kadındır. Damarına bastınız mı, vay halinize dedirtecek endemik türdür. Gösterişten hoşlanır dense de, bazıları için geçerli olmayan bir durumdur. Bu da sanırım yükselenin etkisidir. Evet konforu, şıklığı sever ama yine de mütevazidir. Soğuk bir görünüşü olsa da, yakınlaşıp tanındı mı sımsıcak bir kişiliği olduğu anlaşılır. Güven vericidir, bu yüzden karşısındaki insandan da bunu bekler. Güveni ise sarsıldı mı, geriye dönüşü zordur. Bir insana inancını yitirmişse ve ondan soğumuşsa toparlanamaz. Önüne bakar. Zor zamanlar geçirse de, kimseye hissettirmeden yüzü güler ve güçlü gözükür. Kuytuda ağlayan da olur, ama dediğim gibi kimse anlayamaz derdi var mı yok mu? diye... Yıkıldığında ayağa kalkması kısa sürer çünkü güneşin parlaklığı içerisinde yaşar, asla pes etmez. Makyajını yapar, süslenir, gülüşüne aşık ettirir ve derdi olan kadın yoktur karşınızda. Aksine güçlükler onu dimdik yapar. İş ve eğitim hayatında da, bir şekilde kendini belli eder. Çok çalışkandır, yaptığı işe ne olursa olsun saygısı vardır, kendini gösterebilmek adına en iyisini yapar. Takdir edilmek gururunu okşar. Takdir edilirse motivasyonu da artar. Bir üst hedefine kitlenir. Ve yapar.
 
Özel hayatında ise; kendi gibi, kendisini taşıyabilecek güçlü birine ihtiyaç duyar. Eğlencelik ilişkiler ona göre değildir. Her ilişkisinde ciddiyet ister. Geleceği belirsiz olan hiçbir şeyden hoşlanmaz. Kıskançtır erkeğini kıskançlığı ile bezdirebilir, fakat aynı şeyi kendisi de bekler. Ama bir fark vardır, o da kıskanılmalı, paylaşılmamalı ve özgürlük alanı fazla kısıtlanmamalıdır. Kendini boğulmuş hissederse, vazgeçebilir. Sevgilisi veya eşinin destekleyici olması da onun için önemlidir. Çok sevdiği zaman vazgeçmesi çok zordur, onu tüm dünyası yapar, gerektiğinde fedakarlık yapmaktan da çekinmez. Zıtlaşıldığında öfkesi yıkıcı olur. Neticesinde orman kralıdır/kraliçesidir. Ama öfkesi saman alevi gibi çabuk da söner. Pişman olsa bunu belli etmek onun için zordur, çünkü gururludur. Aynı zamanda sabırsızdır, istediği tam istediği gibi olsun ister. Olmadığında sinirlenmesi olasıdır. Bunlar dışında ise, mükemmel bir eştir. Evinin, ailesinin, eşinin ile kendisinin hayatının rahat ve mükemmel olması için yapmayacağı fedakarlık yoktur. 
 
Burada tamamen yaşanmışlık ve gözlem ile yazdığım için kişiden kişiye faklılık gösterebilir. Kısacası tüm özellikleriyle sevilesi hatunlardır :)
 
 
Toplam blog
: 4
: 799
Kayıt tarihi
: 25.05.16
 
 

Taze mezun hayalindeki iş ile mezun olduğu kısım arasında derin bir fark olan, bir heves ile başl..