Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Şakıyan Kanarya mı, yoksa yüksekten uçan Kara Kartal mı olacak?

Şakıyan Kanarya mı, yoksa yüksekten uçan Kara Kartal mı olacak?
 

Türkiye’de insanı neşelendirdiği kadar strese sokanda, Spor oluyor hep nedense. İnsanların spora karşı ilgilerinden ve hatta futbola tutkularından dolayı taraftarlık ruhuyla herkes en sevdiğine gönül verip kazanacağına inanıyor. Televizyon, gazete, internet ve benzer yayın organlarında düzenlenen anketlerde bile enler başı çekiyor. Ama gerçekle ne kadar bağdaşıyor o meçhul.

Bu sabah milliyet.com.tr’nin bir anketine daha katıldım, tıpkı Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesinde yapılan ankete katıldığım gibi. Öncelikle 9 Kasım 2008 akşamı oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin anketine baktığımızda oldukça farklı bir arayla Galatasaray kazanır satırı çoğunluktaydı. Tabi Fenerbahçe ruhu burada biraz endişeliydi ki oy vermekte çekindiler. Ben her zaman olduğu gibi oyumu Fenerbahçe’ye verdim. “Olsun, ne olursa olsun derbiyi kazanacak Fenerbahçe’dir” dedim. İyi ki de demişim kazanan Fenerbahçe oldu çünkü. Neyse Galatasaraylılara da geçmiş olsun bu arada.

29 Kasım 2008 akşamı oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin anketine gelelim şimdi. Bu sabah itibariyle;

»» Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini sizce kim kazanacak?

( 27/11/2008) / 8:38

Fenerbahçe
15596 39, 92%

Beşiktaş
21341 54, 63%

Beraberlik
2127 5, 44%

Sonuçlar böyle. İleriki günler ne gösterir bilemiyorum ama ben yine oyumu Fenerbahçe lehine verdim. Çünkü kazanacak yine Fenerbahçe olmalıydı. Allah yanıltmasın, endişeye, şüpheye düşürmesin. Beşiktaşlılara da bir geçmiş olsun diyebileyim.

Bu cumartesi futbolun kalbi yine Şükrü Saracoğlu Stadında atacak. Bakalım Fenerbahçe stadın havasını daha da güzelleştirebilecek mi yoksa Kartal stadı havalanarak mı terk edecek? Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Mustafa Denizli, Fenerbahçe karşısında nasıl bir oyun sergileyecek? Dilerim güzel ve zevkli bir maç olur, saygının, dostluğun ve kardeşliğin eksik olmadığı bir maç. Herkese en güzel hafta sonu temennilerimle, hoşçakalın.

Not: Kurban bayramına az bir süre kala ben yinede hatırlatmadan edemeyeceğim. Kurban bağışlarınızı lütfen sağlıklı düşünerek bağışlayınız. Orman yangınları, ülke savunmasındaki şehitlerimiz ve geleceğin ışığı çocuklarımızı lütfen hatırlayalım.

Bilginize,

http://www.shcek.gov.tr/

http://www.thk.org.tr/anasayfa.htm

http://www.mehmetcik.org.tr/index.php

 
Toplam blog
: 82
: 1963
Kayıt tarihi
: 13.10.06
 
 

Müzik ve amatör fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Yazma isteği içimde vardı. Mutlaka bir gün düşünce..