Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Nisan '16

 
Kategori
Futbol
 

Hezimetten kurtulup sevinmek

Ertelenen derbide maça fırtına gibi başlayan Fenerbahçe daha 2. dakikada 2-0 öne geçebilecekken RVP ve Nani'nin beceriksizlikleri ve Muslera'nın yerinde müdaheleleri ile taraftarına inşallah bu pozisyonları aramayız dedirtti. Ancak bu iki pozisyon meğerse maçın özetiymiş. Sonrasında 24. dkikada sağdan gelen ortada RVP'in kafa ile arkaya aşırdığı topta kale ile karşı karşıya kalan Volkan zor olanı yapıp topu dışarı atınca maçında gidişatı belli oldu. Mete Kalkavan ilk yarıda Podolski'nin Gökhan'ın baldırına basmasına göz yumarken sarı kartına bile başvurmayınca bundan cesaret alan Podi 5 dkika sonra yine hakemin gözü önünde hem omuz atıp hem de tekme attı. Tabi bu pozisyonda hem orta hakem hem de yan hakemin gözüne perde inmişti. Ancak yine ilk yarıda Podolskinin lig tv'nin pierosuna göre 15 cm ofsayt olmasına rağmen attığı gol ne hikmetse daha fazla konuşuldu. Yine maçın ilk yarısında kendi sahasının ortalarına kadar çıkarak topu uzaklaştırmaya çalışan Muslera'nın kol böreğini görmeyen Mete Kalkavan herhalde MHK'den en az 8.5 puan alır. 

Maçın ikinci devreside yine Fenerbahçe hücum oyuncularının gol kaçırma yarışı olarak başladı. Ama dahi teknik adam Pereira gol kaçırsada pozisyonları yaratan Volkan Şen'i çıkarıp Diego'yu oyuna alarak şapkadan tavşan çıkarmaya çalılştı. Diego oyuna girmeliydi ama çıkacak adam Josef olmalıydı. G.Saray 'ın zaten değil hücum edecek ayakta duracak hali yoktu. Ama 28 sezon sonra Fenerbahçeye en kısır sezonunu yaşatan korkak aptal Pereira Fenerbahçe taraftarı ile dalga geçmeye devam etti. Alper'i çıkarıp balon Ozan'ı oyuna alması tam bir skandal karardır. 

Arık bu 5 puanlık farktan sonra bu takım şampiyon olsa bile bu adamı değil gelecek sezona şampiyonluk turuna bile katmamak lazım. Caner gibi yüreğiyle oynayan bir adamı küstürüp isyan ettiren bu korkak Pereira İsmail Kartal2ın tırnağı bile olamaz. Elindeki kısıtlı kadroya rağmen çok daha başarılı olan İsmail Hoca bu takımı açık ara şampiyon yapardı.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..