Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Nisan '07

 
Kategori
Futbol
 

Saraçoğlu şampiyonu belirler..

Saraçoğlu şampiyonu belirler..
 

Büyük gün geldi çattı sonunda, bizler için Fenrbahçenin İnönüye gelmesinden büyüktür bu gün. Kadıköyde kazanılan maçlar, yazılan tarihler, uğratılan hezimetller daha bir farklıdır biz Beşiktaşlıların gözünde.

Valillik ve biletixin yapmaya çalışırken gene berbat ettiği bir bir organizyon bozukluğu sayesinde maça gidemeyeceğim. Pazartesi gününden beri, biletler he çıktı he çıkacak diye telefonu elimizden düşürmedik , nihayetinde dün sabah 10:00 sularında sadece Beşiktaş Tansaş, Merter ve Caddebostan Biletixden(!!) satışa çıktı. Aslında geceden arkadaşlarımız kuyrukları oluşturmuştu beşiktaş aşkına, tabii bir bayan olarak benim böyle bir imkanım yoktu:( Neyse sağlık olsun rakı-balık ikilisi ile evden desteğimizi vereceğiz. Taraftarlarımız toplu gidemeyeceklermiş stada, ama ben inönüdeki maça hepsinin toplu halde gelip eski açığın önünde durduklarını gözlerimle gördüm, bu çifte standart nedendir, nedir bu fenerbahçe yandaşlığı? Neyse, alışkınız biz, bu yüzden beşiktaşlıyız.

Nobre oynamıyor büyük ihtimalle, ama oynayıpda bir gol atmasını çok isterdim gerçekten, maçın yıldızı bana göre ilk maçta ki gibi Bobo olacaktır, Richopaşa ya nazaran Delgadodan bir patlama bekliyorum, beşiktaş hücum yapmassa maçı alacaktır, ama olurda gol atayım diye sahaya çıkarsa tuncay güzel şeyler yapabilir, kontra ataklardan maçı verebiliriz, benim tek düşündüğüm bir şey var bu akşam, beşiktaş 2/1 yenilipte feneri elemesin, yani hem yenelim hem eleyelim, ilk maç avantajı ile yenilipde elemek bana maç sonu keyif vermeyecek bunu biliyorum. Artık saatler kaldı, içimde ki heyecanı anlatamam, iş yapamıyorum, ç alışamıyorum, kafam hiç yerinde değil, içim içime sığmıyor, çoğu arkadaşım maçta olacak, iş arkadaşlarımda gidiyorlar ama onlar fenerli :( gel dediler ama Fenerbahçelilerin arasında maç izlerken gol atarsak gidip de koridorlarda gollllll diye bağırmak istemiyorum. Maç'a 7 saat kaldı, iyi oynayan kazansın demeyeceğim, Beşiktaşım kazansın, kazanmak zorunda.Bu maçı farklı bir şekilde alırsak ezeli rakibimiz ligden de kopacaktır, haydi Beşiktaşım göster kendini, sen bu sahneye daha öncede çıktın, aşina oldun saraçoğluna artık, çocuk oyuncağı bu, sende benim koca bebeğimsin , al oyuncağını oyna bakalım...


 
Toplam blog
: 4
: 377
Kayıt tarihi
: 29.01.07
 
 

24 yaşında İstanbul doğumlu, devamlı sektör değiştiren, buna rağmen hala mesleği netlik kazanmamış, ..