Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '07

 
Kategori
Haber
 

Fatih Sultan Mehmet köprüsü üzerinde bir yaratık görüldü.

Fatih Sultan Mehmet köprüsü üzerinde bir yaratık görüldü.
 

Nasanın uydu bölümünde çalışan bir arkadaşım, uydudan aldığı bir görüntüyü gizli olarak bana gönderdi. Bu görüntü Fatih Sultan Mehmet köprüsü üzerindeki bir yaratığı gösteriyor. Görüntünün üzerine in mi cin mi diye yazmasına rağmen, Amerika'daki yetkililer bunun bir uzaylı olduğu tahmininde bulunmuşlar ve bu haberin tamamen gizli tutulmasını istemişlerdi. Ama o arada arkadaşım e-posta ile bana bu görüntüyü göndermiş bulundu. Daha sonra arkadaşımdan bir haber alamadım.

Yüzyıllardır uzaylılar dünyamızı ziyaret ediyorlar, dünyanın bir çok yerinde Ufolar görünüyor. Bazen uzaylılar dünyadaki bazı kişileri alıp, üzerinde deneyler yapıyorlar. Daha sonra ise tekrar dünyaya getiriyorlar. Bir tarihte İstanbul'da Ufo ile ilgili bir konferans yapılmış, buraya dünyanın bütün ülkelerinden uzmanlar gelmişti. Hatta gelenler arasında uzaylılar tarafından kaçırılan bir kişinin anılarını da dinlemiştik. Bazı kişiler ise bu konuların mümkün olduğu kadar gizli tutulduğunu anlatmıştı.

Bu kişiler arasında ulusal güvenlik servisi eski görevlisi Todd Zechel de vardı. Bu kişiye göre CIA ya bağlı müdürlüklerin hepsi 1948 den bu yana Ufo bilgilerini toplamakta, analiz etmekte ve saklamaktadır. Zechel, Ulusal fotoğraf bilgileri, bilim ve teknoloji ofisinin 1953 yılından beri dünya genelindeki Ufo olaylarını incelediğini söylemektedir. Bu incelemeler hem fotoğrafla belgelenmemiş olayları, hem de fiziki kanıtları ve fotoğraflı olayların yeniden analizini kapsamaktadır.

Zechel ayrıca CIA nın operasyolar müdürlüğü ajanlarının Ufo görgü tanıklarını sorguya çektiğini, yeraltı operasyon birimlerindeki ajanların da tanıklara gözdağı verme, tehdit etme ve hatta susturma gibi eylemlerde bulunduğunu belirtmektedir.

Bu konuda daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki linki tıklayın.

http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=33241

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..