Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Aralık '07

 
Kategori
Basketbol
 

Rezalet ve fiyasko...

Rezalet ve fiyasko...
 

Yüzüncü yılın son derbi karşılaşmasında Fenerbahçe Beşiktaş'tan tarihi bir fark yiyerek kendisinden beklenmeyecek bir sonuç aldı. Önceki gün Basketbol takımı hakkında özet bir değerlendirme yapmıştık. Bugünkü maç güzel bir sos kıvamında yazımızın üzerine eklenmiş oldu. Fenerbahçe'nin basketbol şubesinin bu kadar sahipsiz kalması ve kötü yönetilmesi kabul edilir bir şey değil. Hele geçtiğimiz sezonu görkemle kapatmış bir takım için.

Fenerbahçe yönetimi çok acil bir müdahalede bulunmalı ve Tanyeviç'i avanesiyle birlikte takımın başından uzaklaştırmalıdır. Aldığı o iki genç oyuncuyu da yanına ekleyerek elbette. Fenerbahçe'nin yıllardır bu kadar farklı maç kaybetmesine alışık olmayan Fenerbahçe basketbol izleyicisi ve seyircisinin bu üçlüye tahammülü kalmamıştır.

Tanyeviç her maçı üzerine yeni hatalar koyarak oynatmaya devam etmektedir. Beşiktaş karşılaşmasında gördüklerimiz karşısında isyan etmemek mümkün değil. Tanyeviç ellerini açmış maçı izliyor. Vidmar denilen basketbolcuyu çok aradı mı Fenerbahçe teknik heyeti. Ben gönüllüyüm; en az onun kadar oynadığımı ispat ederim, fırsat verilirse.

Beşiktaş uzunları blok yapma rekoru kırdılar bu maçta.

Önceki haftaki Galatasaray karşılaşmasından bu maçın gelişi belliydi. Ne dedik? Fenerbahçe adam gibi yenilmesini de unuttu. Eğer yenilecekse tarihi farklar yiyerek yeniliyor. Fenerbahçe yönetimi bunu izleyecekse biz Fenerbahçe'nin basketbol takımı yok gibi davranmaya başlayabiliriz artık.

O gün gelene kadar da oyuna yönelik başka bir şey yazmaya hiç gerek yok sanırım...

Uzay Gökerman

 
Toplam blog
: 2033
: 1268
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

"Keyif verici bir yalnızlık" olarak gördüğüm yazma serüvenimin en önemli merkezlerinden bir tanes..