Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Çılgın mısınız

Çılgın mısınız
 

işte bu


Oldu bitti hanım hanımcık hatta fazlacana sakin bir hatunumdur. Öyle çılgınca yaşamak olsun gereksiz tehlikeler olsun bana gelmez. Bana hadi çılgınca bir şey yap deseler aklıma Beyoğlu'na gitmekten öteye bir şey gelmez. Hatta hava atarım bak inanmazssın dün Beyoğlu'nda yürüdüm falan derim millet gıcık olur.

Geçen 8 martta ünlü femen kadınları geldi aslanlar gibi soyundu kadın haklarını savunan herkese derin saygı duyarım ve desteklerim. İşin en güzel yanı eylem biçimlerine de lafım yok. Demokratik eylemlerden en çarpıcı olanı seçmişler hatta Türkiyeli kadınlarındanda femen olmalarını istemişler. Kişisel olarak manitamın önünüde bile soyunamazken o kadar insanın içinde soyunma fikri bile tahmin edemeyeceğiniz kadar beni endişelendiriyor. Buradan hemen Türkiyeli kadın femen olmasın demiyorum olsun hatta destekliyorum. Bir iç çamaşırı firması finanse ediyormuş etsin. Kadınlara yönelik şiddet için, ekolojik her türlü eylem için, neoliberalist karşıtlığı için çarpıcı eylemler yapsın. Basın günlerce yazssın çizssin bütün sol cenah ve dahi muhazakar kesim cephe alsın. Sürekli bir kaos sürekli bir gündem oluşsun yemin ederim sonuna kadar kendilerinin yanındayım canlarım benim der bağrıma basarım. Hatta ileri boyutta erkek eylemcileride yanımızda görebileceksek ne mutlu bize.

O kadar çıplak ve eylem manyağı bir yurdum insanına acayip ihtiyaç duymaktayım. İnsanlık böyle çarpıcı güzel eylemlere hasret kalmış durumda. Femen nerede eylem yapsa ortalığı inletiyor. İstediklerini net olarak ortaya koyan sloganları kadar eylemin amacına odaklı olmaları yönünden takdire şayan bir duruşları var. Pek çok erkeğinde başka başka nedenlerle desteklediklerini hatta eylemlerinin artması yönünden isteklerine şehit oldum. Onlarıda anlıyorum hatta allah belanızı versin diyorum.

 

 

 
Toplam blog
: 54
: 533
Kayıt tarihi
: 18.02.12
 
 

Tasarımcıyım grafik çalışırım. ..