Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Aralık '14

 
Kategori
Sinema
 

Eliza Graves

Eliza Graves
 

Film: stonehearst asylum

Tür: Gerilim

Puan: 10 üzerinden 6

Vallahi filmi izlerken ne desem diye çok düşündüm. Filmde başrol tımarhaneden içeri adımını atar atmaz hemen aklıma Türklerin çekmiş olduğu Şahan Gökbakar'ın Gen filminin senaryosu geldi. Deliler tımarhaneyi ele geçirmiştir. Doktorları içeri tıkmıştır.

Daha onuncu dakikada bu sürpriz olması gereken sahnenin ne olduğunu tahmin edince inceden bir mide bulantısı yaşadım ama izlemeye devam ettim. Zira Şahan'ın filminin de Hipnoz adlı filmin senaryosunun çakması olduğu iddia edilmişti. Sonuç olarak herhalde bu deli senaryosu artık halka mal oldu diyebiliriz. Bu senaryoyu çekmek bedava!

Neyse efenim, uzatmayalım. Aynı konulu bu üç film içerisinde en güzel olanının bu olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca Şahan konuyu sürpriz olmayan şekilde tıpkı Tepenin Gözleri filmindeki gibi dogy style'a bağlarken, bu filmde gerilim doğrudan hayvanlaşılmadan daha saf verilmiş. Yani merak ederseniz Gen filmini de izleyebilirsiniz ama tabi Eliza Graves kalitesi beklemeden...

Sonuç olarak eğer benzerlerini izlediyseniz öyle senaryo orijinalliği diye geberip bitmiyorsunuz. Dolayısıyla sırf senaryosundan 10 üzerinden 11 diyemeyeceğim ama herşeye rağmen benzerlerinin en iyisiydi.

İzlemenizde fayda var, tabi benzerlerini izlemediyseniz. İyi seyirler.

 

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..