Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '18

 
Kategori
Eğitim
 

Hayat Parmaklarımın Ucunda:)

Hayat Parmaklarımın Ucunda:)
 

  Yeniden merhaba, bugün biraz daha bilgi odaklı bir yazıyla karşınızdayım. İmkanları kısıtlı olup maddiyat veya zaman açısından yetişemeyen arkadaşlarıma minik bir hatırlatma yapacağım.

   Online öğrenim veya teknolojiyi gelişmiş öğrenme olarak da bilinen E -öğrenme, yalnızca Web tabanlı dersleri ve sanal sınıfları değil, aynı zamanda duygusal bir tanıma sistemine sahip uzak laboratuarları da içeren, heterojen öğrenmeyi de sağlıyor. Öğrencilerin bir web kamerası kullanarak gerçek zamanlı yüz ifadesi tanıma ile uzaktan yapılan gerçek deneylerle etkileşime girmelerine izin veriyor. Yani her şey bizim istememizle doğru orantılı.  Bu çalışma, öğrencilerin öğrenme deneyimini iyileştirmek için duygularını incelemektedir. İlk olarak, öğrencilerin mevcut boşluklarını doldurmak ve aynı zamanda platformun kullanılabilirliğini ve okunabilirliğini geliştirmek.

   Teknolojinin ulaştığı her yer bambaşka formlara dönüşüyor. İnternetsiz kalamıyoruz 5 dakika. Ama medyayı sosyal mecralarda kim nerde ne zaman ne yapmış kiminleymiş gibi sorularla vakit öldürmekten ziyade kendimize yatırım yapmak en doğrusu gibi geliyor açıkçası. Hani çok meşhur bir söz vardır: “Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır.” Konumuz tam olarak da bu aslında.

   O kadar çok gelişim için fırsat var ki, mimarlık, mühendislik, sanat, sosyal bilimler gibi çeşitli alanlarda dünyanın önde gelen üniversitelerinin ücretsiz olarak açmış olduğu eğitim videoları var. Ve her şey parmaklarımızın ucunda, istiyorsak sosyal medyayı kullanıp bize dersi veren hocamıza bile ulaşmak mümkün. İstemekle başlıyor her şey. Biz istersek evren harekete geçiyor. Ve en sevdiğim sözle bugünü noktalamak istiyorum. Evren hareketi alkışlar. Oturduğu yerden başarıya ulaşan tek canlı tavuktur

Sevgilerimle…

 
Toplam blog
: 23
: 132
Kayıt tarihi
: 03.10.18
 
 

insan ve insana ait her türlü olguyla ilgilenen, psikoloji eğilimi olan, astrolojiyi çok seven, h..