Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mayıs '17

 
Kategori
Astroloji
 

Haziran ayının Astrolojik etkileri

Haziran ayının Astrolojik etkileri
 

HAREKETLİ BİR AY BİZLERİ BEKLİYOR!

Astrolojik açıdan oldukça renkli bir ay bizleri bekliyor. İkili ve sosyal ilişkileri, aşkı ve sanatı sembolize eden Venüs’ün 06 Haziran’dan itibaren ay sonuna kadar rahat ettiği boğa burcunda yerleştiği görülüyor. Bu süreçte ikili ve sosyal ilişkilerinizi sağlam temellere oturtabilir, kalıcı olabilecek yeni bir aşk ilişkisine adım atabilirsiniz. 02 Haziran’da Venüs ile Uranüs ve Satürn arasında olumlu açılar olduğu için, sürpriz bir şekilde hayatınızı değiştirecek kişi ile karşı karşıya gelebilirsiniz. 30 Haziran ise sosyalleşmek veya sevgilinizle romantik saatler geçirmek için gayet uygun görünüyor.

İletişim, sözleşmeler, ticaret, ulaşım ve eğitim ile ilgili olan Merkür ise, ayın 21’ine kadar güçlü yerleşimde olduğu ikizler burcunda olacak.  Özellikle 02 Haziran’da güneşin kalbinde (cazimi) olduğu için, hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilir, kendinizi ilham dolu hissedebilirsiniz. Ayın genelinde Merküryen konularda avantajlar olmakla birlikte, Merkür’ün olumsuz açılarının olduğu bazı günlere dikkat etmeniz gerekiyor. Merkür ile Neptün ve Mars arasında olumsuz açıların olduğu 14–15 Haziran günleri, düşünmeden aldığınız bazı kararlar daha sonra pişmanlık yaratabilir. Bu günlerde insanlarla iletişim kurarken daha temkinli olmalısınız.  19 Haziran’da ise Merkür ile Satürn arasındaki olumsuz etkileşimden dolayı, kendinizi baskı altında ve depresif hissedebilirsiniz.

Girişim, mücadele, öfke yönetimi ve dayanıklılık ile ilgili olan Mars, 04 Haziran’dan itibaren ay sonuna kadar rahat etmediği yengeç burcunda olacak. Dünyada sular ve denizler ilgili bazı sorunları ve kazaları gündeme getirebilecek olan bu süreçte, öfkenizi etkin yönetmeniz gerekiyor. Ayrıca ay boyunca girişimde bulunurken ve engellerle karşılaştığınızda aşırı duygusal ve fevri tepkiler vermek yerine makul bir tutumda olmanızda fayda var. Özellikle 21 Haziran’da Venüs ile olumsuz açı yaptığı için, ilişkilerinizde sağduyulu olmanız gerekiyor. 26 Haziran’da Neptün ile olumlu açı yaptığı için, abartıya kaçmadan hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

Otorite figürleri, yöneticiler, liderler, organizasyon ve yaratıcılık ile ilgili olan Güneş’i değerlendirdiğimizde, 04 Haziran’da Neptün ile olumsuz etkileşimde olduğu için kariyerinizde ve hayatınızın yönetiminde yanılgıya düşmeniz mümkün görünüyor. 17 Haziran’da ise Satürn ile arasında olumsuz etkileşim olduğu için kariyeriniz ve hayatınız ile ilgili karamsar bir tutum içinde olabilir, inisiyatif kullanmakta zorlanabilirsiz. Bu günlerin dışındaki tarihlerde daha rahat hareket edebilirsiniz.

Sağlık, huzur, başarı ve aşk dolu bir ay geçirmenizi diliyorum. Sevgiyle kalın ve kendinize iyi davranın.

 

 
Toplam blog
: 49
: 4370
Kayıt tarihi
: 27.01.12
 
 

25 Ocak İstanbul doğumludur. Alman Lisesi'nden mezun olduktan sonra başladığı lisans eğitimini İs..