Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Haziran '17

 
Kategori
TV Programları
 

İçerde; Kebapçı Celal'in hazin sonu! Yılmaz ailesinin mutluluğu!

İçerde; Kebapçı Celal'in hazin sonu! Yılmaz ailesinin mutluluğu!
 

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Mustafa Uğurlu’nun rol aldığı ‘İçerde’, dün akşam unutulmaz final bölümüyle ekranlara veda etti. 39 hafta boyunca milyonları heyecan dolu bir serüvene dâhil eden ‘İçerde’de, izleyicilerin tüm bir sezon boyunca merakla bekledikleri o büyük soru cevabını buldu: “Sarp, Umut ve Füsun, birbirlerine kavuşabilecekler mi?”. Umut’u (Mert), Eylem’e evlilik teklif ettiği sırada kaçıran Celal karşısında Yılmaz Kardeşler, omuz omuza büyük bir mücadele verdi. Aksiyon dolu sahneleriyle her hafta olduğu gibi nefesleri kesen bölümde, final anı İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen gala gecesinde alkış tufanına yol açtı. Sarp, Umut, Füsun ve Eylem’in aynı masada bir aile olarak yaşadıkları mutlu anlar, finale damgasını vururken, Sarp ve Umut’un tıpkı çocukluk günlerindeki gibi annelerinin elinden salçalı ekmek yemeleri ise ekran başındakilere duygusal anlar yaşattı.

İşte, hafızalardan çıkmayacak final sahnesi:

 

Büyük finalde ilk defa polis üniformasıyla gördüğümüz Sarp’ın, şeref madalyası aldığı an ise onun 39 hafta boyunca “içerde”ki zorlu yolculuğunun unutulmaz bir nişanesi oldu.

İçerde 39.Bölüm (5)

İçerde 39.Bölüm (3)

Ekran AlıntısıİÇERDE.39.FİNAL

Umut, Füsun ve Eylem’in de katıldığı tören sırasında polis minibüsüne bindirilen Coşkun’un,

İçerde 39.Bölüm (7)

Yılmaz Biraderleri son kez selamladığı an da izleyicileri kahkahalara boğdu.

 

CELAL’İN HAZİN SONU!

Demir parmaklıklar ardına girmektense ölmeyi tercih eden Celal, sonunda bu büyük korkusuyla karşı karşıya geldi. Hücresinde akıl sağlığını kaybeden Celal’in, geçmişiyle yüzleştiği anlar bölüme damgasını vurdu. Kızı Melek ve Yusuf Müdür’ü gördüğünü sanan Celal, onların acıtıcı sözlerinin ardından kendini asarak intihar etti. Usta oyuncu Çetin Tekindor’un unutulmaz performansıyla ‘İçerde’ tarihine adını yazdıran bu sahneyle, adalet yerini buldu.

Celal Baba hücresinde adeta kafayı yemiş bir haldeydi.

Ekran AlıntısıİÇERDE.39.F5

Bir tarafta Yusuf Müdür; "Sen nasıl düştün bu hale..." Diğer tarafta kızı Melek'i görür. Celal ne yapıysam ailem için yaptım dese de Melek; "Bu yaptıklarının karşılığında bir şey getirdim de ve idam ipini uzatır.

Ekran AlıntısıİÇERDE.39.7AB

Celal dayanamaz ve intihar eder.

Ekran Alıntısı İÇERDE.39.F1

İşte, Celal’in sarsıcı sonu:

 

‘İÇERDE’, ZİRVEDE VEDA ETTİ!

DCwAgJWW0AAuRo2

Pazartesi akşamlarının zirvedeki ismi ‘İçerde’nin dün akşam ekrana gelen final bölümü; ABC1 20+'da 10,99 izlenme oranı (rating), 27,63 izlenme payı (share), AB’de 11,87 izlenme oranı (rating), 30,08 izlenme payı (share), Total’de 8,76izlenme oranı (rating), 22,26 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. İçerde dün akşamki final bölümüyle TT listesine 8 etiketle girerek tarihi bir ilke imza attı. Listenin başında yer alan #içerdefinal ve#sonkeziçerdeyiz etiketleri, uzun süre TT gündeminde kaldı.

İçerde'de kebapçı Celal'in hazin sonu ile noktalandı.

Sarp ve Umut için mutlu son oldu. Füsun iki evladına kavuştu, bağrına bastı, aslı mutluluğu o yaşadı.

İçerde 39.Bölüm (6)

Celal Tarihi hesaplaşmanın tek kaybedeni. Kendi elleri ile ipini çekti ve kızı Melek'e ahrette kavuştu.

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Komgre ve Sergi Sarayı'ındaki Canlı yayın final gecesinde, gözlerim Çetin Tekindor'u aradı. Çekilen hiç bir kare resimde de göremedim. Filmlerde kötüler hep yuhalanır ya... Çetin Tekindor (Celal Baba) bundan çekinmiş olmaz, zira o bir profesyonel... Yılların duayeni Tekidor, bilhassa dizinin finalinde gösterdiği hücre ve intihar sahnesindeki performans ile ayakta alkışlandı.

İçerde tek sezonluk (39 bölüm) dizi unutulmaz arasına adını altın harflerle yazdırdı.

İçerde 39.Bölüm (10)

Ay Yapım ve oyuncuları başta Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli vede tüm oyuncu kadrosuna sonsuz teşekkürler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Görseller ve kaynak haber Persona Basın Bülteninden.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..