Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1973 doğumluyum, İstanbul'da ikamet etmekteyim. Özel sektörde görev yapmaktayım.

Yaklaşık 5 yıldır çeşitli site ve forumlarda futbol ağırlıklı yazıları yazıyorum.

Umuyorum ki bu sayafalarda hep güzel konuları yorumlarız.

Selam ve saygı ile...

 
 
TFF ve PFDK, yeni bir "adalet testinde"

Size, Andre Santos'un "iddia edilen" resmini iyice incelediğinizde, Fenerbahçe'nin bu sezon ne maç, ne idman, ne de taraftar kıyafer kreasyonlarında böyle bir modelin, yani ŞORT AĞIZLARINDA YATAY ŞERİTLİ olmadığını göreceksiniz. Bu resmi kim "montajlamışsa" daha fazla dersine çalışması lazım.

31 Mart 2010 20:36
Fenerbahçe'ye küfreden spor yazarı kim?

Pardon ya.. Gerçekten özür.. Küfretmek ayrı, tempo tutmak ayrı.. Haklısınız ağzıyla söylemiyor ama destekliyor hareketleriyle. Durum böyle olunca da eleştirilmez oluyor değil mi? Küfretmemiş oluyor ve de onaylamamış oluyor? Eee peki o alkışlarla destek olma, tebessüm etme ve o ortama ne demeli? Ayrıca bu yazıda bizim anlatmak istediğimiz ne? Siz bu yazıyı okuyarak, özümseyerek, ne söylemek istediğimizi anlayarak mı bu yorumu yazdınız yoksa "ya ben de bir iki karalayayım" mı dediniz? Nedir yani? Osman Tamburacı veya başkası, her kim olursa olsun. Bizim itirazımız bu isimlere değil ki zaten. Bu olayları aymazlığa dönüştürenlere, rant elde etmek isteyenlere, böylesi dost meclisi sohbetleri üzerinden kendi ikballerine devam edenlere, dahası başka kulüplerden özür bekleyen "özürsüzlere.." Bilmem anlatabildim mi?

03 Kasım 2009 15:59
Kalkanların altında

Bu yazıyı kaleme almamızın üzerinden sadece 1.5 ay geçti ve maalesef aynı sıkıntı 26.01.2009 tarihinde yeniden yaşandı. Hem de daha öncekilerden daha sert, daha sıkıntı verici bir şekilde. Olaylara sebep olanlar, seyirci kalanlar ve sonrasında masum insanlara zarar verenleri kınıyoruz bir kez daha.

28 Ocak 2009 14:05
 
Toplam blog
: 39
: 1659
Kayıt tarihi
: 12.11.08