Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '17

 
Kategori
Dünya
 

Oyunun Sonuna Gelinmek Üzere İslam Medeniyetini de Yok Edecekler!

Oyunun Sonuna Gelinmek Üzere İslam Medeniyetini de Yok Edecekler!
 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e sormuşlar geçmişte Pkk lideri Abdullah Öcalan ile neden yanyana fotografınız var? diye.

Cevabı şöyle olmuş;

-"O dönemde Pkk'nın Kürtlere özgürlük ideolojisini savunuyor zannediyordum, yanıldığımı anladım Pkk bölücü bir örgüttür."..

Burada çok kısa bir noktaya değinip konumuza geçeceğim. Neredeyse hayatının tümü siyaset ekseninde geçirmiş bir Perinçek'in terör örgütünün ideolojiye sahip olamayacağını nasıl öngöremez (adı üstünde terör örgütü. sadece öldürmeyi bilir) ve Öcalan'la aynı karede boy gösterir. Bir gazeteci olarak yanyana fotografı elbette olabilir zira o dönemde bir çok gazeteci Öcalan ile röportaj yapmış fotograf çekilmiştir yanyana.

Perinçek'i anlayabilen biri varsa söylesin lütfen..

Gelelim esas konumuza..

Gerçekleşir veya gerçekleşmez. Ertelenir veya ertelenmez. Kuzey Irak'ta yapılması düşünülen referandum'un yani Kuzey Irak bağımsız Kürt devletinin kurulması talebi gerçekten de Kuzey Irak'ta yaşayan Kürt halkının evrensel hukuk'a dayalı bir özgürlük mücadelesi mi yoksa başka bir şey mi?

Elbetteki başka bir şey!

Başka bir şey dediğim şey "PETROL!"..

Başta ABD olmak üzere İngiltere Fransa Almanya gibi batı ülkeleri dolaylı yollardan Barzani'ye destek verdikleri ayan beyan ortada!

Uluslararası petrol silah dolar tuccarları Ortadoğuda elli yılda öyle bir strateji geliştirmişler ki, her ülkenin siyasal yapısını Büyük Ortadoğu Projesine yönelik geliştirerek ülke iktidarlarını ona göre ayakta tutmaya çalışmışlar çalışmaya da devam ediyorlar. Muhalefet liderlerini bile petrol silah dolar tuccarlarının belirlediklerini göz ardı etmeyelim.

Şimdi herkes iyi anlamalıdır ki Kuzey Irak'ta kurulması istenen Kürt devletinin asla ve asla orada yaşamlarını sürdürmeye çalışan Kürt halkının haklarına yönelik değil, tamamen ve tamamen BOP'ne yöneliktir ve de Ortadoğu islam coğrafyasına serbest piyasa ekonomisini geliştirmek adına'dır!

Ortadoğu İslam coğrafyası bin beşyüz yıllık islam medeniyetinin var olduğu büyük bir coğrafyadır ve sadece yeraltı petrol kaynakları değil İslam kültürünü de ele geçirmek istemektedir Amerika!.

Ülkeyi yöneten kırk yıldaki tüm hükümetler adeta ülkede sanki bir Kürt sorunu varmış gösterilerek Amerika'nın kendi eliyle örgütlemiş olduğu Pkk terör örgütüyle mehmetciklerimizi savaştırarak toprağa düşmüşler binlerce insanımızın hayatına mal etmişler!

Ha, anayasaya Kürtlerin tanınması konusu ilave edilmelidir o ayrı konu. Bundan sonra ileve edileceğine de inanmaktayım çünkü Kürt realitesinin sonuna gelinmiş gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır.

Nedir gerçekler?

1- Kırk yılda vatan diyerek binlerce ana kuzusu toprağa düşmüş. Oysa Ortadoğu petrollerini ele geçirmeye çalışan Amerika ve emperyal ülkeleri için düştüler!

2- Barzani her ne kadar Kuzey Irak Kürt halkının özgürlüğünü istiyor gibi görünse de asıl amacının Amerika ile işbirliği yaparak dünyadaki petrol silah ve dolar tuccarlarına hizmet etmektedir!

3- Ortadoğu coğrfyasında yaşayan tüm halklar siyasi liderler tarafından kandırılarak (özellikle din hamaseti yürütülerek) yeraltı kaynakları başta olmak üzere islam coğrafyasındaki tüm varlıklarını emperyal tuccarlara devredilmek isteniyor.

İki kere ikinin dört ettiği gibi bu böyledir biline!

 

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..