Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Nisan '18

 
Kategori
TV Programları
 

Selanik 1920 Destan Dizisi İçin Aranan İsmet İnönü Bulundu!

Selanik 1920 Destan Dizisi İçin Aranan İsmet İnönü Bulundu!
 

Şahin Duman o aktöre benziyor


Kanal D için hazırlanmakta olan Selanik 1920 Destanı dizisi için Atatürk’ün Kevin Costner ve Yalçın Mıhçı isimlerinde karar kılınmıştı.

Atatürk’ün çocukluk arkadaşı da olan İsmet İnönü Paşa için aranan isim Avustralya’dan bulundu. Şahin Duman artık Selanik 1920 Destanı dizisinde İsmet Paşa olarak karşımıza çıkıyor.

Şahin Duman 7 Ocak 1989 yılında Çanakkale’de dünyaya geldi. Y Production tarafından önerilen Şahin Duman Kanal D ile 14/4/2018 tarihinde Selanik 1920 Destanı için anlaşmaya imza attı. Oyuncu bölüm başına 150 bin Türk lirasına imza attı. Seçkin Özdemir’e olan benzerliği ile dikkat çeken Şahin Duman aslında genç yaşına rağmen uzun süredir sektörün içerisinde.

Şahin Duman Avustralya’da Russell Crowe ile çalışmış. Russell Crowe’un “Son Umut” filminde Şahin Duman hem kamera arkası hem de kamera önünde çalıştı. Konuk oyuncu olarak oynadığı “Son Umut” filmi Şahin Duman’ın ilk uluslar arası deneyimi değil.

Dublörlükte yapan Şahin Duman 007 James Bond “Skyfall” filminde Kapalı Çarşı’nın çatısında dublör olarak oynadı. Filmin en can alıcı sahnesi olarak bilinen bu sahnede motosikleti ile yer aldığı filmde pek çok oyuncunun çekinerek oynadığı sahneleri Şahin Duman gözü kapalı ve büyük bir cesaretle perdeye yansıttı.

Y Production tarafından Selanik 1920 Destanında İsmet paşa karakteri ile ekranlarda yüzünü izleyeceğimiz Şahin Duman oyunculuğu ile olduğu kadar yakışıklılığı ile de gönüllere taht kuracaktır.

Sahin Duman 7 Ocak  1989 Çanakkale doğumlu. İlkokul eğitimini Gündoğdu Köyünde (Gündoğdu Nevzat Duman İlkokulu) tamamladı. Çanakkale- Çan ilçesinde ortaokul eğitimini ( Atatürk İlköğretim Okulu) bitirdi. Çan ilçesinde lise ( İbrahim Bodur Anadolu Lisesi) eğitimini bitirdi.  Üniversite eğitimine (2007) İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliğini kazandı. Aynı anda İstanbul Üniversitesinde Yabancıdiller bölümünde İngilizce ve Almanca eğitimi de alarak diplomalarına diploma ekledi. 2009 yılında Amerika Harvard Ünivesitesinde Sinema Televizyon bölümüne geçip bu üniversiteden mezun olmuştur. 2017 yılında yaptığı evlilikten bir oğlu olan Duman aynı yıl ailesi ile Türkiye’ye dönüş yaparak Çanakkale’ye yerleşti.  Türkiye Filmsan Vakfı kurucu üyesi Olan Şahin Duman Televizyon Sendikasında da aktif olarak üyelik yapmaktadır.

On parmağında on marifeti ile eğitimli, tecrübeli, yakışıklı oyuncu Şahin Duman Selanik 1920 Destanı ile oyunculukta göz dolduracak.

2018 yılının ekim-Kasım aylarında televizyonda izlemeye başlayacağımız dizide başarısına yeni başarılar katması dileği ile Şahin Duman’a “yolun açık, alkışın bol olsun!” diyorum.

Hayatta yolunuzun hiç kapanmaması dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..