Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '17

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Trende, vapurda sıkıştırılmaktan herkes şikâyetçi olmayabilir; hatta memnun olan bile vardır

Trende, vapurda sıkıştırılmaktan herkes şikâyetçi olmayabilir; hatta memnun olan bile vardır
 

Hatta bu durumdan şikâyet edenlerin de rahatsız olduklarından emin değiliz. Rahatsız eden, sıkışıklıkta utandıran temaslardan ziyada bilinçli yapılan taciz, sapıklı ve kaba davranış.

Hatta kaba davranış asıl neden olabilir. Çünkü rahatsız eden durumlar dışında insanlar bir arada olmayı isterler zaten. Üstelik birbirine ya da diğer insanlara yakın olmak isteyenler de vardır.

Hayalini kurduğu ve başka hiçbir şekilde yakın olamayacağı kızla mutlu bir sıkışıklık tesadüfü sonucu bu kadar yakın olmak kimi mutlu etmez ki…

Ahlaki yönden ele aldığınız zaman konu çirkinleşir ve üstelik birbirine değen vücutlar ve başka hoş olmayan görüntülerle çirkindir de zaten. Yani görüntüden ziyade içeriğe bakmak lazım. Bu durumdan memnun musunuz diye kişilere soralım diyeceğim ama doğruyu söylemezler.

Elinde olmadan doğal bir yakınlaşma insanları rahatsız etmez, çoğu utanarak mutlu olur. Tabi o kalabalığın içinde size yakın durmasını istemedikleriniz de olacaktır. Bir de sapıkça hareketleri varsa… Ama o kişi George Clooney ise pek fark etmez.

Yine de ahlaki yönden bazı kişilere uymaz. Namahrem erkek veya kadınlar vücudu vücuduna değiyor. Kasıtlı bir şey yok ama başkalarıyla elini dahi sıkmayanlar böyle bir durumda ne yaparlar. Kadınlara ayrı araç, genel uygulama olmasın ama isteyenler yapabilir.

Ben hiç rahatsız olmayan bilakis memnun olanlardanım. Hele bir de yanımda yakınımda George Clooney’nin dişi versiyonu varsa ineceğim yerde de inmem. Polis kayıtlarında vukuatıma rastlanmadığına göre ben de biraz Clooney’im demek ki.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..