Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '14

 
Kategori
Sinema
 

Unutursam Fısılda

Unutursam Fısılda
 

Bu filmi ifade eden tek bir kelime söyle deseler ''kardeşlik'' derdim. Hayaller, müzik dünyası, arkadaşlık, kardeşlik ve her şeye rağmen ''kardeşlik''. Çağan Irmak filmlerini ilgiyle izleyen birisi olarak şunu söyleyebilirim ki bu film sanki başka güzeldi. 

Kardeşiniz varsa alın Onu da birlikte gidin sinemaya. Belki duygulanır, ağlarsınız birlikte. Belki hayallerinin peşinden gitmenin büyüsü belki kardeşliğin o hem kıskançlığı hem dostluğu içinde barındıran çifte karakteri etkiler sizi. Müzikleri ruhunuzu okşar istemesenizde. Eskiyle yeni; geçmişle bugün arasında duyguların derinliğinde içten, samimi bir öykü. Tek kelimeyle: İZLENMELİ

Hayallerinin peşinden bir ömür koşmak mı? Geleneksel olandan ayrılmayıp, hayatın boyunca aynı evde yaşlanmak mı? Seçimlerimiz belirlemez mi hayatımızı? Ve her seçim bir vazgeçiş barındırmaz mı içinde? Pembe hayaller gün gelir acıları da içinde taşımaz mı? Ve hayat her şeye rağmen yaşadığın her şeye göğüs gerebilmek ve dimdik ayakta durabilmek değil midir? Gerektiğinde geçmişe sünger çekebilmek ve insani değerlerinle, özündeki sevgiyi ortaya çıkarabilmek değil midir? 

Aynı anadan aynı babadan doğduğun, ilk arkadaşın, karındaşınla gün gelir yollar ayrılmaz mı? Başkalaşmaz, yıkılmaz mı bağlar, kopmaz mı? Ama özde sevgi varsa tüm engeller aşılmaz mı?

                                                                                                                       Hazal Yıldız

                                                                                                                          31.10.2014

 
Toplam blog
: 45
: 522
Kayıt tarihi
: 21.10.13
 
 

1991 doğumluyum, avukatım ama burada bulunma amacım hukukla ilgili değil. Ben yazmaya tutkunum. Y..