Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '13

 
Kategori
İnançlar
 

Adalete bak, kelle kesen Usame Bin Ladin cennete, dünyayı aydınlatan Edison cehenneme!

Adalete bak, kelle kesen Usame Bin Ladin cennete, dünyayı aydınlatan Edison cehenneme!
 

Ben Edison’un yerinde olsaydım hiç uğraşmazdım; nasılsa ölünce cehenneme gidiyormuşsun, bırak karanlıkta kalsınlar. Dünyada heykelini dikiyor olabilirler ama birilerine göre insanlığa hizmetin Allah katında ödülü olmazmış, insanlığa değil İslam’a hizmet etmeliymişsin. Hatta hizmete de gerek yok; bir kelime-i şahadet, Müslüman ol, sırtüstü yat.

Usame Bin Ladin silahıyla Edison’dan daha fazla hizmet etmiş; istersen inanma, ulema öyle diyor. Sen Edison ile Usame Bin Ladin’i aynı teraziye koyuyorsan ve ladin cennete girecek, kâfir olması hesabıyla Edison giremeyecekse hadi bana eyvallah! Koşa koşa Müslüman olan İngiliz şarkıcı Cat Stevens ne diyor acaba bu konuda?

Adam bakalım Müslümanlığı biliyor mu? Öğrenme şansı oldu mu? Hem dinde bilim adamları üstün tutuluyor. Ayrıca bu konuda doğrudan bir ayet yok. Ona bakarsan Müslüman olmanın sadece kelime-i şahadet değil beş tane şartı var. Oruç tutmayan da Müslüman değil o zaman. Namaz kılmayan, zekât vermeyen de… İki satır Kelime-i şahadet getiren Müslüman sayılıyorsa karıncalar da Müslüman olur.

Sonuçta Edison da Allah’a inanıyor. Onun da dini var ve bu din semavi bir din; yani putperest ya da ateist değil. Üstelik İslam’ın Allah’ın gerçek dini olduğuna sadece biz 1,5 milyar Müslüman inanıyor; 5,5 milyar inanmıyor. Bu durumda dünyanın kabul ettiği bir kişiye cehenneme gidecek demek dine ne kazandırır ki…

Usame Bin Ladin dünyaca bilinen terörist. Sadece taraftarları din için savaştı diyor. Edison Allah bilir karınca bile öldürmemiştir. Usame’nin kılıcıyla kim bilir kaç ocak söndü. Bunun hiç mi önemi yok?

Ya mecbur musun fetva vermeye? Allah bilir diyebilirsin. Hem sana ne kimin ne olduğu! Sokrat, Eflatun, Aristo falan da cehenneme mi gidecekler? Ama o zaman daha İslamiyet yoktu ki! Adamlar olmayan bir dine nasıl girsinler!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..