Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ağustos '09

 
Kategori
Futbol
 

Adnan Polat konuştu

Adnan Polat konuştu
 

Galatasaray başkanı Adnan Polat dün öğleden sonra basın toplantısı düzenlediı. Birbirinden önemli açıklamalar yaptı.

Yaptığı açıklamalarla Galatasarayın sorunlarını anlatıyordu. Öncelikle Seyrantepe meselesine değinen Polat: ‘’Gecikme dolaysıyla sorun yaşıyoruz’’ dedi. Ben Galatasarayın yerinde olsam Nihat Özdemir’den bu konuda destek alırım. O da size yol gösterir. Yalnız stadın adını da Aslantepe değil Fenertepe koyarım.

‘’Oyuncularımızın alacağı yok diyen başkan’’ , riva projesini de elimizde tutacaz dedi. Bir zaman Adnan Polat da diyordu: ‘’Rivayı satsak gene de borçlar kapanmaz’’ diye. Ne diyelim, Allah yardım etsin.

‘’Lincolne çifte standart uyguladığından bahsetti’’. Bunu Fenerbahçe başkanı söylese şimdi herkes bizi topa tutardı. FB yıllardan beri şu futbolcuya kıyak geçiyormuş. Bu ne biçim yönetim diye başlarlardı. Aman başkan ağzını sıkı tut.

Avrupa’nın en iyi teknik kadrosu Galatasaraydaymış: Biz de Aragones zamanında öyle diyorduk ama sonuçlar hiç iç açıcı değildi. Aragones gitti.

Son olarak ta geçen sene steau Bükreş ‘e ( 2-0), Fenerbahçe’ye Kadıköyde ( 4-1) ve Hamburga ( 2-3) yenilmelerini unutamıyormuş. Bundan sonra da Fenerbahçe maçları hep olacak. Bir iş bahanesiyle yurt dışına gider, seyretmezsin olur biter. Haberlerden öğrenir sonucu.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..