Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Kasım '17

 
Kategori
Haber
 

Akıl Almaz 10 İlginç Kaza Haberi

Akıl Almaz 10 İlginç Kaza Haberi
 

Akıl Almaz 10 İlginç Kaza Haberi


Gerek dikkatsizlik gerekse kullanıcı hatalarından dolayı Dünya üzerinde birçok kaza gelmektedir. Bunun önüne geçmek için öncelikle sürücü adaylarının bilinçlendirilmesi gerekiyor. Ancak bunlara ne kadar dikkat edilirse edilsin bazen öyle kazalar yaşanmaktadır ki akıl sınırlarının zorlamaktadır.

Bu Kazalar Hangileridir?

1- Amerika'nın Minesota eyaletinde sürücü köpeğini kamyon içerisinde unutması ve köpeğinde araç içerisinde oynarken el frenini indirmesi sonucu kamyonun park halindeki üç araca çarpması ile sonlanmıştır.

2- Avustralya'da bir tur otobüsü sürücüsü üst geçit yüksekliğini hesap etmeyerek hızla ilerlediği yolda tren üst geçidine çarpmıştır.

3- Amerika'nın İndiana eyaletinde kadın bir tır sürücüsü maksimum altı ton taşıyabilen köprüye otuz tonluk tır ile geçerken köprünün yıkılmasına ve aracın devrilmesine sebep olmuştur.

4- Konya'da bir kamyon sürücüsü yük boşalttıktan sonra kamyon dorsesini indirmeyi unutarak yola devem ettiği sırada bir üst geçitten geçmekte iken kamyon dorsesi üst geçide çarparak parçalanmıştır.

5- İzmir'de otoyol gişelerine yaklaşmakta olan iki araç aynı anda gişelere girmek isteyince iki araçta gişede sıkışıp kalmıştır.

6- Rusya'da bir süpermarket otoparkına aracını park etmek isteyen sürücü fren ve gaz pedalının yerini şaşırınca marketin kapısını kırarak market reyonuna kadar girmiştir.

7- Fethiye'de bir paraşütçü otoyola iniş yaparak 8 tane aracın zincirleme kaza yapmasına neden olmuştur.

8- Direksiyon başında öz çekim yapmak isteyen bir sürücü kırmızı ışığı fark etmeyip öndeki araçlara çarpmıştır.

9- Ankara'da trafik lambası bulunan bir kavşakta kırmızı ışık yandığı sırada geçiş yapan bir sürücü üç araç ile çarpışmıştır.

10- İzmir Aydın otoyolunda gece saatlerinde bir aracın duraklayıp diğer araçların fark etmemesi sonucu zincirleme kaza meydana gelmiştir.

kaynak : https://www.ilgincbilgiler.com.tr

 
Toplam blog
: 4
: 1938
Kayıt tarihi
: 09.08.17
 
 

Yaşamın içinden bir ses diyelim , biz kimiz sorusuna ... Haydi hayırlısı ...! ..