Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '18

 
Kategori
Siyaset
 

AKP’yi Başarısız Göstererek Seçim Kazanamazsınız, AKP Seçmeni Başarıya Değil Değerlere Oy Veriyor

AKP’yi Başarısız Göstererek Seçim Kazanamazsınız, AKP Seçmeni Başarıya Değil Değerlere Oy Veriyor
 

Şimdi samimi olalım ekonomik durum ölçü alınsaydı AKP’nin kazanması zordu. Anketlere göre durumunu koruduğuna göre AKP seçmeni ekonomiye bakmıyor.

Bu ne demek biliyor musunuz? Ülkenin durumu ne olursa olsun ülkenin değerlerini (dini ve milli) koruyorsa -ki koruduğu çok açık- AKP’lilerin partilerine desteği devam eder.

Malum Erdoğan bir ara bazı muhafazakâr kesimleri eleştirdi. Bundan dolayı AKP’nin eğer olursa bir oy kaybı, bu kayıp işte dolar nerelere çıktı faiz aldı başını gitti durumundan daha fazla olur.

AKP, AKP düşüncesine ters icraatlar yaptığı zaman (mesela imam hatiplere gerekli önemi vermediği zaman) oy kaybeder. Bunu da biliyorlar ve 15 yıldır açık vermediler, davalarına dört elle sarılıyorlar.

Yoksa şimdi açık konuşalım, bu ekonomik durum hükümet götürür.

Ben bir iddiada daha bulunacağım bazıları gülecek ama şu anki ülkenin bozuk ekonomik durumu AKP’ye oy bile kazandıracak. Nasıl mı? Dış düşmanların oyunu (Bizi yok etmek istiyorlar vs.)diyerek bu durumu kullanıyor ve taraftarları üzerinde hassasiyet yaratarak partileri lehine oy devşiriyorlar.

Muhalefet dolar türküsü söylüyor, AKP Afrin türküsü!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..