Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mayıs '12

 
Kategori
TV Programları
 

Akşam sefasında Hoş bir Sada

Akşam sefasında Hoş bir Sada
 

Merhaba sevgili dostlar.

Dün akşam TRT müzik eğlence programları içerisinde bana göre en kalitelisi olan Akşam sefası programına seyirci olarak katılma şansım oldu.

Öncelikle her salı akşamı saat 20.00 ile 21.30 arasında  TRT müzik kanalından canlı olarak yayınlanan, Suat Yıldırım yönetiminde, Alp Arslan taktiminde yer alan program dün için sadece 19 Haziran 2012 tarihinde yayınlanmak üzere bant kaydına alınmış:)

Özellikle Türk sanat müziği ve Türkçe pop şarkıları seven dinleyicilerin anılan tarihteki programı mutlaka izlemelerini rica ediyorum. Bugüne kadar seyretmiş olduğum programlardan çok ama çok farklı bir program oldu. Gelmiş geçmiş en güzel şarkıların örnekleri bir demet olarak sunuldu. Şarkılar Ayla Dikmen anlamazdın, Ajda Pekkan sardı korkular, gece kirpikli kadın, avuçlarımda hala sıcaklığın var, havar, aşığım sana, çal kanunum, ayrılmalıyız artık ve daha sayamadığım niceleri.

TRT'nin değerli ses vokalleri, onalara eşlik eden saz üstadları o kadar içten o kadar başka şarkılarını seslendirdiler ki, günümüz orta yaşının zaten dilinden düşmeyen şarkılarını bir kez daha anımsarken, bizden yaşça küçük olan gençlerimzin de bu güzide eserleri dinleyerek gönül bağı ile bu müziğimize bağlandıklarından hiç şüphe etmedim.

Özellikle Ankara'da ikamet eden sevgili dostlarımın ne yapıp ne edip, her salı günü Ankara Bahçelievler Arı stüdyosunu saat 20.00 ile 21.30 arasında ziyaret ederek bu programı mutlaka yerinden canlı performans ile izlemelerini şiddetle tavsiye ederim.

Önemli bir not  program ile ilgili davetiyeleri TRT Genel müdürlüğü B blok 7 kattan Akşam sefası Programı ofisinden temin edebilirsiniz.

Şimdiden iyi seyirler.......

 

 
Toplam blog
: 15
: 1288
Kayıt tarihi
: 10.12.10
 
 

3 Ekim 1971'de Almanya'da dünyaya geldim. Hakedene sevgiyi vermek üzerine kurulmuştur dünyam. ..