Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ocak '15

 
Kategori
TV Programları
 

Alaturka kliplerde Seks

Alaturka kliplerde Seks
 

google


Bir:

Bu konuda ilk tanık olduğum örnek ‘Derya Avcı feat Derya Avcı’ klibi idi. Aynı kadrajda Avcı, hem kadın, hem erkek idi ve kendisiyle düet yapıyordu. Benim aklıma oto-biseksüelite geldi nedense.

http://www.youtube.com/watch?v=nr42wW0tZ0c

+

İki:

Bengü’nün klibi bu konuyu aştı. Gözden kaçabilecek bir biçimde, aynı kadrajdaki 2 görüntüsünden birinin eli, şarkının finalinde görüntü silinirken, diğerinin göğsünü tuttu. Oha oldum yani.

http://www.youtube.com/watch?v=8kJXMRM4l4Q

+

Üç:

Özcan Deniz’in bir klibindeki hatun, şimde kadar gördüğüm en şehvetengiz klip konu mankeni idi. Habire sürtünüyordu. Dünya frotormizmine özgün bir katkı olmuş bu klip.

http://www.youtube.com/watch?v=6StoBfsVLaE

Bu arada Deniz’in taş fırın erkeği maçoluktan epeyi feminenliğe terfisi de, feministlerin hoşuna gitmiş olabilir tabii ki.

+

Buraya kadar kendi rasgeldiklerim vardı. Bir de oturup, Youtube’da ‘seksi klip’ olarak aradım. Deriin bir kaynak buldum.

+

Dört:

Hilal’in klibi; direk dansı, mikrofon fetişizmi, bikiniyle göbek dansı, çok rimelli takma kirpiklerin birbirine yapışması gibi, oldukça acaip bir karışım içeriyor. Kendisi de feci halde Sibel Can’ın 30 yıl önceki haline benziyor. Birden nedense aklıma kırmızı nokta geliverdi işte.

http://www.youtube.com/watch?v=ZyVxiO9-4I0

 
Toplam blog
: 2216
: 514
Kayıt tarihi
: 16.08.06
 
 

Serbest yazarım. 1960 doğumluyum. BÜ İşletme mezunuyum. ..