Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '11

 
Kategori
Siyaset
 

Ali İhsan Çuhadaroğlu

Ali İhsan Çuhadaroğlu kim? 

Hemen cevap verelim: Emekli kurmay albay. Balyozdan tutuklu. 

Suçunun ne olduğunu bilmeden yatıyor. Biz de bilmiyoruz. Haklarında çok şeyler yazıldı, çizildi. Bu dava, olmayan suçları oldurana kadar devam edeceğe benziyor. Ne zaman sonuçlandırılacağını bilen yok. Üç yıl, beş yıl, on yıl... Birileri insafa gelir mi? Gelmez. Koltuk değneklerini kimse bırakmak istemez. Düşerse kalkamayacağını en iyi "O" bilir. 

Ali İhsan Çuhadaroğlu ne düşünür? 

Atatürk' ün yoktan varettiği vatanını seven, vatan için canını vermeye hazır bir adamdır "O". Komutanlık vasıflarının yanında yüksek insanlık vasıflarını da kendinde vareden adam "O". Baba ocağından kopup gelmiş yirmi yaşındaki insanlara analık babalık yapan adam "O". 

Hür bir memlekette bayrağının dalgalanmasını isteyen, gölgesinde yaşamayı mutluluk bilen adam "O". Kırk yıl üstüne güneş doğmayan adam " O ". Yani adam "O". 

Siz hiç elinde silah olmadan adam vuran adam gördünüz mü? Olmayan uçakla bomba attırdınız mı? Elinizde bomba yoksa nasıl camiye atabileceksiniz? Nasıl bir rüya görüyorlar ki bitmiyor bir türlü. Halbuki rüyalar yirmi saniye sürüyor. 

Gerçek figürler elini kolunu sallayarak dolaşırken sahteleri Silivri'de. 

Ben yukarda yazılanların tamamına şahitim ve kefilim. Neden? O' nu üstteğmenken tanıdım. Yirmi sekiz yıl oldu. Birini tanımak için az zaman değil. 

 
Toplam blog
: 202
: 306
Kayıt tarihi
: 10.03.11
 
 

BİR DUAMIZ BİR DUYANIMIZ OLSUN YETER ..