Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Özel bir yazılım firmasında, analist olarak çalışıyorum. Gündeme ilişkin konuları takip etmeyi ve yorumlamayı seviyorum. Ayrıca, satranç oynamak, program yazmak ve yüzmek keyif aldığım aktivitelerdendir.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Pinpon topuydum gecenin bir vaktinde…

Kaza geliyorum demiyor maalesef, çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

01 Ağustos 2011 09:39
Altı maaş kıdem tazminatı…

Ne de meraklıyız Avrupa standartlarına. Hiç Türkiye'nin de bir standartı olsun, Avrupa bizi örnek alsın diyen yok. Alışmışız birileri yapsın, bulsun biz de onlardan alalım'a.. Bu kadar hazırcıyız işte. Medeni Kanunu İsviçre'den, Ceza Kanununu İtalya'dan, Ticaret Kanununu Almanya'dan, Eğitim Kanununu Fransa'dan alalım. F16, F35'i ABD yapsın, biz de ondan alalım. Heron'u İsrail yapsın onlardan alalım. Angusları Uruguay'dan alalım..vs vs. Kendi değerlerimizi üretecek beyinleri de "Şifre Kurbanı" yapıp harcayalım. Ohh ne alâ memleket. Hazırcı ve tüketici bir toplumda, şak-şak yapıp, yalakalık yapıp, bir yerlerde kalmaya çalışmak kaçınılmaz oluyor işte. Bu yüzden kimsenin "Kıdem Tazminatı" ile ilgili konuşmaya hakkı da kalmıyor. İstersen "konuş" ..! Anında şutlluyorlar.. Eğitimli insanlar malum çok az. Kömürle insanları çok kolay kandırılabiliyorsun bu ülkede. Ya da 100TL için cinayet işleyebilecek potansiyelleri.. Yüreğinize sağlık..

20 Temmuz 2011 11:22
Yeni yetme kızların derdi...

Güzel noktalara parmak basıyorsunuz vesselâm.. Dünya'nın bir düzeni var ve bu düzende birileri rollerini üstlenerek, birileri de farkında olmayarak icra ediyorlar. Küçücük çocukların ellerine bomba verip onlarca kişiyi de beraberinde götürmesi farkında olmadan yapılanlardan. Sebebine toprak kavgası deyin, güçlü olmak deyin, para deyin, ne derseniz deyin ama düzenin böyle işlemesini isteyenler hep olacaktır. Terör Örgütüne "Rus yapımı" silah verilmesi garip değil mi? Ya da "Nobel Barış Ödülleri" 'nin çıkış yeri Norveç olduğu halde, Irak'ta ve birçok yerde "Norveç Yapımı" silahların kullanılması.. Sizce de çok garip değil mi..? Demek ki, birileri bunun böyle olmasını İSTİYOR.. Yüreğinize sağlık..

18 Temmuz 2011 10:56
 
Toplam blog
: 7
: 448
Kayıt tarihi
: 10.08.11