Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '11

 
Kategori
Güncel
 

Allah rahmet etsin - Geçmiş olsun

Allah rahmet etsin - Geçmiş olsun
 

TURGUT ÖZAL - TAYYİP ERDOĞAN


“70 sente muhtacız!” denildiği dönemde İtalya milli takımıyla özel bir maç yapılacaktır. Karşılaşmanın deplasmanda yapılacak olması hükümeti zor durumda bırakır.

Gönderilmesi düşünülen ekibin masraflarını karşılayacak para bütçede ayrılmamıştır çünkü. Durum İtalyanlara bildirilir. “Gelsinler biletler bizden, futbolcularınızın ceplerine harçlık da koyarız.” mealinde bir haber gelir. Bu güvence alındıktan sonra ekip gönderilir. Yenilirler ve dönerler.  Biletlerin parası karşılanmış, ama futbolcularımız için herhangi bir ödeme yapılmamıştır. Gazeteler bu durumu kızgınlıkla haberleştirir. Evet, yine batının bir oyununa gelmiştik…

Turgut Özal ekonominin başına geçtikten sonra bu sıkıntılar aşılmış ve “O ülke az yardım etti öbürü hiç etmedi” gibi yakınmalar gündemden düşmüştü. Ta ki Özal ölene kadar...

Ak Parti hükümeti yardımlarla ayakta durabilen bir ekonomi devralmıştı. Daha sonra bu ekonomi başka ülkelere yardım edebilir hale getirildi.

Erdoğan’ın ameliyatının iyi geçtiği ve sağlık durumunun iyiye doğru gittiği söyleniyor…
İyi olduğu müddetçe de hep zirvede kalacaktır. “O az verdi öbürü hiç vermedi” haberlerinin tekrar gündem almasını bu millet istemez çünkü.

 
Toplam blog
: 62
: 577
Kayıt tarihi
: 12.09.11
 
 

1963 Rize doğumluyum. İlkokulu Rize'de, ortaokulu Üsküdar'da okudum. Elektrik Teknik Bilimler kur..