Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

"İnsan, aslinda gönül gözüyle görmeli dünyayı. Herşey, o iç dünyanin merkez olduğu kişiliğine şekil veren değerlerden oluşan bir devasa kütlenin etrafında, kendine ait gerçeklere dayanan kanunları olan küçük bir evrende döner durur. Gerçek, gönül gözüyle görülünce inanılır ve en büyük anlamı kazanır. Atatürk'ün yaptığı gib..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kitap analizi- “Süpermen Türk Olsaydı pelerinini annesi bağlardı”

“Yorumunuza teşekkür ederim. Şerif İzgören'in kitabında Türkiye'yi ya da Türkleri aşağılama yok, varolan değerlerin düzeyini uygar dünyanın gereklerine uyarlamak için uyarı var. Koyunlara bile 6 ayda kapatıldıkları ağıldan kilitleri açarak çıkmayı öğretebildiklerine göre insanların birbirinden öğreneceği çok şey var. Türk olmayı zorlaştıran Türklüğün Orta Asya'daki insani değerleri değil, ona başka kültürlerin miskinliğini bulaştırmak isteyenlerin Türklüğü tanınmaz hale getirmek istemeleridir. Öbür dünyada mutluluk düşleriyle bu dünyada kendini geliştirmeyen ve içinde yaşadığı topluma zerre kadar katkısı olmayanların Türk'leri ve Türk'larin Orta Asya'dan beri sahip olduğu insanlık değerlerini unutan ve hiçe sayanlardır. Çarıklı Avrupa’lı, sarıklı Londra’lı ya da cemaatçi New Jersey'li olmak yerine aydın İzmir'li, kültürlü İstanbul'lu, eğitimli Ankara'lı, görgülü, Adana'lı, vatansever Diyarbakır'lı ya çalışkan Kars'lı olmayı başarsak ne Türkiye ne de Türkler aşağılanabilir. Saygılar.”

07 Nisan 2010 18:58
İzmir Milliyet Blog Sohbet Toplantısı (3)

Davetinize tesekkur ederim. Ancak ben yurtdisinda oldugum icin ne yazik ki 30 Kasim'daki 3. Izmir Sohbet Toplantisin'na cok istiyor olsam da gelmem mumkun degil... Degerli Izmirli MB yazarlarina da cok sevgi ve selamlarimi iletiyorum..Saygilarimla, Alp Icoz

23 Kasım 2008 06:33
AKPS Takımı sarı kart gördü !

Erdoğan Bey, AKPS'nin ceza sahası içindeki penaltı olayını çok güzel bir teşbih sanatıyla anlatmışsınız. Gülümsedim ve gerçekten yaptığınız politika-spor benzetmesi hoşuma gitti. Saygı ve selamlar.

01 Ağustos 2008 05:44
 
Toplam blog
: 52
: 1767
Kayıt tarihi
: 11.11.06